Har du brug for et lån, så du kan få isoleret loftet, gulvet eller taget? Det kan være en rigtig god investering at få isoleret hjemmet, specielt med tiden. For ikke at nævne de forskelle det kan gøre for indeklimaet.

Det koster ofte bare mange penge, hvilket gør de fleste danskere vil få behov for finansiering. Er det tilfældet for dig? Se mere om lån til isolering af gulv, tag & loft på denne side.

Fordele ved finansiering online

Der er mange fordele ved at vælge finansiering online, kontra de øvrige lånealternativer på markedet. Fordele der kan gøre det til et godt valg for dig.

For det første finder du ikke hurtigere og nemmere låneprocesser. Det indebærer selve ansøgningen, når du skal have svar retur og pengene ind på kontoen. Den begrænsede mængde besvær og administrative bøvl, gør det enkelt for begge parter.

For det andet er flere udbydere begyndt at udbyde attraktive renteniveauer, som gør dem til et konkurrencedygtigt alternativ til fx. banken. Det er slet ikke så dyrt, som man nogle gange hører og læser om. Det handler bare om at søge de rigtige steder og indhente flere tilbud.

Sidst er der kortere vej til godkendelse. Det kræver kort sagt mindre at få et JA. Dels bliver du ikke adspurgt til formålet og dels er ansøgerkravene ofte lavere end i banken. Så er du blevet afvist her, kan du muligvis godt blive godkendt online.

Alt i alt er der mange fordele, hvilket gør online markedet til et godt alternativ. Du kan søge lån til isolering af gulv, loft og tag via vores hjemmeside.

Grunde til at få isoleret boligen

En godt isoleret bolig er mere værd både for dig og for eventuelle købere. Du kan både lydisolere og varmeisolere og i denne artikel vil vi fokusere på sidstnævnte.

Der er mange penge at spare ved at gøre din bolig bedre til at holde på temperaturen.

Om vinteren holder den varme, dine radiatorer genererer længere, hvis den ikke slipper ud gennem revner og sprækker, og om sommeren er værdien af en god isolering mere subjektiv, fordi det hjælper til at sørge for, at dit hjem ikke bliver som en gryde på et kogeblus. Men selvom du ikke nødvendigvis kan se effekten af isoleringen på dit budget om sommeren, kan du se det på den pris, købere er villige til at betale, hvis dit hus skal på markedet.

I de følgende afsnit vil vi forsøge at gøre dig klogere på, hvilke fordele der er ved at isolere henholdsvis gulv, tag og loft samt give dig lidt tips og tricks til, hvordan du får den bedste pris ved at indhente flere tilbud.

Fordele ved isolering af gulvet

Når du isolerer dit gulv, forhindrer du blandt andet fugt fra jorden i at trænge op i dit gulvmateriale, hvilket kan få fatale konsekvenser for eksempelvis et trægulv, men fugt i hjemmet er ikke godt for noget.

Fordele ved isolering af loftet

Gennem taget og loftet kan en masse kulde sive ind og varme sive ud. Varme stiger som bekendt opad, og lige netop derfor er det en god ide at isolere dit loft. Du vil kunne se det på varmeregningen og mærke, at du ikke behøver skrue ligeså meget på termostaten næste vinter, hvis du vælger en loftisolering.

Fordele ved isolering af taget

Med et ubeboet loftrum kan du sagtens nøjes med at isolere loftet, men bruger du din øverste etage, skal taget isoleres for at sikre et varmt, og tørt miljø.

Indhent tilbud for at kende prisen

Når du skal købe et fjernsyn, en ny sofa eller en bil tager du ikke bare den første den bedste. Du finder ud af, hvad du helst vil have og derefter undersøger du, hvor du kan få det eller den til den bedste pris. Det er på præcis samme måde, du skal gribe det an, når du skal finde det bedste tilbud på efterisolering af dit hus.

Spørg folk, du kender, der har fået lavet samme arbejde, hvem de har brugt, og spørg mange, så du har flere tilbud at vælge imellem. Lav også gerne din egen research på internettet, så får du nemlig samtidig sat dig ind i sagerne. Det er sikkert ikke noget, du har gjort før, så researchen er også for at få en fornemmelse for, hvad de forskellige ting egentlig koster.

Når du har fundet et anstændigt antal forhandlere – du kan starte med omkring fem – så kan du begynde at ringe eller skrive til dem og bede om et tilbud. Da du skal kunne holde flere tilbud op mod hinanden, så du kan forhandle udbyderne ned, er det en god ide at få dem på skrift, men også så du kan være sikker på den pris, du bliver givet i første omgang.