Har du brug for et lån som forsker, kemiker eller farmaceut? Selv velbetalte lønmodtagere kan få brug for flere penge på kontoen, til uforudsete regninger, forbedringer i hjemmet etc.

Det kan være vanskeligt at blive godkendt til et forbrugslån i banken, medmindre du har en meget sund privatøkonomi. Online er mulighederne gode og med renter der starter fra omkring 5 %. Få låneoverblikket på Danlaan.dk.

Få låneoverblikket hos os

Der er ingen tvivl om at lånefirmaerne online, er blevet et stærkt alternativ til landets pengeinstitutter. Særligt udbydere som Bank Norwegian og Santander Consumer har presset renterne i bund og tilbyder dig muligheden for at låne op til henholdsvis 400.000 og 350.000 kr.

Netter er blevet et nemt, hurtigt og enkelt alternativ, hvis du har brug for et forbrugslån. Du kan altid få overblikket på Danlaan.dk, så du ved hvem der tilbyder valg. Kom i gang med at søge lån som farmaceut, forsker eller kemiker via vores oversigt. Dit job har ingen indflydelse, da din indkomst vil være tilstrækkelig til at opfylde diverse indkomstkrav.

Søg om forbrugslån online

Betydningen af din alder og løn

Når vi vælger at skrive en artikel med fokus på farmaceuter, kemikere og forskere, er det ikke kun fordi det er personer fra nogenlunde samme fagområde. Det er ligeledes fordi det typisk er meget velbetalte jobs, hvilket åbner op for (nærmest) alle muligheder online.

Der er selskaber med indkomstkrav op til 250.00 kr. årligt, men det er næppe noget der vil influere på dig. For gennemsnitslønnen for en farmaceut (39.767 kr.), kemiker (39.168 kr.) og forsker (40.658 kr.) vil være tilstrækkelig. Dels for at blive godkendt og dels for at opnå en lav rente og lave kreditomkostninger.

Netop fordi din indkomst og økonomi vil være bedre end de flestes, kan du tilmed forvente at modtage attraktive renter og ÅOP på de lånetilbud du modtager retur.

Se også: Få ekstra penge til uddannelsen

Din uddannelse og job har ingen indflydelse

Det kan virke en smule mystisk, men din uddannelse og job har i bund og grund ingen indflydelse. For selvom den skal angives under ansøgningsformularen, vil det næppe betyde om du bliver afvist eller godkendt.

I princippet kan en tømrer jo sagtens tjene mere end en forsker, selvom gennemsnitslønningerne fortæller noget andet. Det er jo netop et gennemsnit. Blot for at understrege, at din indtjening er altafgørende for den rente du får tilbudt og om du bliver godkendt.

Anderledes vil det måske være i nogle banker, det skal vi ikke kunne sige, men online er uddannelsen i hvert fald underordnet. Når pengeinstitutterne kan have en ekstra interesse i om du er uddannet tømrer eller kemiker, kan det ligeledes skyldes deres tidsperspektiv.

For når de tilbyder dig boliglån og billån, er det jo med en mangeårig tidshorisont. Når sigtet er 10, 20 eller 30 år, vil dit job og din forventede indkomst over tid, formodentlig spille en større rolle i den samlede kreditvurdering.