Bruger du meget tid på at spille musik? Det kan være du har det som hobby eller lever af det professionelt. I begge tilfælde bør du have nogle musikinstrumenter, der både er nye og gode at spille på.

Det kan bare være en dyr investering på alt fra 5.000 – 100.000 kr. Der er få grænser for hvad et musikinstrument kan koste og derfor vil mange danskere have brug for et lån. Se hvor du kan låne penge til musikinstrumenter her.

Søg lån til nye instrumenter

Når du skal skaffe penge til køb af instrumenter, kan du enten vælge at gå i banken eller søge online. Vælger du at gå i banken, skal du have en rigtig sund økonomi og/eller have musikken som indtægtskilde. Ellers er det nærmest umuligt at blive godkendt.

Online er godkendelseschancerne høje og mulighederne er mange. Du kan både ansøge gratis og selv bestemme, om du efterfølgende vil takke JA til lånetilbuddet.

Klip på knappen “Søg om lån” hvis du ønsker at se lånemulighederne online.

Vi kan særligt anbefale dig Bank Norwegian og Santander Consumer (Privatlån Plus), der er to store internationale aktører, hvor du kan låne det meste. Det kan du til atypisk lave renter, der er markant billigere end for bare 5-10 år siden. Online firmaerne er blevet et prisvenligt alternativ til landets pengeinstitutter og forhandlere.

Finansiering til køb af musikinstrumenter

Det er klart, at landets online udbydere blot er én af flere muligheder. Forhandleren og banken er dine typiske alternativer, som vi ser nærmere på her. Intet holder dig tilbage fra at undersøge lånemulighederne flere steder.

Forhandleren

Forhandleren kan være aktuel i visse sammenhænge. Om det er muligt ved køb af musikinstrumenter, er mere tvivlsomt. Men har forhandleren/butikken en finansieringsmulighed, kan du altid prøve at undersøge den.

Det vil bare ofte ske igennem et andet online lånefirma, fx. via Resurs Bank. En udbyder der ud fra hjemmesiden, sjældent vil være billigere end Bank Norwegian og Santander Consumer. Med andre ord et dyrere alternativ.

Banken

Vi var kort inde på banken og hvis det er en mulighed, bør du bestemt indhente lånetilbud hos dem. Det er bare blevet rigtig svært at overbevise dem om et forbrugslån. Du kan derfor hurtigt ende med at bruge meget tid og masser af energi, på en låneansøgning der ender med et nej.

Dette i form af budgetlægning, 1-2 møder og meget mere. Her er online processen nemmere og mere smidig. Du kan altid starte med at ringe til bankrådgiveren, for at høre hvor sandsynligt det er. Får du et nej, har du det at forholde dig til.

Der er kort sagt flere muligheder og alternativer, men online udbyderne vil ofte være det nemmeste og den mest enkle vej til penge på kontoen.

Prisniveau for forskellige musikinstrumenter

Vi slutter af med at se på prisniveauerne for forskellige instrumenter, mest for at illustrere at den helt rigtige model, hurtigt kan blive en dyr investering.

  • Guitar: Op til 50.000 DKK
  • Klaver: Op til 70.000 DKK
  • Keyboard: Op til 20.000 DKK
  • Trommesæt: Op til 15.000 DKK

Bemærk at prisniveauerne kun er vejledende og ud fra hvad vi kunne finde på Pricerunner og relevante webshops. Der findes helt sikkert modeller som er langt dyrere, men de fleste kan finansieres for ovenstående beløb. Det giver desuden et meget godt billede af forskellen, alt efter hvilken kvalitet du vælger.