Danlaan.dk går sammen med Sofinans.dk

Danlaan.dk går sammen med lånesiden Sofinans.dk, så vi kan styrke vores platform. Det betyder bl.a. at vi kan byde på nyt og skarpere indhold på hjemmesiden. Du vil derfor i den kommende tid finde masser af nye blogindlæg og artikler på vores hjemmeside, i forbindelse med at indholdet flyttes over.

Vi ser meget frem til at tilbyde en lånetjeneste der rammer bredere og med et stærkere bagland, der gør vi kan fortsætte fremdriften hos Danlån. 

Lidt om Sofinans.dk

Lidt om Sofinans.dk og hvad det er for en størrelse. Lånesiden minder på mange måder om os, med tilsvarende oversigter og informationer, via det samme feed. Det giver nogle interessante perspektiver, da sammensmeltningen kommer til at gå langt mere ligetil og gnidningsfrit, uden du formegentlig vil opdage det store som bruger.

Der var særligt et område hvor Sofinans var særligt stærke og det var på emner som lån til både, motorer, vandscootere og tilsvarende. På det område har de en stor ekspertise som vi ser frem til at overtage på Danlaan.dk. Du kan allerede nu finde information og se mere på vores side om at søge finansiering af båd.

Vi ser spændt frem til hvad fremtiden bringer og håber i tager godt imod det nye indhold på hjemmesiden.