Er du træt af en ødelagt opvaskemaskine, eller en vaskemaskine der ikke gør dit tøj 100 % rent? Der kan være mange årsager til at du overvejer at købe ny maskine. De er desværre ikke billige og derfor vil mange danskere have behov for finansiering.

Priserne kan svinge fra alt på 2.500 til 25.000 kroner for de dyreste modeller. Hvis du har brug for et lån til ny vaskemaskine eller opvaskemaskine, hjælper vi dig godt på vej her.

Finansiering af vaske -og opvaskemaskine online

Der er ingen tvivl om at 30.000 kroner kan finansiere selv de dyre hårde hvidevarer på markedet. Disse beløb kan du søge hos mange udbydere online. Her kan du gratis ansøge og så modtager du tilbud retur, med vilkår og renter.

Det er nemt, hurtigt og låneudbyderne blander sig ikke i formålet, som banken. Det er en klar fordel for dig som forbruger, da hele ansøgningsprocessen bliver mindre besværlig.Det er derfor ingen betydning om du søger penge til ny opvaskemaskine, fryser, mikrobølgeovn eller noget helt fjerde.

Forhandlere

De enkelte forhandlere er det naturlige alternativ til banken og lånefirmaerne online. Rigtig mange forhandlere af hårde hvidevarer tilbyder, at du kan købe deres varer på afdrag. Du bestemmer selv, hvor mange penge du låner, og hvor lang tid du skal bruge for at betale dem tilbage. Hos L’EASY kan du låne helt op til 50.000 kroner, dem kan du ligeledes ansøge hos online.

Hos Punkt1 kan du også låne penge til dine køb. Her kan du også låne helt op til 40.000 kroner, men du skal betale dem tilbage over 60 måneder, så din månedlige ydelse bliver 1162 kroner. Hvis du ikke har brug for så store beløb, kan du også låne mindre.

Ved køb på afdrag kommer du til at betale en smule mere for produktet, men du kan få det med hjem med det samme, og hvis det sparer dig penge på el- eller vandregningen, kan det måske godt betale sig.

Grunde til at vælge energivenlige modeller

Der er mange grunde til at vælge energivenlige modeller, når du skal have en ny opvaskemaskine eller vaskemaskine. For det første er det super godt for miljøet, da der ikke skal bruges lige så mange ressourcer, hver eneste gang du sætter den i gang.

For det andet er det på sigt rigtig godt for din egen privatøkonomi at investere i energivenlige hårde hvidevarer, fordi din elregning vil bliver meget mindre, da den ikke skal bruge lige så meget energi. For det tredje bruger mange energivenlige maskiner også mindre vand,. Det gør du også kan spare penge på vandregningen. Der er altså mange fordele ved de energivenlige modeller:

  1. Mere miljøvenligt
  2. Lavere elregning
  3. Lavere vandregning

Alt i alt er det en rigtig god investering at kigge på de energivenlige maskiner, når du nu alligevel skal købe ny. For som de skriver på Politiken.dk, kan de nemlig betale sig i længden.