Lån 7000 kr.

Søger du et forbrugslån på 7000 kr. har du flere muligheder på nettet. Vi har lavet en oversigt der viser dig de førende udbydere, hvis du skal tage et lån til 7000 kr.

I oversigten kan du både sammenligne renter, krav og vilkår, så du kan finde det bedste lån på 7.000 kr. for dig.

Ansøg gratis og uforpligtende.

Find et billigt forbrugslån på 7000 kr.

– Sammenligning er vejen frem

Vil du gerne låne 7000 kr. billigt, er det helt klart vigtigt at du sammenligner dine muligheder og får indhentet flere tilbud. En af de klare fordele ved online markedet er, at du nemt og hurtigt kan ansøge om lån påforbrugslån 7000 kr. 7000. Ansøgningerne kan udfyldes på 5 minutter. Det gør at du hurtigt kan få klarlagt dine muligheder og udvælge dem, med den laveste ÅOP (de billigste).

Efter de nye regler pr. 1. juli 2020 kan du heldigvis være sikker på en ÅOP under 25%, som følge af de nye retningslinjer. ÅOP-loftet og omkostningsloftet har sat en begrænsning for de samlede omkostninger og praktisk talt fjernet de dyreste lån på markedet. Til glæde for den enkelte forbruger i Danmark og for at beskytte disse.

Forbrugslån til 7000 kr. i banken

Når du søger penge i banken eller online i denne størrelsesorden, vil der altid være tale om et forbrugslån. I banken er det ikke givet, at pengene kan bruges præcis som du ønsker. De kan sagtens spørge til formålet, inden du tager en beslutning. Online kan du søge forbrugslån på 7000, uden at forklare hvilken form for forbrug, som pengene er tiltænkt.

Der er mange fordele ved online markedet, hvor det begrænsede besvære og den store fleksibilitet, er to af de mest væsentlige. Du kan ansøge døgnet rundt og der stilles ingen spørgsmål undervejs. Det skulle kun være, hvis du har indtastet noget forkert eller de ønsker at vide mere om din indkomst. Hvad dit forbrugslån på 7000 skal bruges til, er i hvert fald ikke væsentligt for, om du bliver godkendt eller ej.

Nu er det ikke sådan banken altid vil sige nej, hvis du siger de 7000 skal bruges til nyt fladskærms TV, deres krav er bare lidt strengere generelt. Det skal du være indstillet på. Omvendt vil de nærmest altid være den billigste løsning, men det er meget forskelligt hvilke præferencer og behov man har som forbruger. Derfor mener vi det er godt, at du har begge alternativer at vælge imellem.

Ingen blander sig

De fleste danskere er efterhånden trætte af en bankrådgiver der blander sig i dit låneformål og stiller dig mange kritiske spørgsmål. Det er jo ikke altid at ens formål er det bedste eller mest fornuftige.

Omvendt kan der være situationer eller omstændigheder, hvor et mindre lån alligevel kan være den rigtige beslutning. I en tid hvor bankerne har strammet deres krav og gerne vil se alt fra årsopgørelse til månedligt budget, er det forfriskende med firmaerne online.

De kræver ikke sikkerhed bag, blander sig ikke i formålet og så kan låneaftalen underskrives samme dag. Altså ikke mange dages eller ugers ventetid på at få pengene ind på kontoen.

Forbrugslån – med længere løbetid

I modsætning til vores øvrige oversigter og artikler på hjemmesiden, vil du nok opleve at du skal søge forbrugslån, hvis du mangler 7.000 kroner. Kviklånsudbyderne har typisk en beløbsgrænse på 6.000, i hvert fald for nye kunder.

Hvad betyder det så for dig? I bund og grund gør det ikke den helt store forskel, da det blot er to begreber for (næsten) det samme. Der er nemlig én væsentlig forskel og det er løbetiden.

Når du ansøger om at låne 7000 kr. online, sker det typisk med en mindste løbetid på 1-12 måneder. I oversigten kan du se alle udbydernes løbetider, så du kan vælge det passende niveau for dig og din økonomi.

Det kan give dig flere omkostninger samlet set, men omvendt kan det være nemmere at få afdraget pengene. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, men uanset hvad er det godt at kende til forskellen i løbetid.

Sådan finder du et godt lån på 7000 kr.

Hvad er et godt lån, og hvem tilbyder de bedste lån på markedet? Vi guider dig til, hvordan du finder den bedste løsning for dig og dine behov. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du finder det helt rigtige lån på 7.000 kr.

Godt at vide om forbrugslån

Et forbrugslån er en af de mest anvende lånetyper i Danmark. Det skyldes ikke mindst, at kravene til et forbrugslån gerne er noget lavere end ved banklån. I takt med skærpede krav i diverse pengeinstitutter søger danskerne derfor alternative låneformer, og her er forbrugslån i høj grad en både god og populær løsning.

Forbrugslån er en meget fleksibel låneform, som du i høj grad selv kan tilpasse og strukturere. Her er der nemlig god frihed til at vælge beløb, månedligt afdrag og løbetid inden for rammerne, så det passer til dine behov. Så kan du for eksempel vælge en lang løbetid med lavt månedligt afdrag, hvis ikke du har specielt meget luft i budgettet.

En anden fordel ved forbrugslån er, at du ikke behøver at stille sikkerhed i eksempelvis fast ejendom. Det betyder, at du sparer gebyret til tinglysning og samtidig ikke risikerer at miste din bolig, hvis du misligholder aftalen. Kravene er ligeledes lavere, således at flere kan blive godkendt til et forbrugslån end et banklån.

Forbrugslån har tidligere haft ry for at være en meget dyr låneform, men det er ikke nødvendigvis sandt. Selvom renten ofte er højere end ved banklån, så kan du grundet skærpede regler og stor konkurrence få nogle rigtig fordelagtige aftaler. Det kræver blot, at du tænker dig om undervejs, ikke låner mere end du skal bruge samt at du overholder din afbetaling.

Hvem tilbyder forbrugslån på 7000 kr. online?

Første trin er at vælge det rette lånebeløb. Her bør du lægge et budget for det, du skal låne til. Er det eksempelvis en ny opvaskemaskine eller måske hjælp til indskud til lejebolig? Sørg for at fastlægge, hvor meget du har brug for at låne, så du hverken låner for meget eller for lidt.

Når du har fundet ud af, at du har behov for at låne lige netop 7.000 kr., så skal du til at undersøge dine muligheder. I dag er der et hav af forskellige udbydere på markedet, så det kan være svært at overskue. Derfor kan du følge disse trin:

 1. Find mindst 2-3 relevante udbydere. Her skal du udvælge nogen, der tilbyder dit ønskede beløb og løbetid samt hvor du kan opfylde kravene. Du kan nemt og hurtigt få overblik i vores oversigt over udbydere.
 2. Indsend en uforpligtende ansøgning. Det er nemt, gratis og helt uforpligtende at søge.
 3. Gennemgå og sammenlign dine tilbud. I dit tilbud kan du se din personlige rente og dine vilkår. Du kan sammenligne de forskellige tilbud direkte ved at se på ÅOP, som angiver lånets samlede omkostninger i hele perioden. Har du valgt samme beløb og løbetid vil den laveste ÅOP derfor altid give det billigste lån.
 4. Vælg tilbuddet med laveste ÅOP og godkend aftalen digitalt.

Hvad er mine lånechancer?

Som nævnt er kravene til et forbrugslån rimelig overkommelige, og det gælder i særdeleshed, når der er tale om de mindre beløb. For beløb under 20-25.000 kr. er der nemlig ofte ingen krav til din indkomst og størrelsen af denne. Derfor har de fleste gode muligheder for at optage et forbrugslån på 7.000 kr.

Der er dog selvfølgelig nogle basale krav, du skal opfylde. Disse er til for at sikre udbyderen mod dårlige betalere og minimere risikoen for, at du ikke overholder tilbagebetalingen. De er dog også med til at sikre dig mod at optage et lån i en situation, hvor du egentlig ikke burde. Nedenfor kan du se de tre grundlæggende krav for at optage et forbrugslån:

 1. Du skal være fyldt 18 år. Ifølge dansk lovgivning må personer under 18 år ikke optage et lån på egen hånd, og derfor er dette krav ufravigeligt for alle lånetyper. Vær opmærksom på, at flere udbydere selv har valgt en højere aldersgrænse på eksempelvis 21 eller 23 år.
 2. Du skal være dansk statsborger eller som minimum have bopæl samt arbejds- og opholdstilladelse i Danmark. Dette er for at sikre sig mod personer, der blot optager et lån i et land for så at rejse videre til det næste og gøre det samme.
 3. Du må ikke være registreret hos RKI og være noteret som dårlig betaler. Er du registreret i RKI hverken bør eller kan du låne penge, før du har indfriet din eksisterende gæld. Dette er en sikkerhedsforanstaltning, som gavner både udbyder og dig selv.

Hvad koster det at låne 7000?

Prisen for at låne 7000 kr. afhænger af flere faktorer, såsom låneudbyderen, renten og lånevilkårene, men jeg kan give dig en generel idé om omkostningerne ved et lån på 7000 kr.

Hvis du tager et forbrugslån på 7000 kr. hos en låneudbyder, der opkræver en årlig rente på 15%, vil du skulle betale 1050 kr. i renter alene om året. Hvis låneudbyderen også opkræver et oprettelsesgebyr på 500 kr. og et månedligt gebyr på 50 kr., vil det samlede beløb, du skal tilbagebetale, være:

 • 7000 kr. (lånebeløb)
  • 1050 kr. (rente)
  • 500 kr. (oprettelsesgebyr)
  • (12 x 50 kr.) (månedlige gebyrer i et år) = 600 kr.

Det samlede beløb, du skal tilbagebetale, vil derfor være 9150 kr. Det er vigtigt at huske på, at dette er et eksempel, og omkostningerne kan variere afhængigt af låneudbyderen og lånevilkårene. Det er altid en god idé at læse vilkårene grundigt og sammenligne forskellige muligheder, før du beslutter dig for at låne penge.

Såfremt du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på info@danlaan.dk.