Airpods er de smarte høretelefoner uden ledning, som stikkes direkte i ørerne. På den måde har du ingen bøjle, ledning eller lignende, der sidder og generer. De trådløse bluetooth høretelefoner er blevet enormt populære, men prisen er desværre også derefter, så du leder måske efter at købe Airpods på afbetaling eller finansiere dem på anden vis.

Prisen kan hurtigt ligge på omkring 1.500 – 2.000 kr. afhængig af mærke og forhandler. Har du ikke pengene, så kan du låne penge til Airpods på nettet.

Køb Airpods på afbetaling

Hvis du ikke har et par tusinde kroner til Airpods, så har du muligheden for at finansiere købet gennem et online forbrugslån. Se dine lånemuligheder og ansøg helt uforpligtende.

Du kan med fordel undersøge alle dine muligheder og udvælge den billigste. Du kan selvfølgelig også spørge forhandleren, om det er muligt at købe på afbetaling, men ofte vil et lån faktisk være mere fordelagtigt. Specielt hvis afbetalingen indebærer omkostninger i form af renter eller gebyrer, der giver en højere samlet pris.

Med det nye ÅOP-loft på 25% er det blevet mere prisvenligt at søge penge online. Uanset hvem du vælger fra oversigten, er det helt gratis og uforpligtende at ansøge om et online lån, og derfor kan du altid indsende din ansøgning for at få dit personlige tilbud.

airpods afbetalingDu udfylder blot ønsket beløb og nedbetalingsperiode samt nogle personlige oplysninger, og så modtager du dit tilbud inden for kort tid. Dette kan du så sammenligne med eksempelvis forhandlerens tilbud på afbetaling, for at finde løsningen med de laveste omkostninger.

Derfor er Airpods høretelefoner så smarte

Airpods er et enormt smart valg for dig, der ofte hører musik på din telefon, ser film eller videoer, eller måske foretrækker at tale i telefon i høretelefoner. Du slipper nemlig for at have ledninger, som sætter sig fast eller kommer i vejen, når du løber, er i træningscenteret, kører bil eller lignende.

Læs også: Lån penge til iPad og iPhone

De er også et smart alternativ til de større on ear eller around ear høretelefoner, fordi de ikke fylder særlig meget. Det er både en fordel, når du har dem på, og når de skal pakkes væk igen, hvor de blot kan lægges i hylsteret i håndtasken eller i lommen.

De har desuden en række smarte funktioner til styring, hvor du kan skrue op og ned for lyden, skifte sang eller tage telefonen direkte på den lille Airpod uden at skulle finde telefonen frem.

Værd at vide om Airpods

Du er sikker på en rigtig god lyd, når du vælger Airpods. Det er dog klart, at lydoplevelsen ikke vil være helt lige så enestående, som de bedste on eller around ear høretelefoner, som kan give en endnu bedre lydkvalitet.

Desuden skal du huske på, at små ting nemt forsvinder, og derfor bør du altid opbevare dine Airpods i et hylster og sørge for at pakke dem væk et sted, hvor du nemt kan finde dem.

Hvor kan man købe billige AirPods?

Hvis du er på udkig efter billige AirPods, er der flere steder, du kan tjekke:

  1. Forhandlere online: Online forhandlere har ofte AirPods til salg. Priserne kan variere, og det er altid en god idé at sammenligne priser fra forskellige forhandlere. Pricerunner er et godt sted at sammenligne de forskelige forhandlere.
  2. Elektronikbutikker: Fysiske butikker som Elgiganten, Power, eller Bilka har ofte tilbud på elektronik, herunder AirPods.
  3. Brugtmarkedet: Du kan ofte finde brugte AirPods til en lavere pris på steder som DBA, Gul og Gratis, eller Facebook Marketplace. Husk altid at tjekke sælgerens vurderinger og være påpasselig med falske produkter.
  4. Refurbished produkter: Apple og andre forhandlere sælger ofte “refurbished” eller istandsatte produkter til en lavere pris. Disse er produkter, der er blevet returneret, repareret og testet for at sikre, at de fungerer som de skal.
  5. Salgsperioder: Black Friday, Cyber Monday, og julesalg er gode tider at lede efter rabatter på elektronik, herunder AirPods.

Husk at det altid er vigtigt at tjekke, at produktet er ægte, før du køber det. Falske AirPods kan se meget lig de ægte ud, men de vil ikke have samme lydkvalitet eller funktioner. Undgå også at købe brugte AirPods fra upålidelige kilder, da de kan have hygiejneproblemer.