Drømmer du om at give den på gas på vandet med en kraftfuld vandscooter? De findes i et bredt udvalg af varianter, prisklasser og hastigheder. Det er bare de færreste der har pengene til at købe en vandscooter. Det betyder at du enten må spare op i mange måneder, eller søge om lån hos diverse udbydere.

Danlaan.dk har primært fokus på at oplyse dig om dine muligheder på nettet som er meget ens, uanset hvilken scootertype du søger. Der er kommet mange gode låneudbydere online, der er langt mere modtagelige end landets banker. Få indblik i dine lånemuligheder lige her.

Lån på nettet er blevet langt hurtigere, nemmere og smartere end almindelige banklån. Så det er bestemt et alternativ du bør overveje.  Specielt fordi det er gratis og helt uforpligtende at ansøge om lån online.

Vi har lavet en oversigt over hvor du kan søge lån til ny vandscooter på nettet:

Vandscooter pris

Forvent en pris på 30.000 – 100.000 kr. 

Vandscootere er bestemt ikke billige, heller ikke selvom du vælger de brugte modeller. Det er jo ikke uden grund til du har besøge denne side om lån til ny vandscooter. Det kræver nemlig finansiering for langt de fleste danskere.

Men finansieringsbehovet er heldigvis ikke større, end det er muligt at få godkendt sin låneansøgning. Har du snakket med banken og forhandleren om mulighederne for finansiering? Hvis de er negative, har du gode muligheder for at komme i gang på nettet. Hos lånefirmaerne online er det ofte nemmere og hurtigere at skaffe finansiering.

Scooter pris

Forvent priser på 8.000 – 25.000 kr.

Når du køber en almindelig scooter er priserne langt mere betalelige end vandscooterne. Du kan forvente priser på op til 25.000 og til den pris, kan du købe de fleste scootere på markedet.

Du vil med andre ord have gode muligheder for at få godkendt et lån til ny scooter, hvis du ellers har en god økonomi og fornuftig indkomst. Du skal selvsagt være 18 år for at kunne ansøge.

Se mere om lån til alm. scooter her.