Vil du gerne låne penge som vinduespudser eller glarmester? Vi gør det nemt at sammenligne lån online, så du ender med den bedste løsning.

Har banken sagt nej eller ønsker du at undersøge alternativerne? Du kan hurtigt ansøge lån via oversigterne hos os. På den måde får du afklaret dine muligheder og hvilke renter du får tilbudt. Din indtægt som glarmester eller vinduespudser, kan have indflydelse på dine muligheder.

Sammenlign lån og udbydere på Danlaan.dk

Prissammenligning er blevet udbredt og moderne, med god grund. Det er nemlig vejen til at spare penge og derfor alle minutterne værd. For det behøver ikke at tage mere end 15-20 minutter at være grundig, når du skal søge lån som glarmester eller vinduespudser.

Alt det indebærer er, at du bør udfylde 2-3 låneansøgninger, frem for blot 1. Samtidig bør du starte med at undersøge de forskellige muligheder, så du søger de “rigtige” steder. Hos de udbydere der opfylder dine krav. Du finder flere oversigter på hjemmesiden, hvor du kan se de førende firmaer.

Sammenlign udbydere via os og kom gratis i gang med at ansøge.

Mange danskere er vant til at sammenligne priser på forbrugsvarer, tjenesteydelser og lignende, mens forbrugslån er mindre udbredt. Nok fordi mange er vant til at banken kun tilbyder dig én løsning, mens det ikke er alle der er bekendte med alternativerne på nettet.

Netop i den finansielle verden, kan der være ekstra mange penge at spare, i form af lavere renter og kreditomkostninger. Så der er faktisk flere penge at spare her, end så mange andre steder. Så husk at gør dit forarbejde ordentligt.

Se også: Forbrugslån til køb af vinduer

Gode råd inden du låner penge

Vi slutter af med at give dig en række råd, inden du låner penge som vinduespudser eller glarmester. Vi antager at du har fast arbejde og det gør, at du bør kunne finde et godt lånetilbud.

Her er de 3 ting du bør have i baghovedet, inden du går i gang med at søge:

  1. Undersøg markedet og identificer relevante udbydere.
  2. Ansøg hos mindst 2-3 forskellige udbydere.
  3. Sammenlign ÅOP og vælg den laveste.

Kender du til ÅOP begrebet? Hvis ikke, kan vi fortælle dig det er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Det er et nøgletal som er blevet lovpligtigt, for at skabe gennemsigtighed for dig som forbruger. Tidligere har det været svært at sammenligne forskellige tilbud.

Hvordan skal du kunne udvælge det rigtige tilbud som vinduespudser eller glarmester, man kan jo ikke forvente du har økonomi som speciale. Med ÅOP procentsatsen er alle forpligtelser inkluderet, så du overser ikke dyre gebyrer eller lignende.

Det er nemt og enkelt at søge online. En anden fordel ved Internettet er, at firmaerne ikke stiller spørgsmål. Det betyder at du kan bruge pengene som du foretrækker, uden at de skal bruges på særlige formål.

Vi håber du er blevet klogere og klædt på til at finde det billigste lån.