Vil du gerne låne penge til nye havemøbler, havemaskiner eller redskaber til haven, så kan du gøre det flere steder online. Det er enkelt at ansøge og de fleste har muligheden for at optage et forbrugslån online.

Nye havemøbler vil ofte koste mellem 3.000 til 15.000 kr. og det kan du låne hos mange forskellige firmaer. Danlaan.dk giver dig overblikket, så du får en god start. Online kan du søge gratis og uforpligtende, så undersøg dine muligheder og beslut derefter om du vil sige JA til låneaftalen.

Finansiering af havemøbler -og redskaber

Om du efterspørger finansiering af havemøbler, haveredskaber eller maskiner gør praktisk talt ingen forskel online. Udbyderne spørger nemlig ikke til formålet, men holder fokus på om din privatøkonomi er tilfredsstillende.

Det vurderer de ud fra dine indsendte oplysninger om alder, indkomst og personlige forhold. Ligesom du naturligvis ikke må være angivet som dårlig betaler. Jo bedre indkomst og privatøkonomi du har, desto lavere rente kan du forvente og desto nemmere vil det være at blive godkendt.

Lån penge til nye havemøblerVi kan særligt anbefale dig at ansøge hos Bank Norwegian (23 år) og Lånio (18 år), der er to af de mest populære udbydere på online markedet. Du skal blot sikre, at du opfylder alderskravet.

Prisen afhænger af dine behov

Prisen på nye havemøbler afhænger meget af dine behov og hvilke modeller du går efter. Du kan få et helt sæt med borde og stole til 5.000 kroner, men det samme kan ligeledes koste 15.000 eller mere.

Det gælder derfor om at finde en balancegang mellem dine foretrukne havemøbler og hvad din økonomi kan bære. Nu er 15.000 kr. ikke mange penge, så i det niveau kan de fleste være med. Også uden at forgælde sig i mange år fremover.

Ikke desto mindre bør du altid tænke dig om 2 gange, når du låner penge, da det er dyrere end at købe kontant. Det bør derfor være i baghovedet, inden du tager den endelige beslutning. Førend du gør det, er du altid fri til at søge og indhente uforpligtende lånetilbud.

Relateret på Danlaan.dk: Lån penge til møbler

Der er klart, at banken altid vil være den første tanke hos mange danskere, hvis du mangler penge til nye møbler. Finanskrisen har bare fået dem til at stramme deres krav betydeligt, så det er blevet vanskeligt at blive godkendt hos eget pengeinstitut. Dertil kommer den langvarige og besværlige proces, som de fleste gerne vil undgå.

Du bør ikke holde dig tilbage fra at forhøre dig om finansieringsmulighederne hos din bankrådgiver. Det kan du gøre helt uforpligtende. Du bør bare også ansøge online, enten hvis banken har sagt NEJ, eller hvis du gerne vil være sikker på de vitterligt tilbyder dig det billigste forbrugslån. Det er ikke længere en selvfølgelighed.