Lån uden høje renter

Online lånemuligheder som kvik- og forbrugslån har et ry for at være dyre alternativer til banken. Men det behøver ikke være tilfældet. Med tiden har markedet udviklet sig til at være mere konkurrencedygtigt, og du kan sagtens finde online lån uden høje renter. Vi hjælper dig til at finde frem til de billige online løsninger.

Særligt efter den nye lovgivning pr. 1. juli 2020, der indeholder et ÅOP-loft, er der blevet sat en stoppet for de høje renter. Hvilket er meget positivt for dig som forbruger.

Online lån uden høje renter

Med online forbrugslån får du en række fordele, som du ikke kan opnå i banken. Der er langt færre krav til dig som kunde, ansøgningsprocessen er væsentlig nemmere og hurtigere, og du behøver ikke stille sikkerhed.

Vi har lavet en oversigt med online firmaer, hvor du kan få tilbudt fornuftige renter.

 

Lån penge uden høje renter

Din rente afhænger af din økonomi

Skal du have et større beløb, så skal du ty til en af selskaberne nævnt i første afsnit. Her kan du som sagt låne helt op til flere hundrede tusind kroner. Den angivne rente er den lavest mulige debitorrente, som udbyderen kan tilbyde. Den vil afhænge af flere faktorer såsom dit valgte beløb og løbetiden.

Normalt er det sådan, at du får en lavere rente, hvis du vælger større beløb over lange perioder. Dog betyder dette selvfølgelig også, at det bliver dyrere for dig, fordi du skal betale renter i længere tid.

Renten afhænger også af din økonomi. Når du indsender en ansøgning, så foretager selskabet nemlig en kreditvurdering af dig, som er baseret på din indtægt og økonomi. Jo bedre kreditvurdering, jo lavere omkostninger vil du få. Derfor er det altid vigtigt at indsende en ansøgning for at se præcis, hvad selskabet kan tilbyde dig med dine behov og din økonomi. Har du en relativt god indkomst, så har du rigtig gode muligheder for at få online lån uden høje renter.

Indsend dine uforpligtende ansøgninger i dag og se, hvad udbyderne kan tilbyde dig.

Vær altid OBS på gebyrer og ÅOP

Vær altid OBS på gebyrer og ÅOP når du søger penge. Det sikrer dig mod ubehagelige overraskelser. Fremadrettet vil lovgivningen hjælpe mange danskere på vej, med ÅOP-loftet på 35%. For forbrugerkreditter der markedsføres, er grænsen endda ÅOP på 25%, hvilket derfor er den procentsats mange långivere tager udgangspunkt i.

Vi håber du er blevet klogere på de forskellige løsninger, begreber og muligheder.