Mange danskere elsker at tage på skiferie og hvis du er én af dem, går du helt sikkert meget op i dit skiudstyr. Hvis du tager afsted år efter år, giver det god mening at investere i egne skistøvler, alpin ski og hvad du ellers kan mangle.

Hvis du har brug fro et lån til skiudstyr, kan du søge om det flere steder online. Processen er nem og hurtigt, hvilket er en klar fordel.

Lån til at købe udstyr til skiferie

Det er svært at sætte sum på præcis hvor mange penge du behøver. Prisen på nyt skiudstyr kan nemlig svinge, alt efter kvaliteten og hvor meget du mangler. Vi har derfor forsøgt at ramme alle behov, uanset om du mangler 3.000 eller 10.000 kroner på kontoen.

Vælg en oversigt alt efter dit lånebehov, for at se mulighederne online.

Lån penge til skiudstyrMen er du under 23 år, kan du desværre ikke ansøge hos dem. Her bør du foretrækker Aktivt Lån, da de accepterer ansøger fra unge på 18 år og opefter. Du kan nok fornemme at dit pengebehov og alder, har en del at sige.

Nu håber vi du er klædt på til at vælge den rigtige låneudbyder, så du kan komme afsted på skiferie.

Brug pengene på skiudstyr eller selve ferien

En af de store styrker ved Internettet er, at du kan bruge pengene som du vil. Det kan være du ønsker at optage et forbrugslån til skiferie, nye skistøvler eller noget helt tredje. Mulighederne er mange og valget er dit. Du kan gå i gang med at ansøge uforpligtende via oversigter ovenfor.

31 % foretrækker skiferien

Der bliver jævnligt lavet undersøgelser over danskerne foretrukne rejsemål og ferietyper. I 2010 blev der lavet en grundigt undersøge af FDM Travel, der viste at hele 31 % foretrak skiferien over sommerferien.

Imponerende er det at omkring halvdelen tager afsted mindst én gang om året ifølge Information, så der er ingen tvivl om vi er vilde med sneen. Forståeligt nok, da vi sjældent ser den herhjemme.

Tidligere har det været estimeret at 1,7 millioner danskere er skiturister, hvilket passer meget godt med halvdelen af den danske befolkning, hvis man fratrækker børn og ældre. De helt yderlige aldersgrupper, kan selvsagt ikke stå på ski.

Mangler du finansiering for at komme godt afsted på ferien, kan du finde hjælp her på siden. God skiferie!