Et af de steder, du befinder dig mest i løbet af døgnet udover din seng, er i din sofa. Derfor er det vigtigt at den er komfortabel, så du ikke ender med rygskader af at sidde der i lang tid ad gangen.

Danlån viser dig dine muligheder for at lave et lån til ny sofa. Vi har lavet en oversigt med alle de førende firmaer på nettet, så du nemt kan få overblik over deres lånemuligheder, renter m.m.

Ansøg gratis og uforpligtende.

Brug for finansiering af din nye sofa?

Hvis du har låst dig fast på en rigtig dyr sofa, som du bare må eje, kan det pludselig være svært at nøjes med den billige model fra IKEA. Selvom de i IKEA også har ganske fine sofaer, er der alligevel en vis kvalitetsmæssig forskel på deres modeller og dem, du kan få ved en rigtig møbelforhandler.

En sofa skal ofte stå i centrum af stuen; et af de vigtigste rum i hjemmet. Derfor vil du sikkert gerne have én, der er designet flot, som du stolt kan stille foran fjernsynet i dit hjem. Men prisen stiger selvfølgelig også med flot design og høj kvalitet.

Heldigvis er der rig mulighed for at låne pengene, hvis du bare leder de rigtige steder. Både hos lånefirmaer online via oversigten, hos bankerne og endda hos selve møbelfirmaerne. Desværre vil banken ofte sige nej, hvilket efterlader dig med de to øvrige muligheder. Dem sammenholder vi med hinanden herunder.

Møbelfirmaet vs. låneudbydere

Hvis du skal låne penge, vil du normalt gå ned og tale med din rådgiver i banken. Men hvis du har fået afslag i banken, er lånefirmaer en fremragende mulighed. De er blevet langt billigere og med lavere renter, end for bare 5-7 år siden.

Hos rigtig mange låneudbydere kan du endda få ret gode tilbud. Du kan gratis og uforpligtende ansøge hos hver enkel. Renten vil variere alt efter dit ønskede lånebeløb, periode og ikke mindst din egen privatøkonomi.

Den 1. juli 2020 trådte der et ÅOP- og omkostningsloft i kraft, hvilket har gjort det billigere at låne penge til ny sofa online. De dyreste lån er fjernet fra markedet og der gælder et ÅOP-loft på 25%. Samtidig er omkostningsloftet på 100% med til at sikre, at der er en grænse for de samlede omkostninger. De nye regler er til for forbrugeren og har gjort det mere prisvenligt at søge penge online.

Du bør vide at begge parter vil kreditvurdere dig, så du kan ikke være sikker på at møbelfirmaer fx. vil tilbyde dig finansiering. Samtidig er det heller ikke alle forhandlere, der tilbyder lige attraktive finansieringsvilkår. Du bør derfor altid gøre to ting:

  • Undersøg finansieringsmuligheder hos møbelforhandleren.
  • Tjek låneudbydere online og søg helt uforpligtende.

Muligheden for gratis finansiering er fantastisk, men ikke altid realistisk. Men ved at følge de to punkter styrker du dine muligheder for at opnå de laveste låneomkostninger.