Lån penge til ny Xbox, Nintendo Wii eller Playstation

Har du brug for penge til at købe den nye Xbox, Nintendo Wii eller Playstation? Det kan være du mangler pengene op til juletid, eller at din dreng snart har fødselsdag og at konsollen derfor skal købes nu.

Der kan være utallige årsager til at du søger et mindre lån til ny Nintendo, Playstation eller Xbox. På nettet blander firmaerne sig ikke i formålet og her kan du nemt søge små lånebeløb på 2.000 – 4.000 kroner.

Lån op til 4.000 gratis

Gælder kun i 30 dage

Udbydere som Vivus og Lendon er nemlig gavmilde over for nye kunder. Her kan du have pengene i 30 dage og hvis du betaler tilbage til tiden, kommer det ikke til at koste dig en krone. Perfekt for dig, der blot har lidt kortvarige likvidietetsproblemer.

Nærmest uanset hvilke spillekonsol du vælger at købe, vil 4.000 kroner være tilstrækkeligt for de fleste. Du er faktisk så heldig, at du som ny kunde, kan låne det beløb helt gratis og uden renter online.

Hvis du har brug for pengene i mere end 30 dage, kan du sagtens søge lån online med løbetider på 1-12 måneder, alt efter dine behov. Her vil dine omkostninger bare blive større, da det ikke er gratis.

Men det er klart, at hvis du eksempelvis mangler penge til en ny computer, så er 3-4.000 kr. sjældent nok. I hvert fald ikke hvis det skal være en topmodel.

Her kan købsprisen hurtigt nå et niveau på 7-10.000 kroner. For at se hvem der kan hjælpe dig med dette, kan du med fordel gå til vores oversigter.

Hvilken spillekonsol skal jeg vælge?

Nu til det helt store spørgsmål, nemlig hvilken spillekonsol du skal vælge? Skal det være den nye slanke Playstation eller den populære Xbox model.

Der kan skrives meget om det, men i bund og grund er det begge gode konsoller. Nintendo Wii er derimod anderledes og en mere “aktiv” spillekonsol. Så hvis du elsker at være aktiv når du spiller, danser eller synger, bør det være dit førstevalg.

På anmeldelsessiden Alatest har de vurderet alle de populære spillekonsoller på markedet og givet dem en score ud fra pris, brugervenlighed, størrelse, design etc. Tjek deres anmeldelser ud, så du nemmere kan finde frem til din foretrukne model.

Alle modeller er forskellige og vi har hver vores præferencer, så det vil være den bedste metode til at tage den rette beslutning.