Airpods er de smarte høretelefoner uden ledning, som stikkes direkte i ørerne. På den måde har du ingen bøjle, ledning eller lignende, der sidder og generer. De trådløse bluetooth høretelefoner er blevet enormt populære, men prisen er desværre også derefter.

Prisen kan hurtigt ligge på omkring 1.500 – 2.000 kr. afhængig af mærke og forhandler. Har du ikke pengene, så kan du låne penge til Airpods på nettet.

Brug for penge til nye Airpods?

Hvis du ikke har et par tusinde kroner til Airpods, så har du muligheden for at finansiere købet gennem et online forbrugslån. Se dine lånemuligheder og ansøg helt uforpligtende.

Du kan med fordel undersøge alle dine muligheder og udvælge den billigste. Du kan selvfølgelig også spørge forhandleren, om det er muligt at købe på afbetaling, men ofte vil et lån faktisk være mere fordelagtigt. Specielt hvis afbetalingen indebærer omkostninger i form af renter eller gebyrer, der giver en højere samlet pris.

Med det nye ÅOP-loft på 25% er det blevet mere prisvenligt at søge penge online. Uanset hvem du vælger fra oversigten, er det helt gratis og uforpligtende at ansøge om et online lån, og derfor kan du altid indsende din ansøgning for at få dit personlige tilbud.

Lån til AirpodsDu udfylder blot ønsket beløb og nedbetalingsperiode samt nogle personlige oplysninger, og så modtager du dit tilbud inden for kort tid. Dette kan du så sammenligne med eksempelvis forhandlerens tilbud på afbetaling, for at finde løsningen med de laveste omkostninger.

Derfor er Airpods høretelefoner så smarte

Airpods er et enormt smart valg for dig, der ofte hører musik på din telefon, ser film eller videoer, eller måske foretrækker at tale i telefon i høretelefoner. Du slipper nemlig for at have ledninger, som sætter sig fast eller kommer i vejen, når du løber, er i træningscenteret, kører bil eller lignende.

De er også et smart alternativ til de større on ear eller around ear høretelefoner, fordi de ikke fylder særlig meget. Det er både en fordel, når du har dem på, og når de skal pakkes væk igen, hvor de blot kan lægges i hylsteret i håndtasken eller i lommen.

De har desuden en række smarte funktioner til styring, hvor du kan skrue op og ned for lyden, skifte sang eller tage telefonen direkte på den lille Airpod uden at skulle finde telefonen frem.

Værd at vide om Airpods

Du er sikker på en rigtig god lyd, når du vælger Airpods. Det er dog klart, at lydoplevelsen ikke vil være helt lige så enestående, som de bedste on eller around ear høretelefoner, som kan give en endnu bedre lydkvalitet.

Desuden skal du huske på, at små ting nemt forsvinder, og derfor bør du altid opbevare dine Airpods i et hylster og sørge for at pakke dem væk et sted, hvor du nemt kan finde dem.