Drømmer du om at få den smarte Macbook? Det kan være du er i gang med studiet eller bare gerne vil have den i privaten.

Det er en populær computer som er både hurtig, brugervenlig og med smart design. Hvis du mangler de penge den koster, har du mulighed for at låne penge til Macbook Pro eller Air online.

Lån til MacBook Pro eller Air online

Ansøg gratis og uforpligtende.

Der er stor forskel på banken og lånemarkedet i disse dage. Bankerne har strammet deres krav til ansøgere, mens det aldrig har været nemmere eller billigere at låne penge online.

Nemmere fordi at lån med NemID godkendelse er blevet introduceret og billigere fordi at nye udbydere som Santander Consumer Bank og Bank Norwegian har rigtig konkurrencedygtige renter. Med renter fra cirka 5 procent, er der ikke længere garanti for at bankens forbrugslån er billigst.

Det vil ofte kræve et lån på mellem 7.000 til 14.000 kroner, for at finansiere computere, hvilket du kan ansøge om hos disse udbydere.

Relateret på Danlaan.dk: Lån penge til computer

En populær computer

Der er ingen tvivl om at både Macbook Air og Pro er populære computere, der holder i mange år. Både når det kommer til holdbarheden og computerens hastighed. Men lige så meget, når det kommer til deres stilfulde og elegante designs.

Der er ingen tvivl om at Apple computere og øvrige mærker, er med til at dele vandene mellem forbrugerne. Nogle sværger til Apple, mens andre foretrækker alternative computermærker som Lenovo og Samsung. Du skal selv bestemme hvad du er til, men det er ikke uden grund at de er populære og sælger godt.

Find den laveste Macbook pris online

Specielt når du har behov for at låne penge til ny Macbook, bør du være ekstra prisbevidst. Det kan du ved at benytte sammenligningssider som Pricerunner, for at finde den billigste forhandler.

Der kan ofte være 500-1.000 kroner at spare, nogle gange mere. Først skal du dog være fast besluttet på, hvor mange GB data den eksempelvis skal have. Alternativt kan du vurderer prisniveauet, hvorefter du vælger en model der matcher dit budget.

Du kan sammenligne computerpriser her.

God fornøjelse med din nye Macbook Pro eller Air – den bliver du glad for!