Har du brug for at låne penge til dit nye kørekort? Så kan du få gode råd på denne side og komme godt i gang. Du vil have flere lånemuligheder at vælge imellem og vi fremhæver her de bedste og mest oplagte. De to primære muligheder er lånefirmaerne online og finansiering via køreskolen.

Se mere om hvad du bør vælge og kom nemt i gang med at ansøge om lån til nyt kørerkort på nettet. 

 

Lån til et nyt kørekort

Søger du et lån til et nyt kørekort, bør du fokusere på to muligheder. Internettets udbydere og trafikskolen, der ofte tilbyder finansieringsløsninger.

Online

Online vil helt sikkert være den hurtigt og nemmeste vej til ekstra penge. Og så er det helt gratis og uforpligtende at ansøge online.

Mange lånefirmaer tilbyder attraktive renter, der nemt kan vise sig at være lavere en trafikskolernes. Så selv hvis du søger lån hos køreskolen, bør du altid udfylde et par ansøgninger online. Så du er sikre på at lave det billigste lån til kørekort.

Hos trafikskolen 

Det er udbredt hos trafikskolerne at tilbyde deres kunder finansiering. Både Eksperternes Trafikskole, Trafikskolerne og Citytrafikskolen tilbyder lån til kørekort, men det sker gennem samme udbyder; Danaktiv.

Men som flere sammenligningssider vil vise, er Danaktiv bestemt IKKE den billigste låneudbyder på markedet.

Vi kan kun anbefale dig at søge hos flere af de lånefirmaer der anbefales på Danlaan.dk.

Det er helt gratis, uforpligtende og vil give dig bedre muligheder for lave renter og en mindre åop (færre omkostninger).

Priser på lille og stort kørerkort

Priserne på kørekort varierer altid en del, alt efter hvilket køretøj du skal lære at køre. Dertil kommer trafikskolens priser og dine behov for ekstra timer undervejs.

Vi har alligevel forsøgt at give dig et indblik i de gældende priser på lille og stort kørekort, så du har et bedre indtryk. Det er nemlig vigtigt at kende de forventede omkostninger, så du ved præcis hvilke lånebeløb du behøver.

  • Kørekort til bil – pris på 8.000 – 12.000 kr.
  • Kørekort til motorcykel – pris på ca. 9.000 kr.
  • Kørekort til trailer (B/E) – pris på ca. 4.000 kr.
  • Kørekort til lastbil – pris på ca. 12.500 kr.
  • Kørekort til påhængsvogn – pris på ca. 13.100 kr.
  • Kørekort til bus – pris ca. 13.500 kr.

Vi håber vores oversigt har givet dig et bedre indblik i de priser du skal forvente, så du ved hvor mange penge du skal låne til lille/stort kørekort, for at kunne finansiere det.

Vigtige råd og pointer

Så hvad har vi lært af denne artikel? Her kommer de vigtigste råd og pointer du skal tage med dig, i din jagt på et godt lån:

  • Søg hos 3-5 lånefirmaer online – det er gratis, hurtigt og giver bedre muligheder for billige lån.
  • Trafikskolerne tilbyder lån via Danaktiv, der ikke er den billigste udbyder på markedet!
  • Når du har udfyldt ansøgninger på nettet, skal du sammenligne og vælge den laveste ÅOP.

God vind med kørekortet – vi hepper på dig!