Elcykler bliver mere og mere udbredte som transportmiddel, specielt i landets storbyer. Det er de både blandt private og landets virksomheder.

Grundene er mange og specielt de adskillige fordele, gør elcyklen til et godt valg. Som privatperson er det bare ikke altid nemt at finansiere en ny elcykel. Danlaan har derfor set nærmere på dine muligheder for at lave lån til elcykel.

 

Finansiering af ny elcykel

En elcykel kan være en dyr investering og ifølge Pricerunner koster de dyreste modeller over 30.000 kroner. Den dyreste vi har kunnet finde i deres oversigt kostede 32.000, mens de billigste lå omkring 3.900 kr.

Spændet er altså stort, men det kan hurtigt blive aktuelt med finansiering af din nye elcykel. Du har heldigvis gode muligheder på nettet.

Her kan mange udbydere hjælpe dig med disse lånebeløb. Danlaan hjælper dig altid godt i gang med vores oversigter. Du er derfor velkommen til at ansøge om lån til elcykel via os. Overblikket er guld værd, når du skal finde markedets bedste lånetilbud.

Der kan søges alt fra 5.000 til 40.000 hos en bred vifte af udbydere online.

 

Hvorfor købe en ny elcykel?

Er du ikke helt sikker på at elcyklen er det helt rigtige valg for dig? Så kommer der her en række gode grunde til at du bør købe en. Det er nemlig ikke tilfældigt at de vinder mere og mere frem.

De er hurtigere end de almindelige. De er billigere og mere miljøvenlige end den offentlige transport. Du kommer frem uden sved på panden, men du får alligevel en smule motion på turen.

Ja fordelene og grundene står i kø. Vi har opsummeret en række af de vigtigste:

  • Hurtigere end de klassiske – op til 35 km/t på kortere distancer
  • Frisk luft og motion før/efter arbejde – uden sved på panden
  • Miljøvenligt
  • Store benzinbesparelser

 

Mangler du bare pengene, har du gode chancer for at optage lån til elcykel online. Udbyderne stiller kun få krav, i modsætning til banken.