Er du træt af de mange spørgsmål og besværet i banken? Det er desværre sandheden for mange danskere, i takt med at bankerne har strammet deres krav betydeligt. Særligt inden for forbrugslån.

Flere vælger derfor at overveje deres alternativer og med god grund. Du kan nemlig lave online lån uden spørgsmål til formål, årsag eller detaljerede budgetter. Det er blevet nemt og enkelt at lave forbrugslån online, frem for den langhårede proces i banken. Endda med muligheden for at opnå renter fra kun 5 procent.

Nemt og enkelt forbrugslån

Ingen spørger til formålet bag

Der er mange forskelle på at søge lån i banken eller på nettet. Faktisk bliver forskellighederne mere og mere udtalte, og bankens styrker mindre og mindre.

Der var engang hvor banken definitivt var billigst. Sådan er det ikke nødvendigvis mere. Bank Norwegian og Santander Consumer Bank har renter der starter omkring 5 % og meget billigere er bankens forbrugslån sjældent.

Det har altid været nemmere at ansøge og blive godkendt online. En af grundene er at ingen spørger til formålet og tjekker op på, hvordan pengene bruges. Det ansvar overlades til dig selv og så forventes det du er opgaven voksen. Det er derfor man kan tale om online lån uden spørgsmål.

Sidst er det værd at nævne de hurtigere svartider og behandlingstider. Banken kan sagtens være hurtige, men er det sjældent. Det kan du være sikker på online låneselskaberne er. Generelt får du svar i løbet af 1 times tid og behandlingstiderne er sjældent på mere end 1 dag. Det er kun hvis du søger store pengebeløb, hvor det giver god mening.

Alt i alt har besværet og de stramme krav, fået mange danskere til at miste appetitten for forbrugslån. Det har fået mange til enten at lede online, eller helt droppe tanken.

Hos Danlaan kan du altid ansøge gratis og uforpligtende online – kom i gang her.

Online lån uden spørgsmålDen totale frihed og fleksibilitet

Du vil opleve den totale frihed og fleksibilitet på online markedet. De fleste forbrugere vil nok foretrække, at man ikke har en bankrådgiver der puster en i nakken. For sandheden er jo at forbrugslån sjældent er en smart privatøkonomisk beslutning.

Ikke desto mindre kan der være omstændigheder og særlige forhold, der gør at man ikke kan vente på pengene. Det kan være du mangler penge til tandlægen eller cyklen. Det er jo ikke nødvendigvis noget der er smart at vente 2-4 måneder på. Forbrugslån er med til at holde hjulene kørerne i det danske samfund og derfor er det sundt, at du har gode muligheder for at optage det online.

Så længe du er opmærksom på hvad du går ind til, hvad det koster dig og får lagt en plan for tilbagebetalingsperioden. Der ligger et større ansvar i at låne penge og det skal du være bevidst om. Det er desværre her at den går galt for rigtig mange. Så få styr på din privatøkonomi og sørg for, at der er nok penge til at få betalt de månedlige afdrag.

For så kan du nemt optage lån uden spørgsmål og uden der skal fremvises meget andet, end en årsopgørelse og tre lønsedler.