Refinansiering af dyre lån

Har du flere dyre lån, der koster dig dyrt måned efter måned? Mange danskere har optaget kviklån og små forbrugslån til høje renter og gebyrer. De bliver hurtigt en stor belastning for din privatøkonomi.

Nu har du muligheden for at spare penge, via refinansiering af dyre lån. Refinansieringen hjælper dig med at få afdraget dem og samlet hos én udbyder, men til markant lavere rente. Se meget mere om refinansiering af lån, også kaldet samlelån.

Søg om refinansiering af forbrugslån

Refinansiering af lån er ikke det mest udbredte i Danmark, på online markedet, men firmaer som Lånio, Lendme og Bank Norwegian kan alle hjælpe dig med et samlelån. De har renter der starter lavt, hvilket sikkert er lavere end hvad du betaler i øjeblikket.

Når du skal ansøge om refinansiering, sker det som ved normale låneansøgninger. Ansøg gratis og uforpligtende – og se hvad de kan tilbyde dig.

Udbyderen Bank Norwegian er eksperter i refinansiering og vælger du at ansøge hos dem, skal du huske at vælge “Indfrielse af lån” i ansøgningen, som det ses her:

Refinansiering hos Bank Norwegian

Det er nemt og giver dig lavere omkostninger

Når du søger lån på nettet, kan du altid bruge pengene som du foretrækker. Uanset om det er til regninger, eksisterende gæld eller ferie med familien.

Så længe du sørger for at finde en lav rente og at bruge pengene på indfrielse af eksisterende gæld, kan du faktisk bruge samtlige online udbydere til denne manøvre. I oversigten fremviser vi tre af de billigste lånefirmaer netop nu, da det er hele formålet med at refinansiere.

Det skal give dig lavere omkostninger, så du sparer penge i form af lavere renter og omkostninger.

Refinansiering er en god økonomisk beslutning

Forbrugslån over en bred kam, anses ikke for at være den mest fornuftige økonomiske beslutning, men det er anderledes med refinansiering.

Ved refinansiering af dyre lån, gør du en god ting for din økonomi, da du gældsætter dig markant billigere. Det er ikke fordi at gælden bliver mindre, den bliver bare billigere.

Over måneder og år kan det ende med at være mange penge. Samtidig vil du helt sikkert foretrække at have dine lån samlet hos ét selskab, frem for hos 3 forskellige. Det giver overblik og overskuelighed for dig som forbruger.

Kom i gang med at søge lån til refinansiering med det samme – det er gratis og uforpligtende.