Danlaan.dk er blevet en CO2-neutral hjemmeside pr. dags dato. Vi har valgt at indgå i et samarbejde med Ingenco2.dk, der er med til at CO2-neutralisere vores side, baseret på antal sidevisninger.

Det er et rigtig smart koncept, som vi er glade for at være en del af. Klimaproblemet har ikke været meget i fokus de senere år, på trods af der kan gøres meget mere for at skabe en bedre og mere sikker fremtid.

At støtte IngenCo2 initiativet var derfor en nem beslutning, da det  kan være med til skubbe udviklingen i den rigtige retning. Læs mere om initiativet og vores tilmelding her. 

Om IngenCO2 initiativet

Vi tillader os at forklare lidt nærmere om, hvad det er for et initiativ Danlaan har tilmeldt sig. Det er nemlig et tiltag som alle hjemmesideejere bør overveje, hvis de gerne vil gøre en indsats for miljøet og sende et signal om miljøvenlighed.

Grundprincipperne er nemlig ret enkle. Du tilmelder dig alt efter hvor meget trafik du har på hjemmesiden. Jo flere sidevisninger, jo større er dit forbrug.

Ud fra det ved Ingenco2 hvor stor en indsats de skal gøre, for at neutralisere dit forbrug. Det gør de via grønne initiativer, hvor de støtter en lang række projekter. Klimabevidst.dk og vindmølleprojekter bare for at nævnte to.

Når Danlaan.dk vælger at støtte dette, er det dels for at bidrage til et godt initiativ og dels for at vise vores ansvarlighed og miljøvenlighed som side. Det er noget vi lægger stor vægt på.