Ser dit nuværende køkken eller bad gammelt og slidt ud? Så er der god grund til at overveje en udskiftning af elementerne, eller en større renovering af rummet. Flere undersøgelser og tests viser faktisk, at gamle hårde hvidevarer forbruger langt mere end de nyere modeller.

På denne side ser Danlaan på dine muligheder for at låne penge til bad og køkken. Mange danskere har drømme, men mangler lidt finansiel hjælp. Det kan du heldigvis få flere steder fra. 

Finansiering af nyt køkken og bad

Der er mange fordele ved at låne penge til køkken og badeværelset på nettet; det er hurtigere, nemmere at blive godkendt og ingen blander sig i formålet. Hvis du foretrækker den vej, har vi her valgt 3 af de førende udbydere du bør overveje:

 

Når du skal skaffe finansiering til nyt køkken og bad, er det vigtigt at du griber processen an på korrekt vis. Vi går ud fra du kender til den estimerede pris og dit pengebehov. Så nu er det tid til at finde den perfekte låneudbyder. Her har du overordnet 3 muligheder; banken, køkken-bad firmaet eller låneudbyderne online.

Selvom det kan være dyrt at få indrettet nyt køkken eller badeværelse, kan der ofte være penge at spare langsigtet på dit vand -og strømforbrug. Det kan derfor sagtens vise sig at være en god beslutning, omend det kræver lidt hjælp til finansieringen.

Banken

Banken vil være favoritten hos mange danskere. Det er betryggende og man ved der er en bankrådgiver man har tillid til. Dertil kommer at renterne ofte er lavere end dem på nettet. Men, for der er et stort men – det er blevet markant sværere at blive godkendt i banken.

Det har mange danske forbrugere og virksomheder måtte sande de seneste par år. Det er tilmed hvad flere undersøgelser og statistikker tydeligt viser. Det er én af grundene til vi gennemgår 3 forskellige muligheder. Så du har alternativer, hvis du er/bliver afvist. Dertil kommer ulempen ved at processen kan være meget besværlig og langvarig.

Det er blevet mere prisvenligt at låne online

Nyt køkkenI mange år var det dyrt at låne penge på nettet, men det er nye tider og flere udbydere ligger nu på lave renteniveauer. Det er så lave niveauer, at de efterhånden kan konkurrerer med bankerne – i hvert fald hvis din privatøkonomi er stærk. Så fordelene er klare og det springende punkt er hvilken ÅOP du kan få tilbudt – om den er lav nok.

For det er i sidste ende din egen økonomi og personlige forhold, der påvirker kreditvurderingen og hvilke renter og ÅOP du får tilbudt. Online kan du låne fra 100 – 400.000 kroner, så der vil være muligheder for at lave lån til både små og store køkken -og badprojekter.

Det er både gratis og uforpligtende at ansøge online – så hvorfor ikke se hvad firmaerne kan tilbyde dig?

Ansøg nu

Køkken-bad firmaet

Køkken-bad firmaet tilbyder til tider finansiering af nyt køkken og bad. Det gør de med rentefrihed, uden gebyrer og valgfri afbetaling. Du får kort sagt en længere periode til at finde de penge som køkkenet/badeværelset koster.

Det er en god deal for dem, da de får en kunde, der ellers ville mangle penge. Det er en god deal for dig, da du næppe kan finde billigere løsninger på markedet. Så en win-win for begge parter. Danlaan har analyseret markedet og fundet frem til, hvem af de førende der tilbyder disse finansieringsløsninger:

 • HTH
 • Invita
 • Svane
 • Aubo
 • JKE Design
 • Kvik køkken
 • IKEA

Der bør altså være gode muligheder for at finde en udbyder, der både kan hjælpe dig med finansiering og samtidig har de helt rigtige elementer til rummet. Det er jo mindst lige så vigtigt. Bemærk at du ikke må stå i RKI og skal have en sund økonomi, før køkken-bad firmaerne ønsker at tilbyde dig disse løsninger.

Vi håber du har fået et mere indgående kendskab til dine muligheder. Det er i hvert fald helt centralt, når du skal finde det billigste lån og den løsning, der matcher dine behov.

Gode råd til valg af køkken

Det er ikke kun finansieringen af nyt køkken og badeværelse der skal på plads, inden i er klar til at gå i gang. Det samme skal køkkenelementerne, stilen og meget mere. Vi vil derfor give dig en række gode råd til valg af køkken, så du får valgt en god og langsigtet løsning.

Det er afgørende du går efter holdbare materialer og et tidløst design, så du ikke skal i gang med nye udskiftninger om få år. Vi har opsummeret en række af de bedste tips du bør have med dig, når du vælger opstilling i butikken, suppleret med spørgsmål du altid bør stille dig selv:

 • Gå efter holdbare materialer – der er ofte sammenhæng mellem pris og kvalitet.
 • Vælg tidløse designs der kan holde mindst 10 år.
 • Husk på der vil være stort slid på gulvet – vælg stærke gulvmaterialer.
 • Et farverigt køkken, kan gøre boligen svær at sælge igen.
 • Skal bordpladen kunne tåle varme gryder?
 • Hvordan skal dine hårde hvidevarer “indbygges” i rummet?

Gode råd til valg af badeværelse

I badeværelset gælder der andre behov og krav, da der kommer til at være store mængder vand og fugt undervejs. Det stiller store krav til udluftningsmulighederne, materialerne og det inventar du vælger til rummet. Selvom badet ikke er det rum, hvor vi tilbringer mest tid, er de fleste alligevel enige om at et lækkert badeværelse er rigtig dejligt.

Her er en række råd til hvordan du får valgt det rigtige for dig, som både gør dig glad på kort og lang sigt:

 • Alle materialer og inventar skal kunne tåle fugt.
 • Vælg gulvbelægning som kan klare store mængder vand – uden at gå i stykker!
 • Få lavet en sammenhængende stil i rummet
 • Lad dig inspirere af opstillinger og 3D programmer.
 • Gå efter lyse og hvide elementer – rummet vil føles større.

Vi håber du kan bruge vores input til, hvordan du får valgt den rigtige løsning. Ved du allerede præcis hvad du vil have, kan du nemt komme i gang med at søge lån til køkken eller bad online, via vores oversigter.

5 gode tips til indretningen

Vi slutter af med at give dig 5 gode tips til indretningen. For ét er at skaffe penge til projektet, noget andet er at få det ønskede resultat. Det er jo ærgerligt at “spilde” sine penge på noget du ikke bliver 100 % glad for. Du bør derfor have disse tips i baghovedet.

 1. Vælg energivenlige hårde hvidevarer – det kan spare dig mange penge over årene.
 2. Vælg elementer med god slidstyrke og holdbarhed – så du ikke pludselig skal i gang igen.
 3. Skab en sammenhængende stil i rummet.
 4. Husk på der findes gode løsninger, til lave priser – det vil mindske dit pengebehov.
 5. Holder udtrykket om 5-10 år? Gå efter de smarte og tidløse udtryk.