Det kan være en dyr fornøjelse at udskifte hjemmets radiatorer, specielt hvis der er tale om flere. VVS’ere er ikke billige og det er radiatoren  i sig selv heller ikke. Det betyder at det hurtigt kan koste 10.000 – 20.000 at få nye radiatorer installeret i hjemmet.

Har du brug for et lån til nye radiatorer, kan du nemt søge om det online. Vi ser på hvorfor det vil være mest ligetil at låne penge til radiator hos online selskaberne.

Få penge til at udskifte radiator

Det kan være at kulden står for døren, eller du bare ønsker at være forberedt til vinterperioden. I alle tilfælde, er gode og energivenlige radiatorer en rigtig god idé. Det er bare ikke nødvendigvis sådan, at banken synes det er en god anledning til at optage et forbrugslån.

Vi mener den mest enkle og hurtige vej til at få udskiftet radiatorerne, vil derfor være ved at låne penge online. Her kan du søge lån til nye radiatorer uforpligtende, mens flere har fornuftige renter. Så det er bestemt et godt sted at starte.

Har du en kassekredit i banken kan det ligeledes være en mulighed. Du bør uanset hvad, gå efter den billigste løsning på markedet. Kan du overbevise banken og finde den laveste rente her, vil det være det optimale.

Hvad er prisen på nye radiatorer?

Der kommer et tidspunkt, hvor radiatoren ikke varmer ordentligt, mister sit gode udseende og begynder at lave lyde, der får selv den mest overbærende person til at koge over af irritation. Det er nemt nok at beslutte sig for, at man er træt af sin gamle radiator, men det kan være et svært skridt at tage, hvis du ikke er sikker på, hvor meget det koster. Eller hvad du har at vinde.

I nogle tilfælde, kan de betale sig rent økonomisk at udskifte radiatoren, men husk at det er noget af det mest holdbare interiør, der findes i et hjem, så inden du begiver dig ud i en udskiftning, kan det betale sig at undersøge, at det ikke bare er termostaten, der skal skiftes.

Hvorfor udskifte radiator i hjemmet?

En radiator, der er for gammel og ikke virker ordentligt er en alvorlig pengesluger. Enten kan du blive ved med at skrue op, uden der sker noget, men alligevel betale for den varme du ikke får. Eller også fyrer den helt vildt op for varmen, så du bliver nødt til at lukke varme ud af vinduerne. Selv om vinteren, hvor det er koldt udenfor. Hvis du ikke skifter din radiator ud, kan du snildt altså ende med at betale mere for dit varmeforbrug, end du burde.

Hvis du har en lille radiator lige nu, kan det have en positiv effekt på dit budget at skifte til en større. Det skyldes, at der kan bruges mindre energi på at opvarme vandet, da en meget høj temperatur ikke er nødvendig for at opvarme et rum. Men varmen holder længere.

Fordele ved nye radiatorer

En af fordelene ved nye radiatorer er rent kosmetisk. Ved at skifte dem ud, kan du vælge lige den løsning, du synes passer bedst ind i dit hjem. Hvis du har meget gamle modeller, der ikke nødvendigvis fejler noget, kan det pifte op derhjemme, selvom det ikke er sikkert, du ser en ændring på varmeregningen. Er du bare træt af at kigge på dem, vil en radiatorskjuler være et billigere og måske bedre valg for dig.

En anden fordel handler mere om termostaten, da en gammel termostat lukker unødvendig varme ud, og det er både dyrt for dig og klimaet. Så ved at skifte til en ny termostat skåner du ikke bare din egen økonomi, men også klimaet for unødvendig belastning.

En gennemsnitshusstand i Danmark kan skære op til 23 procent af varmeregningen, hvis de gamle termostater bliver udskiftet til nye.