Hvis opvaskemaskinen ikke fungerer ordentligt, eller køleskabet er ved at være gammelt, kan det koste dig mere i vand og el, end det vil koste dig at skifte dine hårde hvidevarer ud.

Det er selvfølgelig ikke sikkert, at du har råd til at købe nyt. Med et lån til hårde hvidevarer kan du få skiftet dem ud, så el- og vandregningen ikke bliver enorm. Og så du får mere velfungerende maskiner i hjemmet. 

Her kan du søge online lån til hvidevarer, helt gratis og uforpligtende:

Mangler du et lån til nye hvidevarer?

Hvis du begynder at tænke dit køkken kunne bruge en renovering, men ikke føler du har råd til at betale for det, kan du starte med at skifte nogle ting ud. Du kan for eksempel skifte dit køleskab, din opvaskemaskine eller andre hårde hvidevarer.

Men det kan være dyrt nok i sig selv. For et køleskab eller en vaskemaskine kan snildt koste mange penge. Hvis de kører dårligt, kan det dog være en rigtig god idé at få taget et lån, da det på sigt vil spare dig penge på dine regninger.

Der findes forskellige muligheder for at låne penge til nye hårde hvidevarer. Du kan spørge i banken, men ellers er der både lånefirmaerne online og selv firmaerne, der sælger hårde hvidevarer.

Danlaan anbefaler at du søger hos 2 udbydere online og samtidig undersøger finansieringsmulighederne hos forhandleren. Det vil gøre dig klogere på prisniveauet og hjælpe dig til at finde de laveste låneomkostninger.

Køb på afbetaling er en mulighed, men kan i visse betyde ekstra priser – lidt som renter og gebyrer. Det er kun ved et rentefrit lån til hårde hvidevarer, at disse løsninger er særligt fordelagtige.

At købe på afbetaling kontra at låne

Om det er bedst at låne pengene eller at købe på afbetaling, kan være svært at sige. Det afhænger helt af din økonomiske situation, hvor mange penge du skal bruge og hvor lang tid du skal bruge til at betale pengene tilbage. Herunder kan du sammenligne lånefirmaerne med afbetalingsaftalerne, du kan få hos firmaerne.

  • Vivus

Hos Vivus kan du søge op til 6.000 kroner og få 50% rabat som ny kunde. Du skal være fyldt 20 år, du må ikke være medlem af RKI, og du skal have et NemID. Du skal betale lånet tilbage inden for 30 dage.

  • Lendon

Lendon har meget de samme krav som Vivus og tilbyder 4.000 kroners lån til nye kunder. Du kan søge op til 10.000 hvis du er eksisterende kunde.

Begge er rigtig gode finansieringsmuligheder, hvis du kun har et mindre pengebehov.

Hvis du hellere vil købe dine varer på afbetaling, kan det også sagtens lade sig gøre. Både Punkt1 og L’EASY har finansieringsmuligheder, så du hver måned betaler et beløb for dine køb. Prisen varierer selvfølgelig efter, hvad du køber, og hvor lang tid du vælger at betale pengene tilbage over.