Lån uden oprettelsesgebyr

Når du skal låne penge, er det ikke blot renten, der tæller med i de totale omkostninger. Der findes også en række gebyrer, og det er værd at tage et kig på disse, når du skal finde den billigste løsning for dig. Her ser vi på dine muligheder for at få et lån uden oprettelsesgebyr.

Det er sjældent muligt at låne penge uden oprettelsesgebyr online, men du kan med fordel gå efter lån med lave gebyrer. Mere om det her. Alle omkostninger vil afspejles i ÅOP-satsen.

Gå efter lån med lave gebyrer

Oprettelsesgebyr er en omkostning, som pålægges i starten af dit lån. Det er et engangsbeløb, som dækker omkostningerne til etableringen af lånet. Det findes hos nærmest alle udbydere, men der kan være stor variation i gebyrets størrelse.

Derfor er det en væsentlig ting at tage med i betragtning, når du skal finde den billigste løsning. Især hvis du vælger et mindre beløb med kort afbetalingstid, så bliver det relevant at inkludere oprettelsesgebyret i overvejelserne. Her kan det nemlig komme til at udgøre en stor del af omkostningerne.

Brug vores oversigter

Du kan med fordel bruge vores oversigter her på siden til at få overblik over gebyrerne hos de forskellige udbydere. Der kan du nemlig se, hvad oprettelsesgebyret er hos selskaberne på listen. På den måde kan du nemt og hurtigt sammenligne de forskellige muligheder, og du kan hurtigt få indblik i, hvem der kan give dig den billigste løsning.

I modsætning til renten er gebyret ofte fast og vil være det samme for alle kunder. Derfor kan du regne med, at værdien i oversigten er den, som du også kommer til at betale.

ÅOP angiver den samlede omkostning

Så du skal altså både tage oprettelsesgebyr, renten og øvrige udgifter med i overvejelserne, når du optager et lån. Det kan være både tidskrævende og uoverskueligt at kigge på disse omkostninger individuelt hos alle de forskellige selskaber.

Heldigvis findes der en noget nemmere løsning. Alle lånets omkostninger i form af gebyrer og renter samles nemlig i en værdi, som kaldes ÅOP. ÅOP angiver hvad lånet kommer til at koste dig hvert år. Denne værdi gør det nemt at sammenligne de forskellige tilbud nemt og hurtigt ved blot at se på ét tal.

Du skal være opmærksom på, at du skal indsende en ansøgning for at se din personlige ÅOP. Den vil nemlig afhænge af dit valgte pengebeløb, afbetalingstiden og ikke mindst den kreditvurdering, som selskabet foretager af dig. Det er gratis og uforpligtende at ansøge om et online lån, og ÅOP vil altid fremgå af det tilbud, du modtager. Derfor bør du altid søge hos minimum 2-3 forskellige selskaber for at kunne sammenligne dine tilbud. Brug oversigterne her på siden til at finde frem til de udbydere, du vil søge hos.