Vi er glade for at give gaver i Danmark og det er så hyggeligt. Til runde fødselsdage eller juleaften, kan det bare være svært at finde penge til gaverne. Julegaver koster hurtigt mange tusinde kroner og det sammen kan gaver til en 40 eller 50 års fødselsdag. Har du brug for lidt ekstra penge mellem hænderne for at klare gaverne, har du gode muligheder for at optage lån på nettet.

Langt de fleste kan tilbyde dig gavelån i størrelsesordenen 3-10.000 kr. som vil være tilstrækkeligt for de fleste. Du kan nemt, hurtigt og gratis ansøge online. 

Lån penge til julegaver eller fødselsdagsgaver

En af de klare fordele ved at søge om lån på nettet er, at udbyderne ikke stiller en masse spørgsmål. Det har derfor ikke den store betydning om du leder efter lån til fødselsdagsgaver, julegaver eller et nyt køkken.

Danlaan hjælper alle med at finde de bedste lån online og giver dig overblik over mulighederne på Internettet. Vi har derfor lavet en god oversigt, hvor du kan se nærmere på dine lånemuligheder.

Det centrale er at du har en god månedlig indkomst og opfylder deres krav til alder, dansk bopæl og ingen RKI. Så længe du kan opfylde disse få krav, vil du have gode muligheder for at blive godkendt.

 

Gode gaveshops på nettet

Ét er at skaffe finansiering til dine jule -eller fødselsdagsgaver, noget andet er at finde de helt rigtige gaveshops. Der kan nemlig være stor forskel på udvalget og deres priser. Når du ligefrem låner penge, er der ekstra god grund til at gå efter de billige webshops og gode handler.

Danlaan.dk har igen gjort forarbejdet for dig og fundet 2 populære gaveshops frem til dig. Det kunne være et sted at starte og virke som en god inspirationskilde:

Zalando.dk

Zalando er favoritten for mange piger og kvinder. En shop hvor du finder alt fra tøj, til sko, smykker og meget mere. De har efterhånden det meste og vi ved alle, at kvinder elsker at shoppe. Det næstbedste er at få nyt tøj, accessories og sko som gave.

Coolstuff.dk

En fed shop til mænd og unge drenge. Du finder det meste inden for smarte gadgets og udstyr, som vennerne ikke har. Hvis du går efter en personlig vil det helt sikkert være et godt sted at starte.

Skattefrie gaver til børn

Hvis du har nogle velhavende forældre, har du muligheden for at få skattefrie gaver på op til 67.100 kr. i 2020, uden at skulle betale afgift.

Der er altså mulighed for at give gaver på store summer til den nærmeste familie og det er værd at nævne i denne sammenhæng. Det er nemlig langt fra alle danske familier, der er bekendte med muligheden eller gør brug af den.

Det er klart, at det hele forudsætter forældrene har mange penge og uden behov for et lån. Men hvis du selv er 20-30 år, kunne det bestemt være værd at overveje et “gavelån” hos forældrene uden afgifter og renter. Det er trods alt det bedste, hvis muligt.

Læs mere om reglerne på SKAT.dk.