Lån 15000 kr.

Har du brug for et lån på 15000 kroner? Vi har lavet en oversigt med førende udbydere på nettet. Det er vigtigt at du undersøger alle dine muligheder, når du søger om lån. Du bør nemlig altid ansøge hos mindst 2-3 udbydere, for at indhente flere lånetilbud, så du ender med den billigste løsning.

Ansøg gratis og uforpligtende.

 

Forbrugslån på 15000 kr.

Forbrugslån på 15000 kr. er en ligetil og enkel løsning, hvis du ikke gider besværet eller har tid til at vente på banken. Eller hvis du bare ønsker et supplerende tilbud til deres lånetilbud. Der kan være mange grunde til at du har vendt blikket mod muligheder online.

Forbrugslån 15000Der er mange fordele ved at søge forbrugslån på 15000 online og i sidste ende, har du intet at tabe. Du kan nemlig ansøge gratis og uforpligtende, vurderede tilbuddene og herefter beslutte om du vil takke JA til nogle af dem.

Der er mange fordele ved at låne på nettet og én af dem er, at du hurtigt kan ansøge og så kommer svaret ofte inden for 1 time eller samme dag. Svartiderne varierer fra firma til firma, men du får meget hurtigt afklaret dine muligheder og hvis du modtager et tilbud, kan du nemt underskrive med din NemID signatur.

Vælger du at godkende aftalen samme dag, kan du hurtigt få dit forbrugslån på 15000. Ingen lang ventetid på posten eller din bank. Ingen besvær igennem hele forløbet.

Det er helt ligetil og det eneste du skal være forberedt på er, at du nogle steder skal fremsende lønsedler og årsopgørelse ved ansøgningen. Så hav dem klar for en sikkerheds skyld. Dette for at udbyderne kan se dokumentation for at din angivne indtægt er korrekt.

Ingen spørgsmål til formålet

Når du søger online vil du opleve, at der ikke bliver stillet spørgsmål til, hvad pengene skal bruges på. Det står i skarp kontrast til banken, der nøje vil vide dine planer med at forbrugslån på fx. 15.000 kroner. Dette for at du overhovedet kan blive godkendt.

Dertil skal du heller ikke fremlægge budget til firmaerne online. Du har derfor selv et større ansvar for, at din økonomi reelt kan bære lånet og at du er i stand til at betale de månedlige ydelser. Her bør dit rådighedsbeløb altid være væsentlig større end tilbuddenes månedlige ydelse.

ÅOP – vælg den laveste

Sidst er det værd at nævne ÅOP. Et udtryk for de samlede omkostninger du kommer til at opleve i låneperioden. Sørg for at vælge den laveste ÅOP-sats, hvis du gerne vil have den billigste løsning. Du bør altid gribe ansøgningsprocessen an på følgende vis:

 1. Undersøg mulighederne i vores oversigt.
 2. Søg hos 2-3 af dem.
 3. Sammenlign de tilsendte lånetilbud
 4. Vælg den med laveste ÅOP, men hvor du kan betale ydelsen.

Lån 15000 kr nu onlineHvem kan låne 15.000 kr. online?

Er du i tvivl om dine muligheder for at tage et lån på 10.000 eller 15.000 kr. online? Så ser vi nærmere på hvilke krav udbyderne stiller til dig, i dette afsnit. For der er nemlig få krav som du altid skal kunne opfylde for at blive godkendt.

To af dem der går igen hos samtlige udbydere på online markedet er, at du ikke må stå i RKI registret og så skal du være dansk statsborger. Det er heldigvis to ting som langt de fleste danskere kan sige JA til og hvis du endelig står i RKI, vil et nyt lån på 15000 kroner heller ikke være løsningen. Her bør du derimod få gældsrådgivning og hjælp til at komme ud af de økonomiske problemer.

De to øvrige lånekrav findes også hos de fleste firmaer, men kan variere en del. Der er tale om krav til din alder og din indkomst eller at du har fast arbejde. Det er jo to sider af samme sag. Som det fremgår af oversigten er 20 år det mest udbredte alderskrav, men der er også muligheder for dig, selvom du ung studerende.

Specielt ved større forbrugslån fra 10.000 kroner og opefter, kan det være påkrævet at have fast arbejde. Eller i hvert fald en eller anden form for indtægt, i form af dagpenge eller kontanthjælp. Indkomstkravet kan være på alt fra 150.000 – 240.000 kroner i årsindkomst, mens andre ikke har noget minimumskrav. Du kan dog være sikker på at din indkomst altid spiller en rolle for firmaernes kreditvurdering af dig og den rente du ender med at blive tilbudt.

For at opsummere, kan langt de fleste danskere låne 15.000 kroner på nettet og det er typisk følgende krav du skal kunne opfylde:

 • Ingen RKI
 • Dansk statsborger
 • Alderskrav på 18, 20 eller 23 år
 • Indkomstkrav eller fast arbejde

Sådan kan du styrke dine lånechancer

Vil du gerne styrke dine lånechancer, enten for at blive godkendt, eller for at finde billigere tilbud? Så er der en række ting du selv kan gøre, men lad os først skitsere hvilke elementer der definerer dine muligheder. Én ting kan du ikke løbe fra og det er din alder, men din månedlige indkomst og aktuelle gæld/opsparing er begge elementer du kan påvirke.

Hvis du gerne vil styrke dine lånemuligheder kan du altså gøre det på flere måder. Det kan være ved at tage overarbejdstimer, finde et studiejob eller andre ting der kan øge din månedlige indtægt. Det vil nemlig give dig flere fordele. Dels vil du have langt større chance for at blive godkendt online eller hvis du søger i banken. Dels vil muligheden for at få en lav rente være langt højere.

Forklaringen er, at en god kreditvurdering medfører lavere renter og omkostninger for dig som kunde. Da din indkomst indgår som en central del af denne vurdering, vil en højere indtægt, normalt medføre lavere renter.

Det andet aspekt er din aktuelle opsparing/gæld. Har du en god opsparing, er der penge at tage af, hvis du havner i økonomisk uføre. Omvendt hvis du har gæld, hvilket gør din privatøkonomi mere skrøbelig. Du bør derfor vide, at hver gang du tager et lån og stifter ny gæld, er du reelt med til at forværre dine lånemuligheder fremadrettet. Det er derfor at flere små forbrugslån er en dårlig ide. Hvis du har flere dyre lån, bør du overveje at få dem samlet og refinansieret. Dette kan gøres online og så du ender ud med at betale en rente der er lavere, samlet set.

Hvordan foregår udbetalingen?

Udbetalingen sker nemt og hurtigt når du låner online. Efter du har godkendt den tilsendte låneaftale med din NemID signatur, vil firmaet behandle aftale og oprette dig som kunde. Når det hele er klaret, bliver pengene sendt til din Nemkonto.

Udbetalingstiden er forskellige fra udbyder til udbyder, men hos langt de fleste, har du pengene inden for 1-2 hverdage. Det betyder at du reelt set kan søge lån i dag og have pengene i morgen. Der kan være særlige tilfælde, hvor du kan have dem samme dag. Det kræver dog at du har samme pengeinstitut som lånefirmaet og at de er hurtige på aftrækkeren.

Lige om pengene kommer inden for 1 eller 2 dage, bør ikke få den store betydning for hvem du vælger. Det vigtigste er nemlig at vælge den udbyder med en lav ÅOP og fornuftige vilkår. Da de fleste forbrugslån bliver lavet over 24-60 måneder, er der tale om flere år, hvor renter, vilkår og fordele bør vægte langt højere i beslutningsprocessen.

Gennemse vores oversigt med firmaer der tilbyder lån på 15000 kr. og ansøg hos dem du foretrækker, for at komme godt i gang og finde det billigste tilbud.

Forbrugslån på 15000 online vs. i banken

En af de normale overvejelser for mange danskere er, om man bør ansøge forbrugslån på 15000 kr. online eller i banken? Der findes ikke et entydigt svar på, hvad der er det rigtige for dig, men i dette afsnit kommer vi ind på de centrale forskelle. For du bør være bevidst om forskellighederne, så du kan træffe den rigtige beslutning for dig.

Online

Fordele

 • Svar samme dag – de hurtigste svarer inden for 1 time.
 • Nem og enkel proces – ingen spørgsmål til formål mv.
 • Du skal kun indsende lønsedler og årsopgørelse.
 • Uden sikkerhed.

Ulemper

 • Ofte lidt højere kreditomkostninger.

Banken

Fordele

 • Ofte lidt lavere kreditomkostninger.
 • Du har gælden samlet ét sted.
 • Kan laves både med/uden sikkerhed.

Ulemper

 • Længere svartid og ventetid på pengene.
 • Markant sværere at blive godkendt.
 • En mere striks og besværlig låneproces.
 • Du skal også indsende detaljeret budget mv.

Alle disse fordele og ulemper gør sig gældende ved alle forbrugslån, uanset om du mangler 3.000, 15.000 eller 100.000 kr. på kontoen. Du kan derfor med fordel gøre dig samme overvejelser, alt efter din økonomiske situation.

Der er dog ét aspekt, hvor dit ønskede lånebeløb spiller en central rolle, nemlig kreditomkostningerne. For jo flere penge du modtager, desto større betydning får diverse renteforskelle samlet set. Samtidig er der markant forskel på at låne 15000 eller langt større beløb.

Ved større pengebehov kan der nemlig være fordele ved at optage lån med sikkerhed i banken, da du derved kan opnå lavere omkostninger. Det kunne fx. være i form af lån i friværdien, som var meget udbredt før finanskrisen.