Hvem drømmer ikke om at eje den fedeste veteranbil? Det er noget der interesserer mange mænd og på denne side ser Danlaan.dk nærmere på dine muligheder for at skaffe finansiering online. Finansiering af en veteranbil vil ofte adskille sig fra de almindelige bilkøb og påvirke dine lånemuligheder.

Særligt hvis de købes til hobbybrug, som er tilfældet for mange. Normalt er banken, bilforhandleren og lånefirmaerne online dine tre muligheder. På nettet vil ansøgningsprocessen hos udbyderne være enkel og helt ligetil, uden du behøver forklare formålet.

Søg lån til veteranbil online

Alle ansøgninger er gratis og uforpligtende.

 

Når du låner penge har formålet generelt en stor betydning. Særlig når du skal overtale banken. Køb af veteranbiler sker primært hos private eller på brugtmarkeder. Det kan være fysiske brugtmarkeder eller via hjemmesider som Bilbasen.dk eller Guloggratis.dk.

Uanset hvad, betyder det at din normale finansieringsmulighed hos bilforhandleren forsvinder. Det betyder ligeledes at mange banker vi anse det som et forbrugslån. Det stiller højere krav til dig som låner, når du skal overtale dem. Medmindre bilen har en særlig værdi og kan anses som en god investering.

For manges vedkommende vil det efterlade dig med én primær lånemulighed; udbyderne online. Her blander de sig ikke i formålet og du kan låne op til 350.000 kroner. Det bør være nok til at finansiere alle de modeller, du er interesseret i.

Hos Danlaan hjælper vi dig altid godt i gang, hvis du vælger at søge lån på nettet. Via vores oversigter får du et godt overblik, som er grundlaget for at finde det billigste lån. Vi kan hjælpe dig uanset om du søger penge til ny bil, cykel eller campingvogn. Formålet har ingen indflydelse.

Tjek også: Finansiering af campingvogn eller cykel

Prisniveauet på veteranbiler

Prisniveauet på veteranbiler svinger ekstremt meget og hvis du overveje at købe en, har du sikkert allerede en rigtig god indsigt. Vi har selv analyseret markedet online og her giver Bilbasen et godt billede på spændet.

For på Bilbasen.dk kan du finde modeller til alt fra 2.000 til 320.000 kroner. Det indebærer årgange fra 1915 til 1989 – altså generelt gamle biler, men med mange års forskel.

Der er ingen tvivl om du kan gøre en rigtig god handel hvis du undersøger markedet. Har du allerede den perfekte model på hænderne, kan du komme i gang med at låne penge til den allerede nu. Ansøg online via os eller snak med din bankrådgiver.

Vi anbefaler altid du indhenter lånetilbud begge steder, for at få holde dine muligheder åbne.