Hvis du har fundet en afbudsrejse i sidste øjeblik, men du ikke har pengene til at rejse, så kan du låne penge til charterrejsen. Med et forbrugslån kan du låne til afbudsrejse og afbetale når der er mere luft i budgettet.

Vi ser på hvilke muligheder, der findes for at låne penge til rejser, og hvad du kan gøre for at finde den billigst mulige ferie.

Lån til en charterrejse

Få overblik over hvilke online banker der kan hjælpe. Ansøg gratis og uforpligtende.

Uanset om du skal afsted på en charterrejse med hele familien, en storbyferie med kæresten eller vennerne, eller måske en lækker badeferie – så kan du få råd til det ved at optage et online lån. Her får du muligheden for at låne alt fra et par tusinde og op til flere hundrede tusinde kroner.

På den måde kan du betale for rejsen, og så kan du gradvist afbetale på lånet, som økonomien tillader det. Du kan nemlig selv være med til at bestemme din afbetalingsperiode, så det passer til dig og din økonomi.

Du kan låne til rejser hos alle online udbydere af forbrugslån. Her er der nemlig ingen grænser for, hvad du kan bruge pengene til. Derfor gælder det blot om at finde nogle selskaber, hvor du kan leve op til kriterierne og derved blive godkendt. Og så handler det naturligvis om at finde frem til de selskaber, som tilbyder den laveste rente og de bedste vilkår. Alt dette kan du få hjælp til her på siden, hvor du kan få overblik over markedet.

Der er dog vigtigt at tænke dig om to gange, for dette vil sjældent være den mest fornuftige privatøkonomiske beslutning. Omend der kan være omstændigheder, hvor det giver mening.

At rejse er at leve

En rejse kan være en god investering i dig selv. Her får man ofte luftet tankerne og slappet af, og man kan komme væk fra hverdagens stress og jag. Det gælder faktisk uanset, om det er badeferie, storbyferie eller måske en aktiv ferie.

Rejser er med til at udvide dine horisonter, give dig glæde og energi, og til at komme tættere på de mennesker du er afsted med. Derfor er der mange fordele for både krop og sjæl, når du tager afsted.

Kom billigt afsted på ferie

Afbudsrejser er en helt oplagt mulighed, hvis du vil finde en billig rejse. Du får nemlig belønning for at være fleksibel og kunne rejse i sidste øjeblik. Her tilbyder mange rejseselskaber billigere pakkeløsninger, for at få afsat alle pladserne.

Du kan også vælge at være ude i god tid og sammenligne tilbud, da det også giver dig gode muligheder for at finde en billig løsning.