Skal du i gang med at købe ind til barnets værelse, så kan det hurtigt blive en dyr omgang. Specielt hvis det er Jeres første baby, da I så mangler det hele. Hvis du har brug for penge, kan du altid søge lån til babyværelse & børneværelse online.

Du har altid flere muligheder som forbruger, men når du skal søge forbrugslån til baby- og børneværelse, vil godkendelseschancerne ofte være bedst online. Danlaan.dk ser på mulighederne.

Forbrugslån til indretning af værelse

Du kan generelt altid undersøge muligheden for at søge finansiering via banken, online og forhandleren. Ved forbrugslån skal der noget til at overtale banken, men omvendt har de ofte nogle af de laveste renter, så det er et forsøg værd.

Ønsker de ikke at låne dig penge, så du kan indrette baby- eller børneværelset, bør du undersøge de mest prisvenlige alternativer på nettet. Flere har lave renteniveauer, der giver dig muligheden for en fornuftig løsning alligevel.

Du kan søge forbrugslån til både babyværelse og børneværelse, da formålet er underordnet, eller du kan gå efter de rentefrie kviklån. Flere er nemlig begyndt at tilbyde nye kunder en rentefri kredit op til 4.000, hvilket er værd at overveje, hvis det er tilstrækkeligt.

Hvor mange penge skal du bruge?

Dit pengebehov har meget at sige for, hvem du kan vælge imellem og hvilken løsning du bør vælge. Den rentefrie kredit er en god kortvarig løsning, men du kan kun have pengene i 30 dage, så det er muligvis for kort tid.

Ved større pengebeløb op til 50.000 kr. har du en lang række udbydere at vælge imellem, hvor der gratis & uforpligtende kan søges. Det betyder reelt set at du kan indhente tilbud, hvorefter det billigste kan udvælges (laveste ÅOP). Det giver et transparent og fleksibelt lånemarkedet, som virkelig har rykket sig i en positiv retning, de senere år.

Få lagt en plan for baby -og børneværelset

Det er en god idé at få lagt en plan for indretningen af værelset, så I ved præcis hvad der mangler og hvad det cirka vil koste Jer. På den måde kan I sammenholde udgiften med hvad der er på kontoen, og hvad der så skal lånes. Det giver økonomisk overblik og gør at I undgår overraskelser undervejs, fordi noget blev overset.

At I så ligeledes bør have et fast budget og en plan for tilbagebetalingen af lånet, er en helt anden ting. For det er nemlig også en god idé.

Brugtkøb kan spare Jer mange penge!

Der kan være mange penge at spare ved at foretage brugtkøb via sider som DBA, så det kan I overveje ved de helt store og dyre ting. Det vil primært være her, hvor besparelserne er de største.

Det kan være på møblerne, skabene, legehuset eller sengen. Man kan godt være heldig at finde disse i god stand og hvor de samtidig matcher ens behov (på vegne af barnet). Andre ting som legetøj og tøj er nok noget de fleste vil foretrække at købe fra ny. Eller hvor man får/låner det af familie og venner i en periode.