Vores værdier

Se hvilke fem værdier der i høj grad afspejler Danlaan.dk og vores tjeneste. Værdier der er helt centrale i alt hvad vi foretager os.

Ansvarlighed

Ansvarlighed er helt central når man driver en finansiel sammenligningstjeneste. Vi er bevidste om det ansvar det indebærer som platform, om at vi får fremvist og vejledt dig mod de bedste løsninger, ligesom det er afgørende du udviser ansvarlighed som forbruger. Det inkluderer en forståelse for hvad det betyder at låne penge. Når det kommer til penge og finanser, bør du være helt bevidst om hvordan det påvirker din privatøkonomi, hvis du selv vil udvise ansvarlighed.

Fleksibilitet

Fleksibilitet er en vigtig værdi af flere årsager. For dig som bruger, er det en klar fordel at vi kan tilbyde en fleksibel tjeneste, du kan bruge døgnet rundt når det passer dig. Du kan sammenligne og ansøge lån præcis når du vil og det kalder vi for fleksibilitet.

Vi ønsker ligeledes at være fleksible i vores daglige drift, når vi arbejder med samarbejdspartnere, tekstforfattere og lignende. Fleksibilitet er en af nøglerne til et godt samarbejde, uanset om man snakker B2B eller B2C.

Rettidig omhu

Rettidig omhu er et fantastisk begreb, der stammer fra selveste Mærsk McKinney Møller. En af Danmarks førende erhvervsfolk gennem tiderne, der ved hvad det kræver og vil sige at opbygge en stor forretning og være succesfuld. Hvis man graver et spadestik dybere, er rettidig omhu fundamentet for enhver succesfuld forretning. For uden at være omhyggelig og være på forkant med udviklingen, bliver det vanskeligt. Så vi indtænker rettidig omhu i alle beslutninger og strategier hos Danlån.

Rummelighed

Rummelighed indebærer at alle er velkomne til at bruge vores tjeneste, uanset om du er 18, 25 eller 55 år gammel. Om du er mand eller kvinde, lønmodtager eller på dagpenge. Vi rummer alle målgrupper, da der kan være mange bevægegrunde bag, at du har brug for et forbrugslån.

Samarbejde

Samarbejde gør kort sagt at du får mere ud af dine relationer. Uanset om det er et godt samarbejde internt i en virksomhed, i et team, mellem samarbejdspartnere eller med ens brugere. I alle sammenhænge er samarbejde en god kerneværdi, så vi har stort fokus på både at være loyale, troværdige og fleksible at samarbejde med.