Lån penge til iPad og iPhone

Søger du et mindre lån til iPad eller en ny iPhone 7, 8 eller X? Det er ikke alle der har de 5-9.000 kroner stående på kontoen, som en ny iPhone/iPad koster.

Det er der råd for, da du har muligheden for nemt og hurtigt at søge om lån på nettet. Langt de fleste udbydere kan hjælpe dig med mindre pengebeløb, så dine chancer for godkendelse er stor.

Kom i gang med ansøgningerne via Danlaan eller læs meget mere om lån til iPhone og iPad nedenfor.

Søg om online lån til iPhone & iPad

Når de fleste danskere skal låne penge, er det typisk med en overvejelse af om det skal være online eller i banken. Lige i dette tilfælde, hvor du har behov for under 10.000 kroner, er der ingen tvivl om Internettet er vejen frem. Vi har samlet gode udbydere online, hvor du nemt kan ansøge:

Det er langt nemmere og hurtigere, ligesom de færreste banker ønsker at udlåne så små beløb. De vil derimod foreslå dig at spare op et par måneder.

Du bør derfor afsøge mulighederne online og søge hos en 3-4 udbydere. Her kan de fleste hjælpe dig med at låne penge til iPad og iPhone. De blander sig nemlig ikke i formålet, så længe dine personlige forhold er tilfredsstillende.

Kom i gang via vores oversigt over låneudbydere, så du får søgt flere steder og indhentet det billigste tilbud. Er dit pengebehov kun 3-4.000 kroner, anbefaler vi at du ansøger hos Vivus og Kvikautomaten. Det er nemlig gratis for nye kunder.

Ansøg nu

 

 

Skal jeg vælge iPhone 7, 8 eller X?

En af de mest udbredte overvejelser er om man skal vælge en iPhone 7, 8 eller X. Særligt efter den nye 8’er model er kommet på markedet. Det gør en stor forskel på prisen, ligesom mængden af plads har det. Om du vælger 16GB eller 64GB har en stor indvirkning på prisniveauet. Vær opmærksom på priserne kan variere alt efter om du vælger at købe med eller uden abonnement.

Nu er det ikke kun prisen og pladsmængden der bør spille ind på din beslutning. Det samme gør brugeroplevelsen som helhed. Her er iPhone 8 en god telefon på mange måder. Se bare denne anmeldelse af den:

Vi kan anbefale dig at læse anmeldelser og test, hvis du altså ikke allerede har truffet din beslutning! Mangler du kun pengene kan du nemt få overblikket og komme i gang med ansøgningerne via Danlaan.dk.

De bedste iPhone modeller

–  ud fra Alatest scoren

Der er så mange modeller og versioner på markedet, at det kan være vanskeligt at vurdere hvilken man skal købe. Skal det være den helt nye og dyreste, med alle de seneste opdateringer? Eller skal det være den lidt ældre og mere prisvenlige model, hvor man får mest for pengene? Det kan være et svært valg.

For at hjælpe dig på vej, har vi lavet en topliste med de bedste modeller ud fra Alatest.dk og deres score. Et anerkendt anmeldelsessite, der giver et ret godt indblik. Der tegner sig en klar tendens til at s’er modellerne er bedst og det er ligeledes dem vi vil anbefale.

 • iPhone X – score: 95
 • iPhone 8 Plus – score: 94
 • iPhone 8 – score: 93
 • iPhone 7 – score: 98
 • iPhone 7 plus – score: 97
 • iPhone 6s – score: 95
 • iPhone 6 – score: 94

De bedste iPad modeller

– uden fra Alatest scoren

Vi har lavet tilsvarende liste for iPads, så du kan få et indtryk af de bedste og mest populære modeller. Omend det nok vil være nemmere at udvælge iPad’en for de fleste.

 • iPad Pro 2018 – score: 99
 • iPad Mini 4 – score: 97
 • iPad Air 2 2019 – score: 98
 • iPad Mini 2 med Retina – score: 95

Det er værd at bemærke der generelt bliver givet høje ratings, så uanset hvad du ender med at vælge, bør du få noget du bliver glad for.

Hvad med finansiering hos elektronikforhandleren?

Overvejer du at gøre brug af finansiering hos elektronikforhandleren, som alternativ til at låne pengene online? I givet fald, er der en række aspekter der er gode for dig at kende til. For selvom det kan virke ligegyldigt om du optager finansiering af iPad & iPhone online eller hos forhandleren, behøver det ikke være tilfældet.

Når du søger online, kan du gratis indhente lånetilbud flere steder og derved finde frem til præcis hvad det koster dig. På den måde kan du fx. nemt se hvad det vil koste dig at låne til en ny iPhone 7 mobil. Der vil dels fremgå de samlede kreditomkostninger og en ÅOP-sats.

Når du søger hos forhandleren, vil du modtage tilsvarende lånetilbud retur, hvor de ofte samarbejder med lignende långivere. Det er sjældent dem selv der står for finansieringen, men det sker via en finansieringspartner. Det er derfor ikke en god idé at lade deres tilbud stå alene, uden at indhente priser fra andre udbydere. I hvert fald ikke hvis du går efter den billigste løsning.

Du kan opleve nogle forhandlere reklamere med rentefri finansiering af iPad, iPhone og anden elektronik. Det er bestemt positivt at du ikke skal betale renteomkostninger, men husk nu at være vågen alligevel. Vær opmærksom på startgebyret og på den samlede pris, du kommer til at betale.

Der behøver bestemt ikke være lighedstegn mellem rentefrit og gratis, så du kommer ofte til at betale en merpris alligevel. Større fordel er der heller ikke ved at dele betalingen op i bidder, for det ønsker de naturligvis at tjene på. Du skylder derfor dig selv to ting:

 1. Husk at tjekke om en rentefri finansiering er omfattet af gebyrer og øvrige udgifter.
 2. Undersøg og indhente lånetilbud online, så du kan sammenligne og udvælge det billigste.

Der er ingen tvivl om at banken generelt vil være den bedste løsning, men de er næppe en mulighed ved disse små pengebeløb. Så vi anser ovenstående to muligheder, som dem du bør fokusere på.

Skal jeg købe hos en autoriseret Apple forhandler?

Når du engang får pengene ind på kontoen, er den næste ting om du bør købe hos en autoriseret Apple forhandler eller de øvrige elektronikforhandlere? Der er sikkert forskellige holdninger til spørgsmålet, men vi ser ikke nogen grund til det er nødvendigt. Det er de samme produkter du køber, så der er på ingen måde forskelle i kvaliteten og du vil have samme garanti som kunde. Det er kun hvis den enkelte forhandler generelt tilbyder en ekstraordinær garanti, at det vil være anderledes.

Og skulle du endelig få problemer med den undervejs, skal der nok være god hjælp at hente, autoriseret eller ej. Vi mener faktisk primært det vil bidrage til øget besvær, da du først skal finde den rette butik og herefter håbe de har den rigtige model hjemme.

Prisen er vigtigere

Vi anser prisen som en langt vigtigere parameter, for hvis der kan spares 200-300 kr. er det bestemt værd at tage med. Fokuser derfor på at finde den rette variant, med passende mængde GB plads, og køb herefter hos den billigste butik/webshop. Vi ser ikke grund til at gøre andet.

Opdateret 10. maj 2019