Vil du gerne i gang med at ombygge eller ændret husets udtryk? Lån penge til udestue og få råd til at gøre din bolig mere lækker og attraktiv. Det kan være dyrt at udvide eller bygge en udestue, men vil ofte være investeringen værd.

Vi ser på dine muligheder for at få finansieret tilbygning af udestue, så du kan komme i gang med projektet, uden at skulle vente mange måneder.

Lån til ny tilbygning af udestue

Du kan søge lån til ny tilbygning af udestue flere steder. Meget afhænger af hvor stort og omfattende projektet er, for jo mere du vil låne, desto sværere kan det være at blive godkendt.

Du kan generelt vælge at søge lån til udestue via banken og online udbyderne. To meget forskellige løsninger, der har hver sine fordele. Banken vil ofte være billigst, men kan være rigtig svære at overbevise. Samtidig kan det være en lidt tidskrævende ansøgningsproces.

Låneudbyderne er det modsatte, hurtige til at svare, nemmere at overbevise og så findes der efterhånden flere med fornuftige renteniveauer. Du kan derfor sagtens indhente fornuftige tilbud, hvis du mangler penge til udestuen. Du kan altid søge uforpligtende hos os, for at se hvad du kan få af lånetilbud.

Få finansieret udestuen til en fair rente

Vil du gerne have en ny udestue? Skal du låne penge for at kunne finansiere det? Hvis du kan nikke ja til begge spørgsmål, men samtidig ikke har lyst til at betale mere end højst nødvendigt for din nye tilbygning, så læs med her. Når du låner penge, skal du være opmærksom på, hvilken rente, du ender med at betale. Virker det uoverskueligt, kan du bruge en online regnemaskine, som kan hjælpe dig med at danne overblik over, hvad du helt præcist skal betale  for at låne.

En udestue er en god investering, fordi den kan bruges hele året uanset temperatur og vejrforhold, den giver ekstra kvadratmeter til dit hjem og du kan indrette og designe den lige så den passer til dig.

Udestuen giver nye gode kvadratmeter

At bygge en udestue er en nem måde at påføre nye kvadratmeter direkte i forlængelse af dit hus, og det er en kortvarig proces, så der behøver ikke gå lang tid fra ide til færdigt produkt. Det er på samme tid en god måde at tilføre dit hus mere værdi, hvis du skal sælge en gang i fremtiden, samtidig med du får fuld glæde af den over årene.

Hvilke møbler passer til en udestue?

Du kan i princippet indrette din udestue, præcis som du selv ønsker, men det er som altid, godt hvis du kan holde dig inden for en bestemt genre eller stilart.

Bambus er både flot til havemøbler og ekstremt trendy.

Udestuen er hverken have eller stue, men et sted midt imellem, og det skal din indretning reflektere. Godt med planter, puder, lyse tekstiler og bløde tæpper til hygge vil være oplagt i din indretning. Og holdbare materialer, der ofte findes på havemøbler, som eksempelvis bambus er både flot til havemøbler og ekstremt trendy.

Hvilken type vinduer passer bedst?

Om du skal have gulv til luft-vinduer eller en mindre variant og om du skal have almindeligt loft eller kig til himlen er både et stilistisk valg, men også mere end det. Jo mere af din udestue, der består af vinduer, jo nemmere slipper varmen ud om vinteren. Hvis du gerne vil benytte din udestue som vinterhave kan det altså godt betale sig at skrue en lille smule ned for vinduerne.

Du skal selvfølgelig have isoleret godt, så det ikke komme til at føles som et drivhus om sommeren. Hvis isolering, varme og nedkøling er på plads, kan du frit selv vælge, men jo flere og større vinduer, jo mere skal der pudses.