Presse

Danlaan.dk er en sammenligningstjeneste der giver forbrugeren overblikket over lånemarkedet online og hjælper den enkelte med at finde den rette løsning. 

Vi har været i branchen over 5 år og har gennem tiden opbygget et indgående kendskab til både tendenserne, udbyderne, samt brugernes foretrukne favoritter og lånevaner.

Skriv til os på mailen presse@danlaan.dk for at få del i vores viden, erfaring og ekspertise inden for lånemarkedet i Danmark

Det kan vi tilbyde

Vi har samlet en række af de områder hvor vi kan hjælpe dig:

  • Data om danskernes lånemønstre -og vaner.
  • Ekspertviden om lånemarkedet.
  • Kommentarer om låneforhold, udbydere eller udviklingen på markedet.

Der er ingen tvivl om det er en branche der kan være vanskelig at navigere rundt i, både for forbrugeren og det enkelte medie, specielt hvis man ikke følger udviklingen på nærmeste hold.

Der findes mange white label løsninger på markedet, der reelt er drevet og ejet af færre større spillere. Samtidig er det interessant at se hvilken effekt store online banker som Bank Norwegian og Santander Consumer Bank har haft på hele markedet generelt.

Der er mange interessante vinkler og perspektiver, som vi gerne deler med dig, hvis du har brug for godt pressemateriale.

Pressekit

Her finder du vores pressekit med logoer og ikoner i forskellige størrelser, alt efter hvad du skal bruge. Du er velkommen til at bruge det i PR sammenhænge hvor vi er involveret og ellers bedes du informere os, inden brug af vores pressekit.

Danlaan Logo

Mellem logo

Danlaan ikon

Kontaktinformation

Såfremt du ønsker vores ekspertise eller vil i kontakt med vores presseafdeling, skal du sende en mail til presse@danlaan.dk.