Søger du et mindre lån til iPad eller en ny iPhone? Det er ikke alle der har de 5-9.000 kroner stående på kontoen, som en ny iPhone/iPad koster. Du har mulighed for nemt og hurtigt at søge om lån på nettet, hvor flere kan tilbyde en fair rente. 

Søg online lån til iPhone & iPad

Vi har samlet gode udbydere online, hvor du nemt kan ansøge.

Hvis du har brug for op til 10.000 kroner, er nettet en god, enkel og fleksibel vej til pengene, uden der stilles spørgsmål til formålet.

Fleksibiliteten ved lånemarkedet online

Der er ingen tvivl om at lånemarkedet online kan tilbyde dig en enorm fleksibilitet på mange parametre.

 • Du kan ansøge døgnet rundt, når det passer dig
 • Nem og hurtig ansøgningsproces
 • Kravene til ansøgere er mere milde
 • Ingen spørger til formålet

Det er kort sagt langt nemmere og hurtigere at låne penge til iPhone og iPad online, ligesom de fleste banker vil være modvillige til at udlåne dig penge til sådanne formål. De vil sandsynligvis bede dig om at spare op i stedet. I mange tilfælde er du derfor overladt til at søge finansiering enten online eller hos forhandleren.

Du bør derfor afsøge mulighederne online og søge hos en 2-3 udbydere. Her kan de fleste hjælpe dig med at låne penge til iPad og iPhone. De blander sig ikke i formålet, så længe dine personlige forhold er tilfredsstillende.

Kom i gang via vores oversigt over låneudbydere, så du får søgt flere steder og indhentet det billigste tilbud.

Lån til iPhone og iPad hos forhandleren

Overvejer du at gøre brug af finansiering hos elektronikforhandleren, som alternativ til at låne pengene online? I givet fald, er der en række aspekter der er gode for dig at kende til. For selvom det kan virke ligegyldigt om du optager finansiering af iPad & iPhone online eller hos forhandleren, behøver det ikke være tilfældet.

Når du søger online, kan du gratis indhente lånetilbud flere steder og derved finde frem til præcis hvad det koster dig. På den måde kan du fx. nemt se hvad det vil koste dig at låne til en ny iPhone 7 mobil. Der vil dels fremgå de samlede kreditomkostninger og en ÅOP-sats.

Når du søger hos forhandleren, vil du modtage tilsvarende lånetilbud retur, hvor de ofte samarbejder med lignende långivere. Det er sjældent dem selv der står for finansieringen, men det sker via en finansieringspartner. Det er derfor ikke en god idé at lade deres tilbud stå alene, uden at indhente priser fra andre udbydere. I hvert fald ikke hvis du går efter den billigste løsning.

Du kan opleve nogle forhandlere reklamere med rentefri finansiering af iPad, iPhone og anden elektronik. Det er bestemt positivt at du ikke skal betale renteomkostninger, men husk nu at være vågen alligevel. Vær opmærksom på startgebyret og på den samlede pris, du kommer til at betale.

Der behøver bestemt ikke være lighedstegn mellem rentefrit og gratis, så du kommer ofte til at betale en merpris alligevel. Større fordel er der heller ikke ved at dele betalingen op i bidder, for det ønsker de naturligvis at tjene på. Du skylder derfor dig selv to ting:

 1. Husk at tjekke om en rentefri finansiering er omfattet af gebyrer og øvrige udgifter.
 2. Undersøg og indhente lånetilbud online, så du kan sammenligne og udvælge det billigste.

Der er ingen tvivl om at banken generelt vil være den bedste løsning, men de er næppe en mulighed ved disse små pengebeløb. Så vi anser ovenstående to muligheder, som dem du bør fokusere på.

Skal jeg vælge iPhone 7, 8 eller X?

En af de mest udbredte overvejelser er om man skal vælge en iPhone 7, 8 eller X? Særligt efter den nye 8’er model er kommet på markedet. Det gør en stor forskel på prisen, ligesom mængden af plads har det. Om du vælger 16GB eller 64GB har en stor indvirkning på prisniveauet. Vær opmærksom på priserne kan variere alt efter om du vælger at købe med eller uden abonnement.

Hvad du skal vælge afhænger i høj grad af dine behov, men længere nede kan du se score på de forskellige modeller. Det kan give dig et fingerpeg om hvilke modeller der er mest populære og anmelderroste.

Nu er det ikke kun prisen og pladsmængden der bør spille ind på din beslutning. Det samme gør brugeroplevelsen som helhed. Her er iPhone 8 en god telefon på mange måder. Se bare denne anmeldelse af den:

Vi kan anbefale dig at læse anmeldelser og test, hvis du altså ikke allerede har truffet din beslutning! Mangler du kun pengene kan du nemt få overblikket og komme i gang med ansøgningerne via Danlaan.dk.

De bedste iPhone modeller

–  ud fra Alatest scoren

Der er så mange modeller og versioner på markedet, at det kan være vanskeligt at vurdere hvilken man skal købe. Skal det være den helt nye og dyreste, med alle de seneste opdateringer? Eller skal det være den lidt ældre og mere prisvenlige model, hvor man får mest for pengene? Det kan være et svært valg.

For at hjælpe dig på vej, har vi lavet en topliste med de bedste modeller ud fra Alatest.dk og deres score. Et anerkendt anmeldelsessite, der giver et ret godt indblik. Der tegner sig en klar tendens til at s’er modellerne er bedst og det er ligeledes dem vi vil anbefale.

 • iPhone X – score: 95
 • iPhone 8 Plus – score: 94
 • iPhone 8 – score: 93
 • iPhone 7 – score: 98
 • iPhone 7 plus – score: 97
 • iPhone 6s – score: 95
 • iPhone 6 – score: 94

De bedste iPad modeller

– uden fra Alatest scoren

Vi har lavet tilsvarende liste for iPads, så du kan få et indtryk af de bedste og mest populære modeller. Omend det nok vil være nemmere at udvælge iPad’en for de fleste.

 • iPad Pro 2018 – score: 99
 • iPad Mini 4 – score: 97
 • iPad Air 2 2019 – score: 98
 • iPad Mini 2 med Retina – score: 95

Det er værd at bemærke der generelt bliver givet høje ratings, så uanset hvad du ender med at vælge, bør du få noget du bliver glad for.

Skal jeg købe hos en autoriseret Apple forhandler?

Apple er en de førende elektronikproducenter på markedet og har efterhånden været det i lang tid. Deres elegante og stilfulde design, kombineret med banebrydende teknologi har gjort deres produkter til et oplagt mål for kopivarer. Så længe du holder dig til danske webshops og butikker bør du dog være godt sikret, men der vil alligevel være fordele ved at vælge en autoriseret Apple forhandler.

Den primære fordel er den service du kan forvente, hvis der går noget galt. Det er altid en risiko når man handler elektronik. Hvis du er i tvivl om hvilken model du skal vælge, kan du samtidig være helt sikker på de ved en masse om alle modellerne. Man kan kort sagt forvente mere af en Apple forhandler, selvom du også fint kan handle hos øvrige webshops og butikker.

Hvis du går efter den laveste pris på din nye iPhone eller iPad, kan den nemt findes i shops der ikke er autoriserede. Her mener vi fint du kan handle og spare penge, hvis ellers den virker god. Det er de samme produkter du køber, så der er på ingen måde forskelle i kvaliteten og du vil have samme garanti som kunde. Det er kun hvis den enkelte forhandler generelt tilbyder en ekstraordinær garanti, at det vil være anderledes.

Prisen er vigtigere

Vi anser prisen som en langt vigtigere parameter, for hvis der kan spares 200-300 kr. er det bestemt værd at tage med. Fokuser derfor på at finde den rette variant, med passende mængde GB plads, og køb herefter hos den billigste butik/webshop. Vi ser ikke grund til at gøre andet.

Du kan med fordel bruge Pricerunner til at finde frem til den billigste udbyder på markedet, for at spare penge, men husk altid at tjekke shoppen grundigt efter hvis du ikke har handlet der før.

Køb af brugte vs. nye Apple produkter

Overvejer du at købe en brugt iPhone for at spare penge? Eller en ældre iPad model, frem for den nyeste på markedet? Hvis du har brug for at søge lån til købet, giver det god mening at overveje brugtkøb. Der kan være mange penge at spare og ved blot at vælge lidt ældre modeller, kan du få noget der fint løser dit behov.

Der er en tendens til vi danskere elsker det nyeste nye, men mindre kan nogle gange gøre det. Ved brugtkøb skal man bare være opmærksom på hvem man handler med. DBA er altid en mulighed, men der findes faktisk webshops der sælger brugt IT-udstyr, hvor prisen afhænger af standen. Her får du tilmeldt en garanti, så du har en form for sikkerhed som kunde. Det får du ikke, hvis du fx. handler med en ukendt på Den Blå Avis.

Du kan derfor sagtens vælge at købe brugte Apple produkter, men brug butikker hvor du er omfattet af en vis garanti.