Lån 7000 kr.

Søger du et lån på 7.000 kr. har du flere muligheder på nettet. Alle ansøgninger kan udfyldes fra mobilen, din computer eller tablet. Vi har lavet en oversigt der viser dig alle dine bedste muligheder på nettet, så du hurtigt kan komme i gang med ansøgningerne.

I oversigten kan du både sammenligne renter, krav og meget mere. Det gør det nemt at vurdere udbyderne over for hinanden, samt finde de 2-3 firmaer du foretrækker. Det er gratis og uforpligtende at søge.

Billigt forbrugslån på 7000 kr.

– Sammenligning er vejen frem

Vil du gerne låne 7000 kr. billigt, er det helt klart vigtigt at du sammenligner dine muligheder og får indhentet flere tilbud. En af de klare fordele ved online markedet er, at du nemt og hurtigt kan ansøge om lån på 7000. Ansøgningerne kan udfyldes på 5 minutter. Det gør at du hurtigt kan få klarlagt dine muligheder og udvælge dem, med den laveste ÅOP (de billigste).

Efter de nye regler pr. 1. juli 2020 kan du heldigvis være sikker på en ÅOP under 25%, som følge af de nye retningslinjer. ÅOP-loftet og omkostningsloftet har sat en begrænsning for de samlede omkostninger og praktisk talt fjernet de dyreste lån på markedet. Til glæde for den enkelte forbruger i Danmark og for at beskytte disse.

Forbrugslån i banken

Når du søger penge i banken eller online i denne størrelsesorden, vil der altid være tale om et forbrugslån. I banken er det ikke givet, at pengene kan bruges præcis som du ønsker. De kan sagtens spørge til formålet, inden du tager en beslutning. Online kan du søge forbrugslån på 7000, uden at forklare hvilken form for forbrug, som pengene er tiltænkt.

Der er mange fordele ved online markedet, hvor det begrænsede besvære og den store fleksibilitet, er to af de mest væsentlige. Du kan ansøge døgnet rundt og der stilles ingen spørgsmål undervejs. Det skulle kun være, hvis du har indtastet noget forkert eller de ønsker at vide mere om din indkomst. Hvad dit forbrugslån på 7000 skal bruges til, er i hvert fald ikke væsentligt for, om du bliver godkendt eller ej.

Nu er det ikke sådan banken altid vil sige nej, hvis du siger de 7000 skal bruges til nyt fladskærms TV, deres krav er bare lidt strengere generelt. Det skal du være indstillet på. Omvendt vil de nærmest altid være den billigste løsning, men det er meget forskelligt hvilke præferencer og behov man har som forbruger. Derfor mener vi det er godt, at du har begge alternativer at vælge imellem.

Ingen blander sig

De fleste danskere er efterhånden trætte af en bankrådgiver der blander sig i dit låneformål og stiller dig mange kritiske spørgsmål. Det er jo ikke altid at ens formål er det bedste eller mest fornuftige.

Omvendt kan der være situationer eller omstændigheder, hvor et mindre lån alligevel kan være den rigtige beslutning. I en tid hvor bankerne har strammet deres krav og gerne vil se alt fra årsopgørelse til månedligt budget, er det forfriskende med firmaerne online.

De kræver ikke sikkerhed bag, blander sig ikke i formålet og så kan låneaftalen underskrives samme dag. Altså ikke mange dages eller ugers ventetid på at få pengene ind på kontoen.

Forbrugslån – med længere løbetid

I modsætning til vores øvrige oversigter og artikler på hjemmesiden, vil du nok opleve at du skal søge forbrugslån, hvis du mangler 7.000 kroner. Kviklånsudbyderne har typisk en beløbsgrænse på 6.000, i hvert fald for nye kunder.

Hvad betyder det så for dig? I bund og grund gør det ikke den helt store forskel, da det blot er to begreber for (næsten) det samme. Der er nemlig én væsentlig forskel og det er løbetiden.

Når du ansøger om at låne 7000 kr. online, sker det typisk med en mindste løbetid på 1-12 måneder. I oversigten kan du se alle udbydernes løbetider, så du kan vælge det passende niveau for dig og din økonomi.

Det kan give dig flere omkostninger samlet set, men omvendt kan det være nemmere at få afdraget pengene. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, men uanset hvad er det godt at kende til forskellen i løbetid.