Lån penge uden dokumentation

Har du lyst til at låne penge uden dokumentation? Danlaan ser nærmere på hvor du kan søge uden at fremvise dokumentation som lønsedler og årsopgørelser.

Det afhænger nemlig meget af hvor du ansøger, men én ting er sikkert. Det er kun når du ansøger om lån online, at du kan slippe for dokumentationen.

Vi anbefaler altid at du udfylder mindst 2 ansøgninger, for at sikre de laveste renter og større chancer for godkendelse. Det er gratis og uforpligtende at søge hos samtlige firmaer i oversigten.

Træt af de strenge dokumentationskrav?

Er du træt af de strenge dokumentationskrav i banken, eller hos visse lånefirmaer på nettet? Så kan lån uden dokumentation være en løsning for dig. Det kan være du ikke ønsker at fremvise årsopgørelser eller lønsedler.

Det kan være du er arbejdsløs eller bare synes det er primært. I alle tilfælde kan du undgå dette, hos en få række udbydere på nettet.

Du kan endda være heldig ikke at skulle oplyse CPR nummer og andre personfølsomme oplysninger, men det er typisk kun muligt ved de helt små lånebeløb fra 500 til 5.000 kroner. Så længe beløbene nærmer sig en vis størrelse, skal du stå frem med fuld identitet og indkomstoplysninger.

Kun muligt online

Det er som sagt kun muligt online og banken vil helt sikkert kræve al den dokumentation de kan kræve. De kender allerede dit CPR nummer, men vil ligeledes bede om budget, lønsedler og årsopgørelser. Det vil endda være et krav for at du kan komme i betragtning til et banklån.

Så vær glad for muligheden, men husk at tage det med et forbehold.

Uden dokumentation = dyrere lån

Det forbehold er, at lån uden dokumentation per definition er dyrere. Jo flere ubekendte faktorer der er for långiveren, desto mere usikkert er det om du kan betale pengene tilbage.

I tilfældet hvor du ikke fremviser lønsedler/årsopgørelser mv. er det altså et usikkerhedselement for det enkelte lånefirma. Det er netop derfor det kun er ved små beløb, at det er muligt.

Så tænk altid en ekstra gang over, om det virkelig er så slet at fremvise de påkrævede informationer. At låne penge uden dokumentation vil nemlig medføre højere omkostninger og renter i mange tilfælde.

Danlaan.dk anbefaler generelt at du fremviser dokumentation, medmindre du har en særlig god grund til at lade vær. For der er ingen grund til at fremtvinge højere renter end nødvendigt.