Lån uden høje renter

Online lånemuligheder som kvik- og forbrugslån har et ry for at være dyre alternativer til banken. Men det behøver ikke være tilfældet. Med tiden har markedet udviklet sig til at være mere konkurrencedygtigt, og du kan sagtens finde online lån uden høje renter. Vi hjælper dig til at finde frem til de billige online løsninger.

Online lån uden høje renter

Med online forbrugslån får du en række fordele, som du ikke kan opnå i banken. Der er langt færre krav til dig som kunde, ansøgningsprocessen er væsentlig nemmere og hurtigere, og du behøver ikke stille sikkerhed. Vi har lavet en oversigt med online firmaer, hvor du kan få tilbudt yderst fornuftige renter.

 

Lån penge uden høje renterDu kan låne rentefrit i 30 dage som ny kunde

Der findes gode muligheder for at optage lån uden høje renter, men man kan faktisk også finde rentefrie lån i 30 dage. Dette kan du aktuelt hos Lendon, Simbo og Ferratum. Dette gælder kun, hvis du er ny kunde hos selskabet, og du kan ikke vælge større beløb.

Din rente afhænger af din økonomi

Skal du derimod have et større beløb, så skal du ty til en af selskaberne nævnt i første afsnit. Her kan du som sagt låne helt op til flere hundrede tusind kroner. Den angivne rente er den lavest mulige debitorrente, som udbyderen kan tilbyde. Den vil afhænge af flere faktorer såsom dit valgte beløb og løbetiden.

Normalt er det sådan, at du får en lavere rente, hvis du vælger større beløb over lange perioder. Dog betyder dette selvfølgelig også, at det bliver dyrere for dig, fordi du skal betale renter i længere tid.

Renten afhænger også af din økonomi. Når du indsender en ansøgning, så foretager selskabet nemlig en kreditvurdering af dig, som er baseret på din indtægt og økonomi. Jo bedre kreditvurdering, jo lavere omkostninger vil du få. Derfor er det altid vigtigt at indsende en ansøgning for at se præcis, hvad selskabet kan tilbyde dig med dine behov og din økonomi. Har du en relativt god indkomst, så har du rigtig gode muligheder for at få online lån uden høje renter.

Indsend dine uforpligtende ansøgninger i dag og se, hvad udbyderne kan tilbyde dig.

Hvad er forskellen på gratis lån og rentefri finansiering?

Undrer du dig over hvad forskellen er på et gratis lån og den rentefrie finansiering du ofte kan finde hos diverse hvidevarer -og elektronikforhandlere? Vi kan godt forstå dig, for i bund og grund kan de minde meget om hinanden. Der er dog en række områder, hvor de adskiller sig væsentligt fra hinanden.

Når du optager en rentefri finansiering ved køb af fx. nyt fjernsyn, hvidevarer etc. så har du typisk en markant længere løbetid. Det kan være på 6 eller 12 måneder, alt efter din investering. Det er derfor to meget forskellige løsninger og anvendelsesmulighederne vil generelt være hver sine.

Når du vælger at søge en rentefri kredit online, skal du dog fortsat være opmærksom på om du bliver mødt med nogle gebyrer. Det kunne være et startgebyr eller lignende.

I begge tilfælde kan det være du slipper for renteomkostninger, men så bliver pålagt gebyrer i stedet. Og det kan jo give lidt samme resultat. Du bør derfor altid have primært fokus på ÅOP-satsen, der vil afsløre dette.

Lån uden renter, men hvad med gebyrer?

Det er helt oplagt at spekulere over, om man så bliver pålagt en masse gebyrer. Det er en rigtig god idé generelt at tage forbehold når der markedsføres med lån uden renter, rentefri finansiering og hvad det ellers kan benævnes.

For det indebærer blot at du ikke bliver pålagt renteomkostninger, men normalt når du søger finansiering, kommer du til at betale stiftelsesomkostninger. Dertil kommer, at der kan være løbende gebyrer til administration og andre ting. Disse bør du have øje for, så eventuelle omkostninger ikke kommer bag på dig.

Vær altid OBS på gebyrer og ÅOP

Vær altid OBS på gebyrer og ÅOP når du søger penge, uanset om det er rentefrit eller ej. Det sikrer dig mod ubehagelige overraskelser og for at lånet skal være gratis, skal ÅOP være på 0 %. Hvis ÅOP står til at være andet, vil det ikke være gratis og så bliver du formegentlig pålagt gebyrer som omtalt.

Du må ikke lade dig forblænde af en rente på 0 % ved disse løsninger. Det er ÅOP du skal have fokus på.

Vi håber du er blevet klogere på de forskellige løsninger og begreber, for der kan være megen forskel på at være gratis og rentefri. Det behøver langt fra betyde det samme. Som forbruger bør du have det in mente, inden du beslutter dig.