Har du brug for inspiration til billige julegaver? Så har Danlaan.dk set nærmere på de gode muligheder. Vi ved at julen er en dyr tid, hvor mange familier kan have svært ved at finansiere julegaverne.

Vi har derfor haft fokus på de meget prisvenlige og fornuftige gaver, der alligevel kan vække glæde hos modtageren. Du får her vores top 10 over julegaver til børn, mænd og kvinder. Der vil være noget for enhver. 

 

Inspiration til billige julegaver

Se alle vores 10 gode forslag til julegaver, med en særlig privatøkonomisk vinkel, så du ikke sprænger budgettet.

1. Wellnessophold med kæresten/konen

Hvorfor ikke give din kæreste eller kone et wellnessophold til foråret eller sommeren, der kan erstatte den dyre årlige ferie.

Et wellnessophold behøver ikke koste mere end et par tusinde og det vil være langt billigere end en sommerferie. For alle har jo stadigvæk brug for luksus over sommeren.

Pris: Ca. 2.000 kr.

2. Chokoladefontæne

En af de mere pudsige og anderledes gaveideer. En chokoladefontæne kan give rigtig lækker desserter. Den kan anvendes med chokolade og frugt, så du ikke behøver at købe dyrt og usundt slik hver weekend.

Eller det kan give Jer mere hygge i hjemmet, frem for at skulle opsøge denne på restauranter.

Pris: 239 kr.

3. Tøjfolderen

Ikke den mest romantiske gave, men den er fantastisk praktisk hvis I rejser meget. Det kan spare meget tid og besvær, når skjorter og trøjer skal lægges sammen – hurtigt.

Pris: 99 kr.

4. LED snørebånd til teenageren

LED snørebånd kan se rigtig fede ud i mørke og til priser omkring 100 kroner, vil det være en lille, men potentiel gavnlig gave.

Det kan være teenageren skal til fester på gymnasiet, i byen eller bare vil imponere vennerne. Der er i hvert fald lagt op til rigtig smarte sko, når du først får LED snørebåndene indsat.

Pris: 115 kr.

5. Pudehøjtaleren 

Her er én af vores absolutte favoritter. Pudehøjtaleren som kan findes i webshops som Coolstuff. Kender du en der elsker at fald i søvn til musik? Så er den helt perfekt.

Til en pris på kun 69 kroner, er det så billigt at alle kan være med. Det bør i hvert fald ikke kræve et lån.

Pris: 69 kr.

Se også: Lån penge til julegaver.

6. Specielle grillspyd til bålet

Køb et specielt grillspyd, hvis I tit griller eller tænder bål. Det har en speciel pasform der gør det perfekt til pølser. En lille fik genstand, der kan give stor glæde hos den glade pølsespiser.

Pris: 49 kr.

Billige julegaver 2014

7. Racing Grannies

Racing Grannies er navnet på de to gamle damer, der kører om kap med deres gangstativ. En rigtig sjov gadget, der kan fungere som adventsgave, mandelgave eller en søde sidegave til barnet.

Den vil i hvert fald være et godt og sjov indslag i julehyggen.

Pris: 75 kr.

8. Candy Grabber til børn

Candy Grabber er navnet på den maskine som alle børn vil elske. Det er en lille variant, at de velkendte maskiner fra Tivoli, hvor du skal fange tøjdyr, slik etc.

Nu kan dit barn få en stående i hjemmet. Det vil både være sejt og ekstremt underholdende. Til en pris på kun 249 kroner, vil barnet få en speciel og unik gave, uden du behøver sprænge budgettet.

Pris: 249 kr.

9. Håndklæde med rygstøtte

Den her gaveidé vil give fuld valuta for pengene om sommeren. Det er et håndklæde med muligheden for et oppusteligt rygstøtte. Perfekt til turen på stranden, eller hvis I kan lide at læse i haven eller parken.

Anvendelsesmulighederne er mange og til en pris på kun 149 kroner, er det virkeligt et godt gavevalg.

Pris: 149 kr.

10. Vinkøler 

Der findes mange vinkølere på markedet og for glade vindrikkere, er det helt sikkert en god julegave. Vi har fundet en variant til kun 125 kroner og med køletid på op til 9 timer.

Perfekt hvis I skal afsted, men gerne vil holde vinen i den rette temperatur. Navnet er Wine Tjiller Vinkøler.

Pris: 125 kr.

 

Vi håber meget du har fået glæde af vores forslag og inspiration til billige julegaver. Som du kan se på prisniveauet, er det meget fornuftigt.

Det er kun wellnesopholdet der vil være dyrt, men det skal ses som en erstatning for Jeres traditionelle udlandsferie på 7-10 dage.

Kan du have en fantastisk jul derude!