Hvem er vi?

Danlaan.dk er en låneservice der hjælper dig med at søge de “rigtige” lån på nettet. Vi har fokus på de danske lån og deraf navnet Danlån.

Lånemarkedet online er en dynamisk størrelse, der hele tiden ændrer sig og vi hjælper dig med at forblive opdateret. Hos os kan du nemlig finde de førende udbydere online og blive klogere på hvad de kan tilbyde.

Vi har været i lånebranchen siden 2014 og har gennem årene hjulpet mange danskere med at finde de rigtige online lån. Gennem årene har vi opbygget en bred og stor viden og erfaring om markedet, mulighederne og de forskellige processer.

Alle firmaer har hver deres krav, muligheder og tilbud til dig som kunde. Overblikket er afgørende, når du skal i gang med at ansøge. Oversigterne på vores hjemmeside giver dig et godt indtryk af mulighederne.

Danlaan.dk er en kommercielt drevet service, der samarbejder med de lånefirmaer vi henviser til på hjemmesiden. Vi modtager kommission når du udfylder en ansøgning hos udbyderne og det gør at vi løbende kan vedligeholde og forbedre hjemmesiden. Der fremvises kun de udbydere vi samarbejder med, hvorfor du ikke kan forvente at finde samtlige udbydere og muligheder i vores oversigter.

Du kan altid benytte vores service helt gratis og ansøge hos de firmaer du foretrækker. Det er først når du underskriver en aftale, at du er bundet til lånet. Alle aftaler du laver med eksterne firmaer, vil være underlagt deres gældende vilkår. Dem bør du derfor gennemlæse nøje, inden underskrift.

Kontakt Danlaan.dk

Du kan altid kontakte os via formularen eller på mailen info@danlaan.dk, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

 

Henvendelser om job og presse

Hvis din henvendelse specifikt omhandler jobmuligheder eller pressemateriale, bedes du kontakte os via følgende mails:

Jobmuligheder: job@danlaan.dk

Pressemateriale: presse@danlaan.dk

Du finder materiale på vores presseside.

Vi er en CO2-venlig hjemmeside

Danlån har valgt at lade sig CO2-neutralisere for at være en miljøvenlig hjemmeside, med fokus på de gode formål. Det er Ingenco2.dk initiativet, der har stået for at neutralisere vores side. I al sin enkelthed bruger alle hjemmesider CO2, alt efter hvor mange sidevisninger og trafik den har. Det opvejer initiativet for med grønne projekter, der er med til at sænke forbruget. På den vis bliver vores side CO2-neutral.

Danlaan.dk er rigtig glade for at deltage, da det understøtter de sunde værdier vi stræber efter. Miljøvenlighed, ansvarlighed og god vejledning er alle centrale elementer i alt hvad vi foretager os. Du kan se vores mærke herunder og læse mere om initiativet på Ingenco2.dk:

Danlaan CO2 neutraliseret

En sikker hjemmeside

Vi går meget op i at have en sikker hjemmeside, du kan have tillid til som besøgende. Det er én af grundene til at vi har valgt at ligge den på en krypteret SSL forbindelse, så vi ligger på https.

Danlaan.dk på sociale medier

Vi er til stede på flere af de sociale medier, hvor vi poster nyheder, videoer og praktiske informationer. Vi håber du ønske at følge med i hvad der rører sig og du kan finde os her:

Twitter YoutubeRSS feed

CSR – fokus på et vigtigt forhold

Vi mener det er vigtigt at have fokus på CSR forholdene i et bredt perspektiv, men særligt på landets arbejdspladser. Her har det stor betydning at de ansatte har det godt socialt og at arbejdsforholdene er fornuftige.

Danlaan.dk har derfor valgt at sætte fokus på CSR og gør hvad vi kan for at skabe de bedste forhold for både kollegaer og samarbejdspartnere. Vores klare opfattelse er at man kommer længst med et positivt mindset. Hvis alle virksomheder sætter fokus på området, kan det forhåbentlig være med til at udvide kendskabet og opmærksomheden på Corporate Social Responsibility (CSR).

Papirspild

Stop papirspildVi går meget op i at begrænse papirspild og arbejder derfor meget med digitale løsninger og platforme, hvor man ikke behøver at printe hele tiden. Ved at opbevare dokumenter i cloud’en og at bruge begge sider af papiret, kan man komme et godt stykke af vejen.

Et øget fokus på papirspild som en af mange steps, i vejen mod et bedre klima, er en af grundene til vi støtter dette initiativ.

Arbejdsmiljø

Sundt ArbejdsmiljøDet er ikke kun CSR der optager os, det samme er gældende for arbejdsmiljøet. Det skal være en glæde at gå på arbejde, ikke en belastning. Det er i hvert fald sådan vi har det på Danlaan.dk, hvor vi nyder det vi laver.

Af samme grund ønsker vi at stille skarpt på det gode arbejdsmiljø, for det er bestemt ikke sådan alle steder. Et sundt arbejdsmiljø er vejen til en populær arbejdsplads. Det er derfor vi støtter op om dette initiativ.

Information

Danlaan.dk ejes og drives af Medier & Co ApS.

Artillerivej 86, 2300 København S

CVR: 36922362

E-mail: info@danlaan.dk

Tlf.: 71 74 74 49

Web: www.danlaan.dk