Har du brug for et lån til reparation af din bil? Værkstedsregningen kan godt koste 15.000 – 20.000 kroner i nogle tilfælde og det er penge de færreste har til rådighed på kontoen.

Uanset om du har behov for færre eller flere penge, er det muligt at søge om online. Her kan du låne penge til din værkstedsregning hos mange udbydere. Udvalget er godt og renterne er lavere end længe. Kom godt i gang hos os.

Lån penge til værkstedsregning online

Når du skal skaffe penge til værkstedsregningen kan du enten vælge at spørge banken eller ansøge online. Vi tror desværre at de fleste vil få et NEJ af banken, da kravene ofte er hårde. Det er blevet svært at få bevilget et forbrugslån hos dem.

På nettet er det anderledes ligetil og enkelt at søge lån til reparation af bil. Selvom det må betegnes som et forbrugslån – ikke et billån – vil det ikke have den store indflydelse på dine muligheder og godkendelseschancer.

Lån til reparation af bilDet altafgørende er din årlige indkomst og din alder. Hvis du opfylder långivernes krav på disse to områder, har du gode chancer for at opnå en lav rente.

Få overblikket hos os

Du kan altid få overblikket hos os. Vi har gode oversigter, alt efter om du fx. mangler 15000 eller 20000 kr. på kontoen. Bemærk at mange udbydere tilbyder dig brede beløbsintervaller, så der skal nok være rigeligt med udbydere at vælge imellem.

I vores oversigter fremviser vi generelt de mest populære og prisførende firmaer på markedet. Vælger du at ansøge hos 2-3 af disse, bør du kunne opnå en god rente, ud fra dine personlige forhold. For det er dem der påvirker kreditvurderingen i sidste ende.

Se også: Lån penge til regninger

5 gode tips til at vedligeholde bilen

Vi slutter af med 5 gode tips til hvordan du selv kan tjekke og vedligeholde bilen, for at begrænse antallet af skader, problemer og værkstedsbesøg. Du kan selv gøre flere ting, for at undgå visse former for reparationer:

  1. Tjek jævnligt bilen for rust.
  2. Beskyt bilens lak og få undervognen rustbeskyttet.
  3. Vask bilen efter behov – oftere i vinterperioden pga. salt.
  4. Minimer mængden af fugt.
  5. Sørg for at der altid er olie, sprinklervæske etc. på bilen.

Få flere gode råd til vedligeholdelsen på FDM.dk. Det kan i sidste ende begrænse antallet af værkstedsbesøg og gøre at du opfanger eventuelle problemer i opløbet.