Stuen er ofte det centrale rum i hjemmet, og det er vigtigt, at der er hyggeligt, personligt og mest af alt rart at være. Her kan hele familien eller vennerne samles om en hyggelig stund.

Uanset om din stue trænger til den helt store omgang renovation, eller om du blot vil lave nogle små ændringer for at pifte den op, så kan du låne penge for at få råd til lige den stue, du går og drømmer om. Vi kigger nærmere på dine lånemuligheder.

Få råd til at indrette ny stue

Med et online forbrugslån kan du låne penge til lige det, du ønsker til din stue. Om end det er slibning af gulve, køb af nye møbler, maling, betaling af håndværkere, køb af pyntegenstande og tilbehør eller noget helt andet. Her er nogle af de rigtig populære online udbydere:

Du vælger selv beløb og nedbetalingstid, så det passer til dine behov og din økonomi, og du har fuld frihed til at anvende pengene præcis, som du vil. Der stilles nemlig ingen krav til, hvad du må bruge pengene til, uanset om du så vil låne til ny stue, nyt køkken eller noget helt tredje.

Du kan se mere om at låne penge til nyt køkken her på Danlaan.dk.

Der kan være mange måder at indrette sin stue på, og det er selvfølgelig fuldstændig op til dig og din personlige stil, hvordan den skal se ud. Nogle gange kan det være nødvendigt med helt store tiltag, hvis du skal opnå den stue, du drømmer om.

Hyggelig stueDet kan for eksempel være de store tiltag som at lægge nyt gulv eller endda vælte en væg for at få et større rum. Men andre gange kan ganske små forandringer skabe en enorm forskel. I mange tilfælde vil det være tilstrækkeligt med nogle mindre ændringer, så det ikke er nødvendigt at låne de helt store beløb til stuen.

Sådan skaber du en hyggelig stue

De fleste ønsker en varm, indbydende og hyggelig stue, hvor man har lyst til at tilbringe sin tid alene og i fællesskab med andre. Den skal selvfølgelig være praktisk og indeholde de ting, man har brug for. Det indebærer sofa- eller spisebord, fjernsyn eller anden elektronik, opbevaring eller hvad du ellers har behov for i din stue. Men den skal samtidig være hyggelig og hjemlig, og gerne afspejle din stil og din personlighed.

Der findes forskellige måder til at skabe en dejlig dagligstue. Sørg for at vælge en vægmaling, du er glad for, da denne danner basis for hele stuen. Dernæst er møblerne selvfølgelig essentielle, og her er det meget forskelligt, om folk ønsker mørke og robuste møbler, lyse og lette møbler, antikke møbler eller en god blanding.

De små ting kan også gøre en stor forskel. Pynt vægge og borde med personlige billeder, lysestager og levende lys, sjove og skæve pyntegenstande mm. Også blomster og planter kan have en fantastisk effekt på rummet, ligesom belysningen fra lamper og indfaldslys fra vinduer kan være med til at ændre rummets udseende fuldstændig og skabe en helt særlig atmosfære.