Lån 14000 kr.

Skal du bruge et lån på 14.000 kroner? Så kan vi hjælpe dig med at finde det bedste og billigste lån på 14000 kr. online. Det er nemt, billigt og trygt, og du kan bruge pengene præcis, som du vil. Her kan du få overblik over markedet og dine muligheder.

Se hvor du kan låne 14000 kr.

Ansøg gratis og uforpligtende.

Vær opmærksom på, at den angivne rente er den lavest mulige debitorrente, som udbyderen kan tilbyde. Du skal altid indsende en ansøgning for at kunne se præcis, hvad selskabet kan tilbyde dig med din økonomi og dine behov.

Der findes masser af selskaber, som vil tilbyde dig lån på 14000 kr.. Et online forbrugslån på 14000 er en helt oplagt løsning, hvis du ønsker en nem og enkel ansøgningsproces. I oversigten kan du se nogle eksempler på nogle af de online låneudbydere, som kan hjælpe dig.

Søg nemt og hurtigt online

En af de største fordele med et online forbrugslån er, at det er enormt hurtigt og nemt at ansøge. Du skal blot besøge virksomhedens hjemmeside, hvor du kan udfylde et ansøgningsskema. Der kræves ikke særlig meget information, hvorfor ansøgningen kan udfyldes i løbet af et par minutter. Som oftest får du svar tilbage fra udbyderen samme dag, og gerne inden for én time. Her sender de dig et gratis og uforpligtende tilbud, hvor du kan se præcis, hvad de kan tilbyde dig.

I tilbudet kan du se den ÅOP, du kan få. ÅOP er den årlige omkostning i procent og angiver bedst, hvad det reelt kommer til at koste dig. Derfor skal du bruge denne værdi, når du skal sammenligne dine forskellige tilbud. Du kan godkende og underskrive aftalen online med dit NemID, og så er det hele på plads. Du kan forvente at modtage dine penge inden for 1-2 hverdage hos de fleste udbydere.

Du kan låne 14000 uden sikkerhed

En anden fordel er, at du kan optage et lån på 14000 kr. helt uden at stille sikkerhed. Det betyder, at du som forbruger ikke risikerer at miste fast ejendom eller lignende, hvis du mod forventning ikke skulle kunne overholde afbetalingsaftalen. Langt de fleste online udbydere på markedet i dag tilbyder, at du kan låne 14.000 helt uden sikkerhed.

Vælger du at gå i banken, kan det typisk laves både med og uden sikkerhed, men de fleste forbrugslån vil blive lavet uden. Det er helt normalt for denne lånetype.

Hvilke krav skal jeg opfylde?

Når du søger 14000 kroner, er kravene relativ milde, da de fleste vil være i stand til at tilbagebetale pengene uden større problemer. Trækket eller belastningen på din privatøkonomi er væsentlig mindre, end hvis du fx. lånte 40.000 kr. Af den grund, vil de fleste have mulighed for at blive godkendt.

Det du primært skal være opmærksom på er, at du opfylder alderskravet og gerne har en fast indkomst. Er du studerende eller uden job, bør du være særlig opmærksom på om udbyderne har indkomstkrav. Det vil altid fremgå i oversigterne på Danlaan.dk.

Dertil kommer de helt standard krav om at du ikke står i RKI og er dansk statsborger. Det er helt standard på det danske lånemarked, uanset om du søger 14.000, 20.000 eller 50.000 kroner. Her er opsummering af kravene:

  • Dansk statsborgerskab og/eller CPR nummer
  • Ingen RKI
  • Mindst 18, 20 eller 23 år (alt efter udbyderen)
  • Indkomstkrav hos få udbydere

Hvilken løbetid skal jeg vælge?

Én ting er at du ønsker at låne 14000 kr. det næste er så, hvilken løbetid du skal vælge. Der findes ikke noget entydigt svar på valg af løbetid, for det afhænger helt og aldeles af din privatøkonomi. Hvor mange penge kan du afdrage hver måned? Det er hvad du skal finde frem til og det vil ofte kræve, at du både har lagt et budget og kender til dit rådighedsbeløb.

Hvis du kender de to ting, kan du nemt vælge en månedlig ydelse, der passer perfekt til din økonomiske situation. Det handler om at finde frem til hvor meget du kan betale hver måned. Uden du presser din økonomi og uden du fjerner bufferen til uforudsete udgifter mv.

Nogle har mulighed for at afdrage 1.500 kr. om måneden, mens andre blot har mulighed for at afdrage 1.000 kr. Din opgave er at finde et passende niveau, hvor løbetiden giver en månedlige ydelse der matcher din privatøkonomi.

Du bør altid gå efter at tilbagebetale pengene så hurtigt du kan, for at begrænse renteomkostningerne, men uden du presser din økonomi for meget.

I ansøgningsprocessen kan du selv justere løbetiden op og ned, indtil du finder et niveau der passer til dine ønsker.