Om os

Danlaan.dk er en låneservice der hjælper dig med at søge de “rigtige” lån på nettet. Vi har fokus på danske lån, deraf navnet Danlån, og formålet er at hjælpe forbrugeren med at finde og vælge den bedste løsning.

Lånemarkedet online er en dynamisk størrelse, der hele tiden ændrer sig og vi hjælper dig med at forblive opdateret. Hos os kan du finde de førende udbydere online, blive klogere på hvad de kan tilbyde, samt få glæde af vores vidensbase.

Vores historie

Vi har været i lånebranchen siden 2014 og har gennem årene hjulpet mange danskere med at finde de rigtige online lån. Gennem årene har vi opbygget en bred og stor viden og erfaring om markedet, mulighederne og de forskellige processer.

Alle firmaer har hver deres krav, muligheder og tilbud til dig som kunde. Overblikket er afgørende, når du skal i gang med at ansøge. Oversigterne på vores hjemmeside bidrager med viden og indsigt i de forskellige lånemuligheder på markedet, så du kan vælge på et velinformeret grundlag.

Danlån opdaterer og optimerer løbende vores feed, så alle lånebeløb, løbetider, krav, renter mv. er korrekte, samt undersøger løbende markedet for nye aktører, så du altid får fremvist de mest aktuelle udbydere.

Vision

Danlån blev etableret med visionen om at skabe en førende finansiel sammenligningstjeneste, der gør det nemt og enkelt at finde og udvælge de bedste forbrugslån online.

Mission

Danlåns mission er matche forbrugerne med online banker og lånefirmaer, hvor beslutninger bliver taget på et velinformeret grundlag. Vi ønsker at skabe gennemsigtighed, klarhed og overskuelighed over et dansk lånemarked, der kan virke som en jungle af muligheder, for den enkelte forbruger.

Forretningsmodel

Danlaan.dk er en kommercielt drevet service, der samarbejder med de lånefirmaer vi henviser til på hjemmesiden. Vi modtager kommission når du udfylder en ansøgning hos udbyderne og det gør at vi løbende kan vedligeholde og forbedre hjemmesiden. Der fremvises kun de udbydere vi samarbejder med, hvorfor du ikke kan forvente at finde samtlige udbydere og muligheder i vores oversigter.

Du kan altid benytte vores service helt gratis og ansøge hos de firmaer du foretrækker. Det er først når du underskriver en låneaftale, at den er bindende. Alle aftaler du laver med eksterne firmaer, vil være underlagt deres gældende vilkår. Dem bør du gennemlæse nøje, inden underskrift.

Vi er en CO2-venlig hjemmeside

Danlån har valgt at lade sig CO2-neutralisere for at være en miljøvenlig hjemmeside, med fokus på de gode formål. Det er Ingenco2.dk initiativet, der har stået for at neutralisere vores side. I al sin enkelthed bruger alle hjemmesider CO2, alt efter hvor mange sidevisninger og trafik den har. Det opvejer initiativet for med grønne projekter, der er med til at sænke forbruget. På den vis bliver vores side CO2-neutral.

Danlaan.dk er rigtig glade for at deltage, da det understøtter de sunde værdier vi stræber efter. Miljøvenlighed, ansvarlighed og god vejledning er alle centrale elementer, i alt hvad vi foretager os. Du kan se vores mærke herunder og læse mere om initiativet på Ingenco2.dk.

Danlaan CO2 neutraliseret

En sikker hjemmeside

Vi går meget op i at have en sikker hjemmeside, du kan have tillid til som besøgende. Det er én af grundene til at vi har valgt at ligge den på en krypteret SSL forbindelse, så vi ligger på https.

Danlaan.dk på sociale medier

Vi er til stede på flere af de sociale medier, hvor vi poster nyheder, videoer og praktiske informationer. Vi håber du ønske at følge med i hvad der rører sig og du kan finde os her:

Twitter YoutubeRSS feed

Vores venner

Sig hej til vores venner, som bidrager til at vi løbende kan forbedre vores hjemmeside, via fælles deling af viden, erfaringer og inputs. Alle med et indgående kendskab til online lån og det danske lånemarked.

Forbrugslån Guiden   Lånomaten

Vores norske venner

Her to af vores norske venner, vi sparrer med på tværs af landegrænser, da de har en stor viden om forbrugslån og kreditkort i Norge.

Forbrukslån-online.com Kredittkort-online.com

 

 

CSR – fokus på et vigtigt forhold

Vi mener det er vigtigt at have fokus på CSR forholdene i et bredt perspektiv, men særligt på landets arbejdspladser. Her har det stor betydning at de ansatte har det godt socialt og at arbejdsforholdene er fornuftige.

Danlaan.dk har derfor valgt at sætte fokus på CSR og gør hvad vi kan, for at skabe de bedste forhold for både kollegaer og samarbejdspartnere. Vores klare opfattelse er at man kommer længst med et positivt mindset. Hvis alle virksomheder sætter fokus på området, kan det forhåbentlig være med til at udvide kendskabet og opmærksomheden på Corporate Social Responsibility (CSR).

Papirspild

Stop papirspildVi går meget op i at begrænse papirspild og arbejder derfor meget med digitale løsninger og platforme, hvor man ikke behøver at printe hele tiden. Ved at opbevare dokumenter i cloud’en og ved at bruge begge sider af papiret, kan man komme et godt stykke af vejen.

Et øget fokus på papirspild er et af mange steps, i vejen mod et bedre klima.

Arbejdsmiljø

Sundt ArbejdsmiljøDet er ikke kun CSR der optager os, det samme er gældende for arbejdsmiljøet. Det skal være en glæde at gå på arbejde, ikke en belastning. Det er i hvert fald sådan vi har det på Danlaan.dk, hvor vi nyder det vi laver.

Af samme grund ønsker vi at stille skarpt på det gode arbejdsmiljø, for det er bestemt ikke sådan alle steder. Et sundt arbejdsmiljø er vejen til en populær arbejdsplads. Det er derfor vi støtter op om dette initiativ.

Kontaktinformation

Danlaan.dk ejes og drives af Medier & Co ApS.

CVR: 36922362

E-mail: info@danlaan.dk

Tlf.: 71 74 74 49