Lån uden høje renter

Online lånemuligheder som kvik- og forbrugslån har et ry for at være dyre alternativer til banken. Men det behøver ikke være tilfældet. Med tiden har markedet udviklet sig til at være mere konkurrencedygtigt, og du kan sagtens finde online lån uden høje renter. Vi hjælper dig til at finde frem til de billige online løsninger.

Online lån uden høje renter

Med online forbrugslån får du en række fordele, som du ikke kan opnå i banken. Der er langt færre krav til dig som kunde, ansøgningsprocessen er væsentlig nemmere og hurtigere, og du behøver ikke stille sikkerhed. Vi har lavet en oversigt med online firmaer, hvor du kan få tilbudt yderst fornuftige renter.

 

Der findes udbydere som tilbyder enormt fordelagtige vilkår. Lendon og Vivus tilbyder gratis lån for nye kunder.

Både Bank Norwegian og Resurs Bank har en årlig debitorrente, som starter fra et attraktivt niveau. Her kan du selv sammensætte dit lån med beløb mellem 5.000 og 400.000 kr. Derudover findes der en lang række andre online udbydere, som også ligger under 10 % i laveste debitorrente.

Lån penge uden høje renterDu kan låne rentefrit som ny kunde

Der findes gode muligheder for at optage lån uden høje renter, men man kan faktisk også finde helt rentefrit lån. Dette kan du blandt andet hos Lendon og Vivus, hvor du kan søge helt op til 4.000 kr uden overhovedet at betale dyre udgifter. Dette gælder kun, hvis du er ny kunde hos selskabet, og du kan ikke vælge større beløb.

Det er dog stadig en rigtig fordelagtig løsning for dig, som blot skal bruge et mindre beløb en enkelt gang eller to. Overholder du din afbetalingsplan og tilbagebetaler pengene inden 30 dage, så skal du kun tilbagebetale det samme beløb, som du har lånt.

Din rente afhænger af din økonomi

Skal du derimod have et større beløb, så skal du ty til en af selskaberne nævnt i første afsnit. Her kan du som sagt låne helt op til flere hundrede tusind kroner. Den angivne rente er den lavest mulige debitorrente, som udbyderen kan tilbyde. Den vil afhænge af flere faktorer såsom dit valgte beløb og løbetiden.

Normalt er det sådan, at du får en lavere rente, hvis du vælger større beløb over lange perioder. Dog betyder dette selvfølgelig også, at det bliver dyrere for dig, fordi du skal betale renter i længere tid.

Renten afhænger også af din økonomi. Når du indsender en ansøgning, så foretager selskabet nemlig en kreditvurdering af dig, som er baseret på din indtægt og økonomi. Jo bedre kreditvurdering, jo lavere omkostninger vil du få. Derfor er det altid vigtigt at indsende en ansøgning for at se præcis, hvad selskabet kan tilbyde dig med dine behov og din økonomi. Har du en relativt god indkomst, så har du rigtig gode muligheder for at få online lån uden høje renter.

Indsend dine uforpligtende ansøgninger i dag og se, hvad udbyderne kan tilbyde dig.