Har du brug for penge til at købe den nye Xbox, Nintendo Wii eller Playstation? Det kan være du mangler pengene op til juletid, eller at din dreng snart har fødselsdag og at konsollen derfor skal købes nu.

Mangler du penge til en ny Nintendo, Playstation eller Xbox, er der flere lånefirmaer online hvor du kan søge små lånebeløb på 2.000 – 4.000 kroner.

Søg lån til ny spilkonsol

Nærmest uanset hvilke spillekonsol du vælger at købe, vil 4.000 kroner være tilstrækkeligt for de fleste. Online har du flere muligheder for at søge op til 5.000 kr. og få overblikket i vores oversigt.

Her kan du se udbyderne, deres renter, ansøgerkrav mv. så du kan ansøge på et velinformeret grundlag.

En af de klare fordele ved lånefirmaerne online, er at de ikke blander sig i formålet. Det har derfor ingen indflydelse om du søger lån til ny Playstation, Xbox eller nyt køleskab. Det primære er, at du skal leve op til deres krav.

Alle ansøgninger bliver kreditvurderet individuelt, hvorefter du modtager svar retur. Godkendelseschancerne er generelt høje, når du blot skal bruge et mindre pengebeløb.

Hvilken spillekonsol skal jeg vælge?

Nu til det helt store spørgsmål, nemlig hvilken spillekonsol du skal vælge? Skal det være den nye slanke Playstation eller den populære Xbox model.

Der kan skrives meget om det, men i bund og grund er det begge gode konsoller. Nintendo Wii er derimod anderledes og en mere “aktiv” spillekonsol. Så hvis du elsker at være aktiv når du spiller, danser eller synger, bør det være dit førstevalg.

På anmeldelsessiden Alatest har de vurderet alle de populære spillekonsoller på markedet og givet dem en score ud fra pris, brugervenlighed, størrelse, design etc. Tjek deres anmeldelser ud, så du nemmere kan finde frem til din foretrukne model.

Alle modeller er forskellige og vi har hver vores præferencer, så det vil være den bedste metode til at tage den rette beslutning.

Sammenligning af Xbox One vs. Playstation 4

Er du i tvivl om hvilken model du skal vælge, eller om det skal være en Xbox One eller PS4? Se en detaljeret video af de to modeller i video, der kan hjælpe dig med at vælge din favorit. Det er to af de mest populære spillekonsoller på markedet.