Har du brug for et lån til nye møbler eller en ny seng? Så er du bare én af mange danskere, der har svært ved at finansiere hele boligindretningen. På denne side ser Danlaan derfor på, hvilke finansieringsmuligheder du har generelt, så du får taget den rigtige beslutning.

Når du optager lån på 10.000 til 30.000 kroner kan der være store forskelle i omkostningerne. Det er derfor afgørende du får søgt flere steder og afsøgt alle muligheder.

Vi hjælper dig godt i gang med at låne penge til møbler eller seng. Vi har samlet førende låneudbydere online, hvor du gratis og uforpligtende kan ansøge:

Lån penge til møbler og seng

Hvad er mine finansieringsmuligheder?

Du er helt sikkert havnet på denne side, fordi du gerne vil blive klogere på dine finansieringsmuligheder. Helt overordnet har du følgende muligheder:

 • Banken
 • Lånefirmaerne online
 • Møbelfirmaet (hvis de tilbyder finansiering)

Vi anbefaler du afsøger dine muligheder flere steder, da du aldrig kan vide hvem der er billigst, eller hvor du bliver godkendt. Så det vil give dig de bedste kort på hånden.

Start med at udfylde et par ansøgninger hos lånefirmaerne online, nu hvor du allerede er på nettet. Det kan du nemt komme i gang med hos Danlaan.

Lån penge nu via www.danlaan.dk.

Derefter bør du tage en snak med din bankrådgiver om mulighederne for et lån. Begge dele vil kræve, at du allerede ved præcis hvilke pengebehov du har. Det gør nemlig en stor forskel, om det er 15.000 eller 35.000 kroner du mangler.

Seng i soveværelseBanken kan hurtigt vurdere om de vil tilbyde dig et lån. Skulle de nu ende med at afvise dig, vil det være godt at du allerede har ansøgt et par steder online.

Finansiering hos møbelfirmaet

Finansiering hos møbelfirmaet er den tredje mulighed, der er en smule atypisk. Her vil du kunne få finansieret dit køb, alt efter hvor dyre møblerne er. Det er bare vigtigt at du er opmærksom på deres tilbudte ÅOP, for at købe på afbetaling er ikke altid fordelagtigt.

Møbelfirmaet vil kreditvurdere dig præcis som de øvrige finansieringskilder, så det vil stadig være påkrævet med en fornuftig privatøkonomi. Hvilke forhold og vilkår de kan tilbyde dig, vil variere fra firma til firma.

I sidste ende bør dit fokus være på at opnå de laveste omkostninger, uanset hvilken udbyder det er hos. Du gør derfor klogt i at afsøge mulighederne flere steder. Så du er sikker på at vælge den optimale løsning.

Start med at udfylde et par ansøgninger via Danlaan.dk og så er du i gang. Online udbyderne blander sig ikke i formålet bag din låneansøgning.

 

Gode råd inden du køber seng

Ét er at få det økonomiske på plads, i form af et lån til seng eller møbler, noget andet er hvad du så skal vælge. Vi giver dig gode råd til hvad du bør fokusere på, så du finder en god løsning på kort og lang sigt. Vi starter med at fokusere på sengekøbet og hvorfor garantien er afgørende.

 • Spar ikke på sengen – du tilbringer mange timer der!
 • Vælg en topmadras i høj kvalitet.
 • Få tjekket at du ligger korrekt.
 • Sørg for en mangeårig forhandlergaranti – hvis den skulle gå i stykker.

Der er ingen tvivl om at sengen ikke er stedet, hvor der skal spares penge. Brug hellere de 1.000 – 2.000 kroner ekstra på at få en tilfredsstillende kvalitet, det er en af de bedste investeringer du kan gøre dig. Tænk på hvor mange timer du tilbringer der hver uge?

Du skal få tjekket at du ligger korrekt, det vil sige at den hverken er for hård eller for blød. Det kan du få hjælp til i butikken, hvor du i øvrigt bør sikre dig en mangeårig forhandlergaranti. En garanti på mindst 5 år. For når man investerer op imod 10.000 kr. er det meget rart, man er sikker på at den holder.

Gode råd når du vælger møbler

Vi fortsætter til husets møbler, der har en stor indflydelse for rummets udtryk og for din komfort, når du er hjemme. Der er en række aspekter der er gode at have i baghovedet generelt, når du vælger møbler:

 • Gå efter tidløse designs, der holder i mange år.
 • Vælg møbeldesigns som passer ind i rummets udtryk.
 • Komforten betyder meget, men ikke alt.
 • Vælg en sofa med chaiselong – giver dig meget mere glæde af den.

Det er specielt en god idé at gå efter tidløse farver og designs, så du kan have dem i mange år, kombineret med at de skal være behagelige at sidde i. Får du valgt de helt rigtige møbler, kan de sagtens holde de næste 10 års tid.