Vil du gerne i gang med at indrette et nyt kontor? Det kan være i privaten eller hvis du driver en mindre virksomhed selv. Et lækkert kontor involverer mange ting, med alt fra skrivebord, til skrivebordsstol, en hurtig computer, god belysning og hyggelige omgivelser der kan inspirere.

Altså ting der samlet set kan være en væsentlig investering og kræve et lån. Hvis du overvejer at optage et lån til nyt kontor, kan du blive klogere på mulighederne lige her. Læs med hvis du vil låne penge til kontorindretningen.

Brug for finansiering af kontor?

Der er flere forskellige veje at gå, når du skal skaffe finansiering af kontor. De fleste vil nok tænke på banken som det første, men det er ikke nemt at blive godkendt her. Har du et godt forhold til din bankrådgiver, bør du dog prøve at høre.

Online har du mange og gode lånemuligheder, hvor der kan søges alt fra 5.000 – 50.000 kr. hos flere udbydere, hvilket giver dig en bred vifte af selskaber at vælge imellem. Og penge nok til at få indrettet kontoret præcis som du ønsker.

Finansiering af nyt kontorDet er uforpligtende at indhente lånetilbud online, hvilket du hurtigt kan gøre og efterfølgende have flere kort på hånden. Tilbud du kan sammenligne med hinanden. Du kan søge via forsiden på Danlaan.dk.

Relateret på Danlaan.dk: Lån til nyt køkken

Kontor så du kan arbejde hjemmefra

Der er mange selvstændige der har arbejdsplads hjemme, eller i hvert fald muligheden for det, ved at indrette et lækkert kontor i boligen. Det giver dig optimale arbejdsbetingelser, så du kan være effektiv selvom du arbejder hjemmefra.

Det kan ligeledes være du er studerende eller freelancer, der ikke nødvendigvis ønsker en fast plads på universitetets bibliotek eller arbejdspladsen.

I alle tilfælde vil et godt kontor gøre at du kan sidde derhjemme og arbejde, uden du føler dig begrænset eller at det sænker din produktivitet. Og hvad er mere hyggeligt, end at kunne føle sig hjemme imens man arbejder!

Gode tips til at indrette kontoret

Det er ikke altid så nemt at indrette kontoret optimalt, for der er flere ting at tage højde for. Vi mener særligt du bør fokusere på 4 forskellige områder, af hensyn til din produktivitet og arbejdsvilkår. Specielt hvis du ligefrem vælger at låne penge til nyt kontor.

Som det første skal du sikre dig en god skrivebordsstol, for det er afgørende for komforten og for at du ikke får skavanker efter mange timers arbejde. Den kan hurtigt koste nogle tusinde kroner, men er bestemt investeringen værd. Det er ikke stedet at spare, ligesom du ikke bør spare når der skal købes ny seng. Din daglige komfort er vigtig.

Som det andet bør du investere i et hæve- sænkebord, der giver muligheden for at stå op undervejs. Du kan tilpasse skrivebordet løbende, så du ikke kommer til at sidde i præcis samme stilling mange uger og måneder. I længden kan det godt medføre ømhed i skuldrene (hovedpine) eller andre ubehagelige ting. Arbejdstilsynet anbefaler også hæve- sænkeborde.

Som det tredje bør du investere i en god computer og helst med en høj opløsning, så du ikke bliver træt i øjnene. Når man kigger på en skærm mange timer om dagen, kan det hurtigt blive dårligt for øjnene. Specielt hvis du skal anstrenge dig for at læse teksten eller se grafikken. En god arbejdscomputer er derfor et must.

Se også: Lån til ny computer

Som det fjerde bør du få skabt en hyggelig stemning, der kan være med til at inspirere dig. Man må ikke undervurdere betydningen af at få inspiration fra omgivelserne, det er nyttigt i de fleste jobtyper. Og så vil det i hvert fald altid øge arbejdsglæden. Det kan være via malerier, designerting, sjov ting på skrivebordet, eller en fatboy og puder i hjørnet. Det er op til dig hvad du foretrækker, men noget bør der gøres.