Det kan være dyrt at gå i gang med et projekt i hjemmet og hvis du mangler penge til byggematerialerne, har du mulighed for at låne pengene online.

Ved finansiering af mindre gør-det-selv projekter, vil mange købe materialerne selv. Det kan være til en ombygninget legehus eller en ny terrasse. Du kan låne penge på nettet, uanset hvad pengene skal bruges på. Se mere her.

Uanset hvad du skal have lavet, kan du optage lån til byggematerialer og lign. online, mens det er langt sværere at blive godkendt i banken. Vi viser dig 3 af dine gode lånemuligheder på nettet.

Finansiering af projekter i hjemmet

Søg 5.000 – 400.000 kroner online

Ønsker du at søge finansiering af byggeprojekt eller tilhørende materialer online, har vi udvalgt 3 udbydere online. Vi anbefaler at du ansøger hos flere, så du finder en lav rente og får flere tilbud at vælge imellem.

Top 3 muligheder online

Du finder informationer om hvert selskab, ved at klikke på “Vis mere” i oversigten.

Når du skal i gang med et projekt i hjemmet, kan det ske på flere måder. Du kan få professionelle til at udføre arbejdet for dig, eller du kan selv stå for det hele.

På samme måde kan finansieringen ske på flere måder. De flestes førstevalg er banken og her er det markant nemmere at få et lån, hvis byggeprojektet er med til at hæve boligens værdi. Og hvis der derved kan opnås en form for sikkerhed bag investeringen.

Et godt eksempel er, hvis du vælger at låne til en byggegrund. Her vil grunden være fast ejendom og have en bestemt værdi, der sikrer banken mod at pengene “brændes af”. Byggegrunden vil nemlig altid være et omsætteligt aktiv, såfremt du måtte komme i økonomiske vanskeligheder.

Er det derimod dit eget hobbyprojekt som fx. et legehus eller ny terrasse, kan de være mindre villige til at bevilge et forbrugslån. Uanset formål, er det altid nemt og enkelt på nettet. Ingen spørgsmål til formålet, få krav fra udbyderne og hurtigt svar på ansøgningen.

Det tiltaler mange danskere naturligvis. Så hvis du har problemer i banken, eller vil afsøge flere muligheder, kan du altid søge lån til byggematerialer og byggeprojekt online.