Lånebeløb

Lånebeløb oversigt med muligheden for at se nærmere på dine muligheder online, ud fra hvor mange penge du mangler. Dit udvalg som forbruger er vidt forskelligt, alt efter pengebeløb, hvorfor vi har valgt at lave målrettede oversigter. Vælg lånebeløb via listen herunder, for at se nærmere på dine muligheder.

Det er helt gratis og uforpligtende at søge hos samtlige online udbydere.

Gode råd når du vælger pengebeløb

Det behøves bestemt ikke at være nemt at vælge pengebeløb, for selvom en ny computer koster 7000 kroner, er det ikke ensbetydende med det er hvad du bør søge. Fordi en ferie koster 20000 kr. er det ikke ensbetydende med, at du bør søge et forbrugslån på dette niveau. De fleste danskere vil have penge på kontoen der kan undværes og som bør modregnes i det samlede økonomiske regnskab.

Det er bare ikke så enkelt at vide, hvor mange penge fra kontoen man kan bruge på købet, medmindre man har lagt et grundigt budget. For de faste udgifter skal fortsat kunne betales. Så hvis du vil gøre det rette for din privatøkonomi, bør du få lagt et god budget.

Søg ikke mere end du behøver

Vi anbefaler altid at du ikke søger flere penge end du behøver, da det blot vil medføre ekstra omkostninger. Og de ekstra penge tjener sjældent noget påkrævet eller vigtigt formål, så nøjes med det beløb der skal til. Uanset om det så er “skæve” lånebeløb 6000 eller 8000 kr. Det gør ingen forskel, det er kun positivt at du ikke gældsætter dig mere end nødvendigt. Samlet set vil det betyde at du får færre omkostninger og at konsekvensen for din privatøkonomi bliver mindre.

Budget og rådighedsbeløb

De fleste danskere har fået tudet ørene fulde om budget og rådighedsbeløb, men det er af god grund. Det giver et uvurderligt økonomisk overblik, der ikke mindst kommer dig til gavn, når du skal låne penge. Rådighedsbeløbet vil hjælpe dig med at vurdere, hvilken månedlig ydelse du skal vælge.

Så hvis du ønsker at følge den økonomiske ABC, bør du få lagt et grundigt budget og skabt klarhed over dit månedlige rådighedsbeløb.