Hvem er vi?

Danlaan.dk er en låneservice der hjælper dig med at søge de “rigtige” lån på nettet. Vi har fokus på de danske lån og deraf navnet DanLaan.

Lånemarkedet online er en dynamisk størrelse, der hele tiden ændrer sig og vi hjælper dig med at forblive opdateret. Hos os kan du nemlig finde de førende udbydere online og blive klogere på hvad de kan tilbyde.

Alle firmaer har hver deres krav, muligheder og tilbud til dig som kunde. Overblikket er afgørende, når du skal i gang med at ansøge. Oversigterne på vores hjemmeside giver dig et godt indtryk af mulighederne.

Danlaan.dk er en kommercielt drevet service, men uden relation til nogle lånefirmaer. Det betyder at vi frit kan informere dig om de udbydere og løsninger, vi mener du bør overveje. Det betyder også, at vores oversigter ikke er fuldt dækkende for markedet som helhed.

Du kan altid benytte vores service helt gratis og ansøge hos de firmaer du foretrækker. Det er først når du underskriver en aftale, at du er bundet til lånet. Alle aftaler du laver med eksterne firmaer, vil være underlagt deres gældende vilkår. Dem bør du derfor gennemlæse nøje, inden underskrift.

Kontakt Danlaan.dk

Du kan altid kontakte os via formularen eller på mailen info@danlaan.dk.

Udfyld formularen med din besked og vi vil vende tilbage inden for kort tid. Danlaan.dk er altid åben for gode råd, samarbejdspartnere og feedback på vores hjemmeside.

 

Vi er en CO2-venlig hjemmeside

Danlaan har valgt at lade sig CO2-neutralisere for at være en miljøvenlig hjemmeside, med fokus på de gode formål. Det er Ingenco2.dk initiativet, der har stået for at neutralisere vores side. I al sin enkelthed bruger alle hjemmesider CO2, alt efter hvor mange sidevisninger og trafik den har. Det opvejer initiativet for med grønne projekter, der er med til at sænke forbruget. På den vis bliver vores side CO2-neutral.

Danlaan.dk er rigtig glade for at deltage, da det understøtter de sunde værdier vi stræber efter. Miljøvenlighed, ansvarlighed og god vejledning er alle centrale elementer i alt hvad vi foretager os. Du kan se vores mærke herunder og læse mere om initiativet på Ingenco2.dk:

Danlaan CO2 neutraliseret

En sikker hjemmeside

Vi går meget op i at have en sikker hjemmeside, du kan have tillid til som besøgende. Det er én af grundene til vi har valgt at ligge den på en krypteret SSL forbindelse, så vi ligger på https (https://www.danlaan.dk/).

Derudover er vi en del af McAfee Secure programmet, hvor vores hjemmeside er blevet gennemtjekket og certificeret. Du kan se mere via McAfee Secure.

Danlaan.dk på sociale medier

Vi er til stede på flere af de sociale medier, hvor vi poster nyheder, videoer og praktiske informationer. Vi håber du ønske at følge med i hvad der rører sig og du kan finde os her:

Twitter Google Plus Youtube

CSR – fokus på et vigtigt forhold

CSRVi mener det er vigtigt at have fokus på CSR forholdene i et bredt perspektiv, men særligt på landets arbejdspladser. Her har det stor betydning at de ansatte har det godt socialt og at arbejdsforholdene er fornuftige.

Danlaan.dk har derfor valgt at støtte op om CSR Mærket, der netop gør en indsats for at udvide kendskabet og opmærksomheden på Corporate Social Responsibility (CSR).

Arbejdsmiljø

Sundt ArbejdsmiljøDet er ikke kun CSR der optager os, det samme er gældende for arbejdsmiljøet. Det skal være en glæde at gå på arbejde, ikke en belastning. Det er i hvert fald sådan vi har det på Danlaan.dk, hvor vi nyder det vi laver.

Af samme grund ønsker vi at stille skarpt på det gode arbejdsmiljø, for det er bestemt ikke sådan alle steder. Et sundt arbejdsmiljø er vejen til en populær arbejdsplads. Det er derfor vi støtter op om dette initiativ.

Gode lånesider

Vi slutter af med en række gode lånesider, du bør kende til. Gode kilder alt efter om du søger privatøkonomiske råd, vil sammenligne bankpriser eller have flere gode råd, inden du starter ansøgningsprocessen.

Velkommen til vores hjemmeside – vi håber du får glæde af vores service.

Information

Danlaan.dk ejes og drives af Medier & Co ApS.

Artillerivej 86, 2300 København S

CVR: 36922362

Mail: info@danlaan.dk

Web: www.danlaan.dk