Mangler du penge til en ny køkkenmaskine? Det kan være praktisk at have godt køkkenudstyr i hjemmet, der kan hjælpe med madlavningen. De bedste mærker og modeller koster bare en del penge. Penge som der ikke altid står på kontoen.

Gider du ikke vente på opsparingen, kan du låne penge til ny køkkenmaskine online. Det er gratis at ansøge og udbyderne besvarer dig hurtigt. 

Brug for penge til ny køkkenmaskine?

Ønsker du at optage lån til dyre køkkenmaskiner, vil online udbyderne helt klart være din bedste chance. Det er tvivlsomt om banken ønsker at bevilge dig et mindre forbrugslån. Det vil kræve en meget sund privatøkonomi.

Du kan altid få overblikket, sammenligne dine muligheder og søge forbrugslån via Danlaan. Dette uanset om du søger små eller større pengebeløb. De fleste gode køkkenmaskiner starter fra priser på 3.000 kr., så det er nok i det niveau du skal ansøge.

Søg om lån online - helt uforpligtende

De populære mærker; KitchenAid og Kenwood

Der er ingen tvivl om at to mærker er førende inden for køkkenmaskiner lige nu. Der er tale om KitchenAid og Kenwood, der begge er blevet førende på området. Der er mange flere mærker, hvor Bosch og Cuisinart er andre populære producenter.

Lån penge til køkkenmaskineHvad du er til, er helt op til dig selv og du kan med fordel tjekke test og anmeldelser af de modeller du overvejer. Men der er ingen tvivl om at foodprocessorer fra KitchenAid og Kenwood er i høj kurs, disse dage. Specielt på grund af deres alsidighed der gør, at de kan anvendes i mange forskellige sammenhænge.

Det er blevet populært at have en køkkenmaskine, der kan håndtere de fleste opgaver i køkkenet, uanset om du skal bage, lave varm mad eller lignende. Der er jo ingen der gider at have 3-4 forskellige maskiner, hvis man kan have én, der kan klare alle opgaver.

Vi mener derfor at begge køkkenmaskiner vil være et godt valg for dig, da de tilmed er relativ pæne i designet. De vil derfor have en god indflydelse på udtrykket i køkkenet.

KitchenAid er et amerikansk brand og har været på markedet siden 1919. De har derfor mange års erfaringer inden for, hvilke behov der er i familiekøkkenet. Brandet ejes af Whirlpool Corporation der købte det i 1986.

Kenwood Limited er et engelsk selskab med aktiviteter i over 44 lande og ejet af DeLonghi Group. Hvem de fleste nok forbinder med kaffemaskiner. Kenwood blev startet i 1947 og er siden blevet rigtig udbredt på det internationale marked.

Relateret side: Lån penge til køkken