Lån til højskole -og efterskoleophold

Har du lyst til at komme på efterskole eller højskole? Eller har du børn som gerne vil afsted. Så skal du have fundet penge til at finansiere opholdet.

Det er bestemt ikke billigt og mange familier vil have svært ved at finde de 40-60.000 kroner som det hurtigt koster. Danlaan ser derfor nærmere på dine lånemuligheder i denne artikel.

Har du ikke allerede et indtryk af priserne, gør vi dig ligeledes klogere på hvad du kan forvente.

Du kan låne penge til opholdet online

Har banken allerede sagt nej?

De fleste der læser denne artikel vil allerede kende til den eksakte pris på højskolen eller efterskoleopholdet. Ellers er det i hvert fald det første du skal finde frem til, for at kunne vurdere dit pengebehov.

Mange afsøger mulighederne på nettet, fordi banken allerede har sagt nej. Er det også tilfældet for dig? Uanset hvad er lånemulighederne online bedre end længe set.

Udbyderne er blevet flere, det er nemmere end nogensinde med NemID underskrift og så kan der opnås renter på helt ned til 5-10 % hos flere lånefirmaer.

Hvis du har brug for +/- 50.000 kroner er der altså ingen grund til at fortvivle. Mange udbydere er klar til at hjælpe dig og det er helt gratis at ansøge hos dem. Danlaan giver dig overblikket over alle de førende lånefirmaer online.

Gå til forsiden for at se, hvem der kan hjælpe dig.

Du skal forvente at følgende krav bliver stillet:

  • Over 18 år
  • Fast indkomst
  • Ingen RKI
  • Dansk statsborger/bopæl

Pris på efterskoleophold

Prisen på et efterskoleophold er relativ nem at undersøge. På www.efterskole.dk kan du nemlig indtaste skolen, Jeres indkomst og antal børn. Herfra kommer der en fast beregning af prisen, inklusiv den elevstøtte du får fra staten.

Du skal bemærke at jo højere indkomst I har som familie, desto mindre elevstøtte og jo flere børn desto mere. Så det er de to parametre der har indflydelse på udgiftens størrelse.

Du vil erfare at prisniveaet spænder bredt, fra 40.000 – 60.000 kroner, alt efter skolevalg og familiære forhold.

Pris på højskoleophold

Prisen på et højskoleophold er straks sværere at finde frem til. Det vil ofte kræve, at du allerede ved præcis hvor du skal hen.

For prisen vil nemlig afhænge af, om det er lange eller korte kurser. Hvilken type højskole du skal starte på og meget andet. Så prisen må blive ud fra følgende hovedregel:

  • En uge på højskole menes at koste fra 1.000 – 2.500 kroner om ugen ifølge Hojskolerne.dk.
  • De lange kurser på landets højskoler varer typisk op til 40 uger.

Med andre ord vil prisen altså kunne spænde rigtig bredt.

 

Vi håber du er blevet klogere på dine muligheder for at låne penge til efterskole eller højskoleophold. Begge dele er dyre, men du har heldigvis 6-7 gode udbydere online, der kan låne dig 40.000 kroner og opefter.

Bankerne er blevet meget strenge i deres krav til dig som forbruger og her er udbyderne online blevet et glimrende alternativ – men husk nu at få indhentet flere lånetilbud.