Er den gamle grill blevet lidt slidt eller kan den ikke leve op til dine behov? Så er det tid til at investere i en ny. Men skal det være gas eller kul? Hvor stor skal den være? Og hvilken prisklasse er egentlig realistisk for dig?

Vi guider dig frem til, hvordan du vælger den helt rigtige grill, og vi hjælper dig med at finde ud af, hvor og hvordan du kan få råd til den.

Brug for finansiering af ny grill?

Afhængig af hvilken grill, der er tale om, så kan det godt være en større investering. Derfor kan det for nogle være nødvendigt at få lidt hjælp til betalingen. Gælder det også for dig, så har du faktisk muligheden for at optage et online forbrugslån til finansiering af ny grill. Det kan du gøre fra dit eget hjem via internettet, hvor du frit kan undersøge markedet og finde de selskaber, som er relevante for dig.

Lån til ny grillVælg et par selskaber, der tilbyder dit ønskede beløb, og hvor du kan opfylde ansøgningskriterierne. Og indsend så din gratis og uforpligtende ansøgning. I løbet af kort tid får du svar, og så kan du sammenligne de forskellige tilbud og vælge det bedste og det billigste for lige netop dig.

Tænk på dine behov inden du vælger

Inden du beslutter dig for, hvilken grill, du vil have, skal du overveje dine behov. Det kan nemlig godt betale sig at tænke en ekstra gang over valget, så du kommer hjem med den helt rigtige grill, som du kan have glæde af i lang tid fremover. For eksempel skal du overveje, om du skal have en gas-, kul eller elgrill.

Mens kul skaber en fantastisk stemning og en skøn smag, så er el og gas noget nemmere at starte op, og du kan få grillen i gang meget hurtigere. Griller du ofte, så er el eller gas at foretrække. Gasgrille er perfekte, hvis du skal bruge den udendørs til større selskaber, fordi den er enormt effektiv, mens elgrillen er at foretrække for dig, som gerne vil kunne gøre det indenfor.

Skal grillen være stor eller mobil?

Du skal naturligvis også overveje størrelsen på grillen, og ikke kun typen. En stor grill er et oplagt valg, hvis du for eksempel skal have den stående i haven, og hvis du griller ofte og til hele familien. Med en stor model kan du selvfølgelig have flere ting i gang på samme tid, og maden vil blive meget hurtigere klar, fordi den er kraftigere og mere effektiv.

Det kan dog også være, at du typisk griller på altanen, eller at du gerne vil have den med dig på stranden, ud i fælleshaven, i parken eller lignende. Her nytter det ikke med en stor model, som er vanskelig at transportere og umulig at flytte med sig rundt. I stedet bør du vælge en mindre, kompakt grill.

Der er flere og flere danskere der foretrækker gas, på grund af de sundhedsmæssige fordele og dens effektivitet, når det kommer til optænding og rengøring.