Lån til bådmotor

En god bådmotor er bestemt ikke billig og en dyr motor, kan endda koste mere end en brugt sejlbåd. Der er ingen tvivl om at bådmotoren er en stor del af oplevelsen som sejler. Det er derfor helt normalt at man vælger at udskifte eller opgradere bådens nuværende motor. Det er bare ikke en billig investering og det kan give behov for et lån.

Når du skal lave et lån til bådmotor, er det vigtigt du afsøger alle muligheder. Mange bådkøbere har haft negative erfaringer og besværligheder ved banken, men der er heldigvis kommet gode alternativer på nettet.

Du kan søge op til 400.000 kroner alt efter dine behov. Du kan se dine muligheder online her og ansøge gratis hos alle sammen:

Værd at vide!

  • Det er gratis og uforpligtende at ansøge
  • Vi anbefaler du søger 2-3 steder
  • Fokuser mest på lånetilbuddenes ÅOP

Søger du et lån til ny / brugt bådmotor?

Det er de færreste der har nok penge på kontoen, til at finansiere et motorkøb, uanset om det er til både eller biler. Det er en stor investering, der ofte vil kræve økonomisk hjælp.

Det positive ved at låne penge til ny /brugt bådmotor online, er at det er nemt, hurtigt og helt gratis at ansøge. Du vil hurtigt kunne få en afklaring på dine muligheder og indblik i, hvilke renter og åop du kan opnå hos diverse lånefirmaer.

Det vil give dig et stærkt udgangspunkt, når du skal snakke med din egen bank. Det er altid nemmere at snakke og forhandle med dem, når du allerede ved hvilke alternativer du har på hånden.

Mange bådkøbere har oplevet strenge krav og negative svar fra landets banker, så du skal ikke have for høje forventninger. Omvendt er det på nettet, hvor du ikke behøver stille sikkerhed bag og hvor godkendelsen er langt nemmere at opnå.

Brugte bådmotorer er et godt valg

Alle kan bedst lide at købe nyt. Ting der hverken er blevet slidt eller brugt af andre, men det er nu engang markant dyrere. Specielt når de kommer til påhængsmotorer. Da mange har det som en hobby, kan man stille spørgsmålstegn ved, om motoren skal være ny.

For ved køb af en brugt bådmotor, kan du nemlig spare hvad der svarer til 40-50 %, uden du behøver gå på kompromis med kvaliteten eller styrken i motoren. Det handler bare om at finde den rigtige sælger og model. Du kan forvente priser på 10.000 – 150.000 kr. hvis du leder efter brugte påhængsmotorer på en brugtside som DBA.dk.

Valget er dit og vores primære formål er at oplyse dig om finansieringsmulighederne. Men vi håber du tager hensyn til din privatøkonomi i processen og her er brugtkøb ofte et bedre valg, rent økonomisk.