Lån penge uden job

Står du pludseligt uden et job, kan du fortsat have brug for at tage et lån. Der kan være mange grunde til at du behøver et lån, og flere online udbydere er stadig åbne for at hjælpe dig.

Hos online lånefirmaerne har de kun indtægtskrav visse steder. Det betyder at du kan ansøge om lån uden arbejde og fast indtægt, flere forskellige steder. Se hvor i vores oversigt nedenfor.

Her kan du søge lån uden job, da der ikke kræves en vis indkomst. Søg gratis og uforpligtende.

Lån uden fast arbejde og med lav indtægt

Hvis du er uden job og har behov for at låne penge, men din bank siger nej, er der hjælp af hente online. Det er nemlig muligt at låne penge uden job hos forskellige lånefirmaer. Firmaer der stiller langt færre krav.

Det er en god idé at undersøge de forskellige muligheder på nettet og ansøge flere steder. Det er nemlig helt uforpligtende. Danlaan giver dig altid overblik over markedet, så du nemmere kan komme i gang.

En vigtig pointe er, at jo flere penge du vil låne, desto større krav stiller de forskellige udbydere. Så mens et lån på 5.000-10.000 kroner kan laves med få krav og uden en høj indtægt, vil det typisk være påkrævet når beløbene overstiger 50.000 kroner.

3 gode tips til at komme i arbejde

Selvom det er godt at vide, at du kan låne penge uden job, er den langsigtede løsning på pengeproblemer uden tvivl at få et arbejde. Derfor kommer der her nogle gode tips til, hvordan du kommer ud på arbejdsmarkedet igen.

1. Få styr på dit CV og din ansøgning

Det er en god idé at opdatere dit CV løbende og at arbejde på en god ansøgning, så du ikke sender forældede dokumenter, ingen gider at læse. Alle ansøgninger skal være skræddersyede til den enkelte virksomhed og deres opslåede stilling. Gør det let for arbejdspladserne at vælge dig ved at skille dig ud fra mængden.

2. Vær selvsikker

Hvis du ikke selv tror på, at du får det nye job, så er der heller ikke andre, der gør. Uanset hvor mange afslag du får, er der altid mulighed for at den næste jobsamtale fører til dit nye job. Så husk på at afslag ikke skal tages personligt og fasthold troen på dig selv.

3. Spring ud i det

Det hjælper ikke at gå og vente på den rigtige chance, det handler om selv at tage dem. Drop nervøsiteten, men forbered dig så meget du kan, og spring så ud i samtalen.

Hos Djøf kan du læse mange flere gode råd og tips til CV’et, ansøgningerne og hvordan du imponerer til samtalen.

Får du kontanthjælp eller dagpenge?

Langt de fleste danskere får enten kontanthjælp eller dagpenge, når de er uden arbejde, hvilket trods alt også er en indtægt. Det er vigtigt at du er ærlig og angiver din månedlige indtægt i ansøgningsprocessen. Indtægt fra dagpenge kan fortsat bruges til at afbetale på et lån, omend du er lidt dårligere stillet som forbruger. Alle former for indtægt kan i princippet anvendes til at afdrage på lånet.

Du bør derfor være helt ærlig og ligefrem, når du udfylder informationerne hos firmaerne. For du kan sagtens opleve at de vil have indsendt fx. lønsedler eller årsopgørelse efterfølgende, for at tjekke dine angivne oplysninger.

De generelle krav til ansøgere

Ligesom du har krav og ønsker, når du skal udvælge et lånefirma, har de tilsvarende krav til deres kunder. Når du generelt ansøger lån online, er det følgende vilkår du skal kunne sige JA til:

  • Ingen RKI
  • Dansk statsborger
  • Opfylde alderskravet
  • Fast arbejde/min. indkomst (få steder)

Kan jeg lave lån uden indtægt?

Det er klart, at hvis du slet ingen indtægt har og din privatøkonomi er svag, så er dine muligheder stærkt begrænsede og du bør ligeledes fokusere på at få en stærkere privatøkonomi. Ikke på at gældsætte dig yderligere. Så hvis du slet ingen indtægt får, bør dit fokus være på at få din økonomi på ret køl igen.