Lån til tandlæge eller operation

Operationer og tandlægeregninger kan være svimlende dyre og det er langt fra altid at det offentlige finansierer gildet. Specielt tandlægen er noget vi som forbrugere, selv skal finde pengene til.

Men hvad nu hvis pengene ikke rækker? Vi kan jo ikke vente med at få ordnet vores tænder, hvis man har huller eller smertefulde problemer. Danlaan ser nærmere på dine muligheder for at søge om lån til operation eller tandlæge på nettet.  Vi giver dig overblik med vores oversigt, suppleret med information om tilskudsmulighederne.

Brug for lån til operation eller tandlægeregning?

Lånefirmaerne blander sig ikke i formålet!

En af de klare fordele ved at søge om lån på nettet er, at udbyderne ikke blander sig i formålet. Det har ikke den store betydning, om man kategoriserer det som forbrugslån, privatlån eller lign. I alle tilfælde har du brug for penge til et mere eller mindre privat formål. Specielt når det er til en operation eller tandlægeregning.

Danlaan har lavet en god tabel over dygtige udbydere på nettet som kan tilbyde dig høje lånebeløb. Beløb der bør kunne finansiere langt de fleste tandlæger og operationer. Det er gratis og uforpligtende at ansøge hos dem.

 

Banken vil ofte være en billigere, men mere omstændig vej at gå. Hvis du ikke har forhørt dig hos dem, kunne det være et alternativ.

Tilskudsmuligheder

Nu er der jo ingen grund til at låne mange penge, hvis tilskuddet kan hjælp dig tilstrækkeligt. Mange danskere er ikke opmærksomme på tilskudsmulighederne fra Kommunen og Sygeforsikringen. Det er en skam, for der kan være fordele at hente. Dem fortæller vi mere om nu.

Tilskud til operation

Tilskud til diverse behandlinger på sygehuset, kan  søges hos Kommunen. Alle har som udgangspunkt ret til gratis behandling hos læger og speciallæger.

Der kan bare være specielle situationer, hvor det ikke er gratis og dækkende. Er det scenariet for dig, vil ALLE have ret til tilskud. Man arbejder med to sikringsgrupper, der giver dig forskellige vilkår og muligheder. Dem kan du læse mere om på Borger.dk.

I særlige tilfælde kan du endda få støtte til fysioterapeut, psykolog og lignende behandlere. Så tilskudsmulighederne stopper ikke på operationsbordet. Sygeforsikring.dk er en af de bedste steder til at undersøge, hvilke muligheder DU har i den konkrete situation. Det vil være en klar fordel hvis du er medlem.

Tilskud til tandlæge

Som du kan læse ovenfor, har alle danskere mulighed for tilskud hos landets tandlæger. Det kan være svært at overskue det hele, for der findes mange forskellige behandlingstyper og former for tandpleje.

Du kan få støtte til alt fra rodbehandlinger, til tandfyldning og en helt basal tandrensning. Besøg Sundhed.dk for at se hele listen. Tilskuddet kan udgøre 15-65 procent alt efter alder og behandlingsform.

Om tilskuddet er nok til at overflødiggøre et lån til operationen eller tandlægeregningen må du selv vurdere, men du bør helt sikkert undersøge hvor meget støtte du kan modtage.