Lån uden lønseddel

Uanset om du er fastansat, timelønnet, freelancer eller noget helt andet, så vil du have nogle lønsedler liggende. Normalt vil en bank kræve, at du præsenterer disse som dokumentation for din indtægt. Med en online bank får du dog muligheden for at optage lån uden lønsedler. Vi giver dig overblik over mulighederne og begrænsningerne for at låne penge uden lønsedler.

Online lån uden lønsedler

Der kan være flere årsager til, at du ikke vil sende dine lønsedler med i en ansøgning. Først og fremmest kan det være, at du ikke har muligheden for det, hvis du i øjeblikket ikke er i arbejde. For andre vil de føle, at det overskrider privatlivets grænser, og de vil derfor ikke ønske at dele deres lønsedler med andre. Uanset hvad din årsag er, så er der altså mulighed for online at optage et lån uden lønsedler.

Her er et udpluk af de udbydere, du kan overveje at søge hos. Alle ansøgninger er gratis og uforpligtende.

Ved at undlade fremvisningen af lønseddel, vil du ofte være overladt til de mindre pengebeløb. Som det ses i oversigten.

Du skal dog være opmærksom på, at du begrænser dig selv ved at vælge denne løsning. Du vil nemlig kun få muligheden for at ansøge hos de selskaber, som ikke har krav til din indkomst. Dermed udelukker du stort set alle muligheder for at ansøge om mellemstore og store lånebeløb.

Her vil udbyderne nemlig kræve, at du kan dokumentere en indtægt, så de kan foretage en kreditvurdering og sikre sig, at du vil være i stand til at tilbagebetale pengene. Så selvom det er muligt at søge om et lån uden lønsedler, så vil dine muligheder være ret begrænsede.

God mulighed ved små lånebeløb

Når det er sagt, så findes der rigtig mange udbydere, som ikke kræver nogen dokumentation for indtægt. Det gælder især for de små beløb, og derfor vil du sagtens kunne søge om de fleste kviklån. Der er også en mulighed for at få indvilget en forbrugslån, men her vil der altså primært være tale om de helt små beløb på 10.000 kr eller under.

Skal du bare lige bruge 5.000 kr til en ny computer eller en ubetalt regning, så kan du altså sagtens gøre brug af et lån uden lønsedler. Det gør processen endnu hurtigere og nemmere end normalt, og samtidig slipper du for at indvi selskabet for meget i din privatøkonomi.

Hvad med kreditvurderingen?

Du slipper altså ikke for at skulle igennem en kreditvurdering, selvom du søger om et lån uden lønsedler. Udbyderen vil selvfølgelig ikke på samme måde kunne gå ind og vurdere din økonomi for at bestemme en passende rente for dig. Men de vil som minimum gå ind og undersøge, om du skulle være registreret som dårlig betaler.

Langt de fleste udbydere vil nemlig ikke låne penge ud til folk, som har dårlig gæld. Og det er også en dårlig idé for dig at søge flere penge, hvis du allerede er registreret i RKI. Derfor vil de altså foretage en, omend begrænset, kreditvurdering af dig som kunde, selvom du søger om lån uden lønsedler.