Lån penge uden job

Står du pludseligt uden et job, kan du have stor brug for at tage et lån. Især hvis du har mistet dit arbejde pludseligt, uden du havde set det komme.

Heldigvis er der god mulighed for at låne penge online, også selvom du ikke har noget job.Hos online udbyderne har de kun indtægtskrav visse steder og dem der ikke har, ser ingen problemer i at du er arbejdsløs. Du kan endda ansøge om lån uden arbejde og fast indtægt, hos udbydere som Zaplo og L’EASY.

Her kan du søge lån uden job, da der ikke kræves en vis indkomst. Søg gratis og uforpligtende.

Vil du låne penge uden fast arbejde?

Hvis du er uden job og har behov for at låne penge, men din bank siger nej, er der hjælp af hente online. Det er nemlig muligt at låne penge uden job hos forskellige lånefirmaer. Firmaer der stiller langt færre krav.

Det er en god idé at undersøge de forskellige muligheder på nettet og ansøge flere steder. Det er nemlig helt uforpligtende. Danlaan giver dig altid overblik over markedet, så du nemmere kan komme i gang.

En vigtig pointe er, at jo flere penge du vil låne, desto større krav stiller de forskellige udbydere. Så mens et lån på 5.000-10.000 kroner kan laves uden dokumentation og en høj indtægt, vil det typisk være påkrævet når beløbene overstiger 50.000 kroner.

3 gode tips til at komme i arbejde

Selvom det er godt at vide, at du kan låne penge uden job, er den langsigtede løsning på pengeproblemer uden tvivl at få et arbejde. Derfor kommer der her nogle gode tips til, hvordan du kommer ud på arbejdsmarkedet igen.

1. Få styr på dit CV og din ansøgning

Det er en god idé at opdatere dit CV løbende og at arbejde på en god ansøgning, så du ikke sender forældede dokumenter, ingen gider at læse. Alle ansøgninger skal være skræddersyede til den enkelte virksomhed og deres opslåede stilling. Gør det let for arbejdspladserne at vælge dig ved at skille dig ud fra mængden.

2. Vær selvsikker

Hvis du ikke selv tror på, at du får det nye job, så er der heller ikke andre, der gør. Uanset hvor mange afslag du får, er der altid mulighed for at den næste jobsamtale fører til dit nye job. Så husk på at afslag ikke skal tages personligt og fasthold troen på dig selv.

3. Spring ud i det

Det hjælper ikke at gå og vente på den rigtige chance, det handler om selv at tage dem. Drop nervøsiteten, men forbered dig så meget du kan, og spring så ud i samtalen.

Hos Djøf kan du læse mange flere gode råd og tips til CV’et, ansøgningerne og hvordan du imponerer til samtalen.